Teoriappen for bil - Alt du trenger for å bestå

Teoriappen for bil - Alt du trenger for å bestå

Bla ned for å lese artikkelen

 1. Fornøydgaranti

 2. Beståttgaranti

 3. 3000+ spørsmål

 4. Minispill

 5. Enkle forklaringer

 6. AI-anbefalinger

Tilgang til alle kurs - 7 dager

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, avslutt når du vil!

1 kr 🔥 Ordinær pris 199 kr

Ved å gå videre godtar du våre app- og kjøpsvilkår.

Er du på utkikk etter den beste teoriappen for bil? Nå har vi utviklet vår helt egen teoriapp for alle som ønsker å øve på teoriprøven. Vi har fokusert på et enkelt språk som vil gjøre det enklere å forstå teorien, spørsmålene og forklaringene. Dette har vi sett på som en utfordring for mange, og det ville vi gjøre noe med.

I tillegg har vi brukt moderne teknologi som kunstig intelligens som gjør appen mer effektiv enn noen gang. Du får også tilgang til en personlig veileder som du kan stiller spørsmål til for å bli mer sikker på teorien eller unngå unødvendige feil eller misforståelser. Er du ikke overbevist enda? Les mer om teoriappen for bil fra oss i Testen.no nedover.

Den nyeste teoriappen for bil

Vi har den nyeste teoriappen på markedet og vi har brukt helt ny teknologi for å utvikle appen. Kunstig intelligens har blitt mer utbredt i ulike produkter og tjenester den siste tiden. Bruker man teknologien på riktig måte, kan det sørge for bedre og mer effektive løsninger. Hvordan fungerer kunstig intelligens i vår app?

Vi bruker kunstig intelligens på den måten at appen registrerer dine svar for hver test du tar. På den måten vil appen se hvilke spørsmål og temaer du svarer riktig og feil på. Vanligvis er det forskjell på hva folk synes er enkelt innenfor teori og ikke.

Et eksempel kan være: Du har god kjennskap til trafikkskilt og svarer riktig på dette fordi du har lest om det tidligere og synes det er enkelt å huske. På den andre siden svarer du ikke like godt på spørsmål om vikeplikt.

Setter vi dette eksemplet i praksis, så vil appen prioritere å gi deg spørsmål om vikeplikt og ikke like mange for trafikkskilt. På denne måten får du flere spørsmål innenfor temaer du kan mindre om, for å øve mer på dem og til slutt få den kunnskapen som kreves. Slik bruker du ikke unødvendig mye tid på å øve på teori du allerede kan, men kan heller fokusere på det du ikke kan. Dette skaper mer effektivitet læring og appen har kontroll på alt.

En ung mann som øver med teoriappen for bil på mobiltelefonen sin.

Vi har alle spørsmålene du trenger

Vi har bevisst brukt den offisielle teoriprøven fra Statens Vegvesen for å sette i sammen alle spørsmålene. Dette mente vi var riktig for å at du skal øve på relevante spørsmål, som Statens Vegvesen mener er viktig å kunne for og være en trygg trafikant.

Med det har vi inkludert over tre tusen spørsmål som skal forberede og hjelp deg til bestå. Spørsmålene er delt inn i ulike temaer som gir en god oversikt over hva du må kunne for å bestå.

Selv om vi har et enkelt språk, kunstig intelligens og massevis av spørsmål så betyr ikke det at teoriprøven i seg selv blir enklere. Dermed har vi ulike veiledere til alle som har abonnement hos. På denne måten kan du sende inn spørsmål om det du måtte lure på rundt teoriprøven, teori, forklaringer eller spørsmål.

Det er helt gratis å bruke og du kan sende inn spørsmål gjennom hele døgnet. En veileder vil svare deg så fort det lar seg gjøre. På denne måten kan du bli kvitt spørsmål, usikkerhet eller misforståelser rundt teoriprøven.

Du kan forvente spill og moro

Vi synes at alle skal ha det gøy når de skal øve med teoriappen vår for bil. Det er ikke alltid like lett å sette seg ned for å øve på teoriprøven etter skole eller trening. Det kan virke tørt og kjedelig til tider, men det gjelder nødvendigvis ikke hos oss. Med våre minispill får du øve på en morsom og god måte.

Det viser seg også at flere mennesker lærer bedre gjennom spill og aktiviteter. Vårt hovedmål er å hjelpe deg til å bestå teoriprøven, men på veien ønsker vi å inkludere så mange som mulig. Ved å legge til rette for flere metoder for å lære og det er vi stolte av. Noen lærer bedre, andre kan ha det gøy og moro, og andre vil ha muligheten til å fokusere på øving i lengre tid.

Last ned appen på mobil eller nettbrett

Appen vil være tilgjengelig om du ønsker å øve fra mobil eller nettbrett. Den eneste forskjellen vil være om du bruker mobil fra Android eller Apple. Om du har mobil eller nettbrett fra Android så bruker du Google Play for å laste ned appen.

Om du bruker Apple så bruker du App Store for å laste ned appen. Har du noen problemer med å laste ned appen eller om du ikke finner den, så ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

En som bruker ipaden sin for å øve på teoriprøven.

Ikke fornøyd eller strøk du på teoriprøven? Vi har garantier for deg

Vi mener at teoriappen for bil fra Testen.no har alt som kreves for at du skal bestå teoriprøven på beste måte. Derfor har vi også inkludert to garantier som skal være en sikkerhet for deg. Vi har en beståttgaranti og en fornøydgaranti. Du har muligheten til å benytte deg av begge. Under kan du lese hvordan du kan få refundert pengene dine.

Beståttgaranti

Når vi har lagt til rette for denne teoriappen for bil, så er vårt hovedfokus at du skal bestå og lære nødvendig teori. På grunn av vår tro på egen app er vi ikke redde for å tilby deg beståttgaranti. På denne måten kan du få refundert pengene dine hvis du ikke består teoriprøven. For å få pengene refundert må 3 ulike punkter være tilfredsstilt. Se her:

 • Du må ha registrert navnet ditt, mobilnummer og din fødselsdag inne i appen..
 • Gjennomført minst 50 tester i appen og du må ha bestått 10 av de siste testene dine.
 • I tillegg til dette må du ha gjennomført teoriprøven på norsk eller engelsk, og ikke mer enn tre dager etter at abonnementet har løpt ut.

Skal du få igjennom beståttgarantien din så må du sende oss en henvendelse på e-post. I e-posten må du legge til dokumentasjon på at teoriprøven du tok ikke ble bestått.

Fornøydgaranti

Vi ønsker at appen vår skal passe for alle og det vil vi jobbe mot. Det kan være enklere sagt enn gjort, men derfor har vi lagt til rette for fornøydgaranti. På denne måten kan du få refundert pengene for abonnementet hvis du ikke er fornøyd med appen. For å benytte deg av denne garantien må to punkter være på plass:

 • Ta kontakt innen 12 timer fra du kjøpte abonnementet fra oss.
 • Du kan ikke ha tatt eller påbegynt mer enn 3 tester i appen.

For å få pengene refundert er du nødt til å sende en henvendelse på e-post.

Her kan du lese om reaksjonslengde som er sentralt for teoriprøven for bil!