Øv til teoriprøven for A1 med Testen.no

Få en unik mulighet til å øve på teoriprøven for A1 med Testen.no sin øvingsplattform. Vi har samlet flere tusen spørsmål som er relevant for teoriprøven du skal ta hos Statens Vegvesen. Vi har brukt moderne teknologi som AI for å gjøre øvingen best mulig for deg! I tillegg har vi egne personlige veiledere du kan benytte deg av helt gratis hvis du står fast.

4.9/5

30,380 reviews

4.9/5

30,380 reviews

  1. Fornøydgaranti

  2. Beståttgaranti

  3. 3000+ spørsmål

  4. Minispill

  5. Enkle forklaringer

  6. AI-anbefalinger

Tilgang til alle kurs - 7 dager

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, avslutt når du vil!

1 kr 🔥 Ordinær pris 199 kr

Ved å gå videre godtar du våre app- og kjøpsvilkår.

Øv til teoriprøven for A1 med Testen.no

Øv til teoriprøven for A1Alt du trenger for å bestå på 1-2-3

Kom i gang!
ikon: Øv med over 3000 spørsmål

Øv med over 3000+ spørsmål

Ikon Kunstig intelligens gjør læringen effektiv for øving på teoritentamen

Kunstig intelligens gjør læring effektiv

ikon: Gratis kursveileder som hjelper deg

Gratis kursveileder som hjelper deg

Ikon Fornøyd- og beståttgaranti teoritentamen app testen.no

Du får både fornøyd- og beståttgaranti

bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Start i dagØv til A1 på en effektiv måte

Med teoriappen vår har du mulighet til å øve på teoriprøven for A1 på en effektiv og god måte. Vi har brukt AI (kunstig intelligens) så appen kan tilpasse spørsmål og teori etter ditt kunnskapsnivå. Gjennom flere tester vil appen kartlegge hvilke temaer du har kunnskap om, og hvilke temaer du trenger å øve mer på. Slik kan legge mer fokus på nødvendig teori uten at du trenger å tenke på det. På denne måten kan du unngå å øve på de spørsmålene eller temaene du allerede kan.

Vi er kjempefornøyde med kunstig intelligens som kan være et svært nyttig verktøy hvis man bruker det riktig. Allikevel er vi klar over at teknologi ikke kan erstatte mennesker. Derfor har vi også personlige veiledere som er klare for å hjelpe deg hvis du sliter med teorien. Du kan enkelt sende inn spørsmål med det du lurer på, også vil du få svar så fort det lar seg gjøre. Vi synes det er viktig å tilby hjelp til de som trenger det, og vi håper at det kan hjelpe folk til å gjennomføre teoriprøven for A1 på beste måte.


Beståttgaranti
Fornøydgaranti

Vårt fremste mål er å hjelpe deg med å bestå teoritentamen, og derfor gir vi deg også beståttgaranti. Hvis du ikke består teoriprøven, refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

Vi har mener at Testen.no er den beste appen for å øve til teoritentamen, og derfor gir vi deg fornøydgaranti. Hjelper ikke appen deg med øvingen? Si ifra så refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

bilde av app for teoritentamen laget med moderne læringsteknologi

Ny i markedetNå kan du øve med kunstig intelligens

Du har kanskje ikke sett oss tidligere? Vi synes ikke det er så rart fordi vi er en helt ny plattform der du kan øve på teoriprøven for A1. Du kan forvente spørsmål, teori og forklaringer som er skrevet på en enkel og forståelige måte.

Vi synes nemlig at andre plattformer har gjort øvingen mer komplisert enn det trenger å være, og det ønsker vi å gjøre noe med! Slik håper vi å inkludere flere til å øve på en enklere og bedre måte. Vi ønsker å gi alle den beste muligheten til å bestå teoriprøven, og lære seg nødvendig teori før de skal ut i trafikken.


bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Vi gjør det morsomt å øveSpill og øv til teoriprøven samtidig

Når du bruker vår plattform så har vi ikke bare lagt til rette for AI eller spørsmål som er enkle å forstå. Vi har også egenutviklede spill som du kan bruke for å øve på en variert måte. Det nemlig mange som øver bedre gjennom spill og ulike aktiviteter, og det ønsker vi å ta i betrakting. For andre kan det være en morsom måte å øve på, samtidig som det kan hjelpe å holde motivasjonen oppe over lenger tid.

Vi tar brukeren sitt perspektiv i betraktning på flere måter. Visste du at forskning viser at flere mennesker lærer bedre gjennom ulike spill og aktiviteter? Derfor har vi utviklet våre helt egne minispill som du kan bruke for å øve, variere øvingen eller ha det gøy. Vi mener det skal være morsomt å øve og at det vil øke sjansene dine for å lære bedre, samtidig som du kan motivere deg selv over lenger tid. Vi legger til rette for flere læringsmuligheter som gjør appen mer relevant for mennesker med ulike behov. Det er vi stolte av!Vi har alt du trenger for å bestå

Med alt dette mener vi at du har alle verktøy og hjelpemidler for å bestå teoriprøven for A1. Det blir nødvendigvis ikke enkelt, og du må regne med å bruke god tid for å lære deg det som kreves for å bestå. Vær også klar over at du har personlige rådgivere til rådighet. Dette er en tjeneste du kan bruke hvis det er noe du lurer på angående teorien eller spørsmålene.

En telefon som viser teoritentamen appen testen.no
ikon Kunstig intelligens for teori spørsmål

Kunstig intelligens

ikon statistikk for teoritentamen appen testen.no

Statistikk

ikon  3000+ spørsmål teoritentamen

3000+ spørsmål

ikon Enkle forklaringer til tentamen spørsmål

Enkle forklaringer

ikon Quiz og oppgaver på teoritentamen spørsmål i appen

Minispill

ikon Personlige anbefalinger til teoritentamen

Personlige anbefalinger

Alt du trenger for å bestå på 1-2-3Våre kurs

Teoriprøven for bil

Teoriprøven for bil

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for moped

Teoriprøven for moped

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for motorsykkel

Teoriprøven for motorsykkel

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

FAQOfte stilte spørsmål

Hva vil A1 si?

Førerkort i klasse A1 vil si lett motorsykkel som vil si opptil 125 cc. For å ha muligheten til å ta førerkort i A1 er du nødt til å ha fylt 16 år. Du har også A2 som er mellomtung motorsykkel som du kan ta når du er 18 år. Videre er det A som er vanlig motorsykkel.


Hva må til for å bestå?

Hvis du skal bestå teoriprøven for A1, så er du nødt til å svare på 40 spørsmål. Av disse 40 spørsmålene er du nødt til å svare riktig på minst 6 stykker. Det betyr at du kan ha 34 eller flere riktig for å bestå. Når du gjennomføre teoriprøven har du 90 minutter på deg.


Kan flere øve på samme bruker?

Hvis du har kjøpt et abonnement til vår øvingsplattform, så er den ment kun for deg. Vi har bygget opp teoriappen vår med teknologi som tilpasser seg etter hver enkelt bruker. Dermed vil det bli en mindre fungerende prosess for å øve til teoriprøven. Hvis flere logger inn på samme bruker, så vil øktene bli avsluttet og øvingen blir ødelagt.


Er teoriprøven for A1 gratis å øve på hos dere?

Dessverre så er det ikke gratis å øve på våres plattform. På grunn av et kompleks og komplisert app, så er vi nødt til å ha folk som jobber med den og det som hører til. I tillegg har vi egne veiledere som alle som bruker appen kan benytte seg av, og dette koster også penger for oss. Derfor er vi nødt til å ta betalt for plattformen vår. Allikevel har vi bevisst lagt oss under i pris enn andre i markedet, og du får mye med pengene hos oss.


Hva er prisen for å ta teoriprøven for A1?

For å ta teoriprøven for A1 på trafikkstasjonen så koster det vanligvis 350 kr for å ta prøven. Det kommer egen priser hvis du betaler på nett og du må regne med å betale for foto i tillegg.


Mer om teoriprøven for A1 på Testen.no

Vi setter kunden i sentrum

Når vi har utviklet appen, spørsmål, teori og forklaringer så har vi ønsket å gjøre det på enklest mulig måte. Det er for å gjøre det mer forståelig for de som øver, slik at de skal få den beste forståelsen. Vi mener ofte at teori til førerkort kan bli unødvendig utfordrende, og hvorfor ikke gjøre det enklere å øve? Dette har vi gjort og du kan forvente et enkelt språk med forklaringer som gjør at du kan bestå teoriprøven for A1.

Her kan du øve på teoriprøven for A1 med alle relevante spørsmål

Vi har laget spørsmål etter den teoriprøven du skal ta hos Vegvesenet. Dermed kan du forvente å øve på spørsmål og teori som du kan forvente på testen. Dette gjør øvingen mer relevant og du lærer deg det som er nødvendig for å kjøre i trafikken. Vi har over 3000 spørsmål som skal teste og forberede deg på beste måte. Ved hjelp av AI blir du trent i temaer som du trenger å bli bedre på, slik at du kan øve mest effektivt.

Vi har utviklet spill basert på forskning

Vi har ikke bare lagd det vi mener er det beste teoriappen, men vi har også laget våre helt egne spill som du kan bruke for å øve. Gjennom ulike studier har det kommet frem at en rekke folk lærer bedre gjennom spill og aktiviteter. Dette tar vi i betraktning ettersom vi vil inkludere flest mulig, og særlig de som lærer på en annen måte enn på tradisjonelt vis. For de som liker å lære på den gamle måte, så kan de bruke spill som en morsom måte å lære på. Det er viktig med variasjon og det kan øke lysten for å øve også.

Bestod du ikke? Da kan du få igjen pengene dine

Vi har full tro på vår egen app og det vil vi du skal ha også. Derfor har vi helt egne garantier for deg som du kan bruke i to ulike tilfeller. Det er en beståttgaranti og en fornøydgaranti. Dette går de ut på:

  • Beståttgaranti: Hvis du har tatt vår test over 50 ganger og bestått 10 av de siste forsøkene, så kan du få igjen penger hvis du stryker på teoriprøven.
  • Fornøydgaranti: Hvis du ikke er fornøyd med appen og synes at du ikke får noe ut av den, så kan du ta kontakt innen de første 12 timene etter at du bestilte abonnementet. Du kan heller ikke ha tatt testen mer enn 3 ganger. Da har du også mulighet til å få igjen pengene.

Vi har tilgjengelig den hjelpen du trenger

Som en komplett øvingsplattform så bistår vi også med egne veiledere som sitter klare for å besvare alle spørsmål du måtte ha angående teori og spørsmål i appen vår. Du sender inn spørsmål du måtte ha, også vil veilederen svare deg etter beste evne. Denne tjenesten er inkludert i prisen du betaler for abonnementet, så du trenger ikke bekymre deg over ekstra kostnader. Dette kan være en svært gunstig måte til å få full kontroll på det du måtte lurer på, eller som virker uklart.


Les og lærVåre tips til å ta lappen