Teoritentamen for moped på Testen.no

Du kan øve på teoritentamen for moped med appen vår. Den er bygget med AI som gjør at du skal få mest ut av øvingen. Vi har samlet over 3000 spørsmål med enkle forklaringer, som gjør at du kan forberede deg til teoriprøven. I appen har vi egne minispill som gjør det morsommere å øve, samtidig som det kan hjelpe deg å huske det du har øvet på bedre.

4.9/5

30,380 reviews

4.9/5

30,380 reviews

  1. Fornøydgaranti

  2. Beståttgaranti

  3. 3000+ spørsmål

  4. Minispill

  5. Enkle forklaringer

  6. AI-anbefalinger

Tilgang til alle kurs - 7 dager

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, avslutt når du vil!

1 kr 🔥 Ordinær pris 199 kr

Ved å gå videre godtar du våre app- og kjøpsvilkår.

Teoritentamen for moped på Testen.no

Øv til teoritentamen for mopedAlt du trenger for å bestå på 1-2-3

Kom i gang!
ikon: Øv med over 3000 spørsmål

Øv med over 3000+ spørsmål

Ikon Kunstig intelligens gjør læringen effektiv for øving på teoritentamen

Kunstig intelligens gjør læring effektiv

ikon: Gratis kursveileder som hjelper deg

Gratis kursveileder som hjelper deg

Ikon Fornøyd- og beståttgaranti teoritentamen app testen.no

Du får både fornøyd- og beståttgaranti

bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Start i dagEn effektiv øvingsplattform

Når vi har utviklet appen så har vi gjort det med et ønske om at du skal få mest ut av pengene, og sørge for at du stiller best mulig når du skal ta teoriprøven. Gjennom AI gir vi deg mulighet til å få tilrettelagte spørsmål etter ditt kunnskapsnivå. Hvis det er teori som du ikke kan like godt, så vil du få flere spørsmål om disse temaene. Slik kan du det beste ut av å bruke appen vår for teoritentamen for moped.

Selv om vi bruker moderne teknologi for å gjøre øvingen bedre, så betyr ikke det at teorien eller spørsmålene blir noe lettere. Derfor har vi personlige kursveiledere som kan hjelpe deg hvis du står fast. Send inn spørsmål om det du måtte lure på og veilederen vil svare så raskt den kan. Dette er en helt gratis tjeneste som vi tilbyr og som du kan benytte deg av hele tiden.

Kom i gang!
Beståttgaranti
Fornøydgaranti

Vårt fremste mål er å hjelpe deg med å bestå teoritentamen, og derfor gir vi deg også beståttgaranti. Hvis du ikke består teoriprøven, refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

Vi har mener at Testen.no er den beste appen for å øve til teoritentamen, og derfor gir vi deg fornøydgaranti. Hjelper ikke appen deg med øvingen? Si ifra så refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

bilde av app for teoritentamen laget med moderne læringsteknologi

Ny i markedetØv med AI

Det er ikke sikkert du har hørt om oss før og det er heller ikke så rart. Vi er helt nye i markedet og vi tilbyr en unik øvingsplattform for teoritentamen for moped. I tillegg til at vi er nye i markedet, så bruker vi også helt ny teknologi som en av de første i Norge. Ved hjelp av AI så har vi muligheten til å gi deg et fantastisk verktøy for å øve. Du kan laste ned appen i Apple Store eller på Google Play avhengig av hvilken mobil/nettbrett du bruker.

AI´en fungerer slik at den registrerer testene du har tatt og deretter vil den tilpasse spørsmålene for deg. På denne måten vil appen gi deg spørsmål som du trenger å øve mer på. Slik blir øvingen din best mulig, ettersom du vil bruke tid til å øve på teori du ikke kan nok om. Du vil bruke tiden din mer effektivt og riktig, som vil resultere i at du blir klar for teoriprøven innen kortere tid.

Opprett en konto
bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Vi gjør det morsomt å øveMotiver deg selv med minispill

Det er viktig å sette seg godt inn i teorien for førerkort for å opptre som en trygg trafikant. Samtidig mener vi også at det skal være gøy å øve på teoritentamen for moped, og derfor har vi utviklet våre egne minispill. Slik kan du øve på en variert måte, som vi mener er viktig.

Du bør forvente å bruke god tid på å øve og det kan være vanskelig å motivere seg. Det blir enklere når du kan bruke morsomme spill for å øve.

Opprett en konto

Vi har alt du trenger for å bestå

Vi har samlet alt i en app som du trenger for å bestå teoritentamen for moped. Vi bruker et enkelt språk på spørsmålene og i forklaringene våre. Du kan bruker minispill for å gjøre øvingen mer underholdene og interessant, samtidig som det vil være enklere å øve over en lenger periode. I tillegg er også appen bygget opp med AI, som gjør at du kan øve med komplisert teknologi som skal forberede deg på best mulig måte.

En telefon som viser teoritentamen appen testen.no
ikon Kunstig intelligens for teori spørsmål

Kunstig intelligens

ikon statistikk for teoritentamen appen testen.no

Statistikk

ikon  3000+ spørsmål teoritentamen

3000+ spørsmål

ikon Enkle forklaringer til tentamen spørsmål

Enkle forklaringer

ikon Quiz og oppgaver på teoritentamen spørsmål i appen

Minispill

ikon Personlige anbefalinger til teoritentamen

Personlige anbefalinger

Alt du trenger for å bestå på 1-2-3Våre kurs

Teoriprøven for bil

Teoriprøven for bil

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for moped

Teoriprøven for moped

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for motorsykkel

Teoriprøven for motorsykkel

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

FAQOfte stilte spørsmål

Er teoritentamen for moped gratis?

Nei, ingen av våre tjenester er gratis. Det er fordi vi har en rekke ansatte som har jobbet for å utvikle appen og nettsiden. I tillegg så har vi personlige kursveiledere som du kan benytte deg av, og det er helt gratis. For at vi skal kunne tilby denne tjenesten, så er vi nødt til å ta betalt for de ulike abonnementene vi tilbyr. Allikevel har vi plassert oss under våre konkurrenter, så du kan forvente å betale mindre for et abonnement hos oss.


Hvordan betaler jeg for abonnementet mitt?

Vi bruker vipps som betalingsmetode hos oss. Det er fordi vi også bruker vipps i registreringen og vi har funnet ut at det er den mest praktiske måten å ta betalt på. Hvis du ikke har vipps eller har problemer dette, så ta gjerne kontakt med oss så vi kan finne en løsning.

Hvor mange spørsmål er det for teoritentamen for moped?

Når du skal ta den offisielle teoritentamen for moped, så kan du forvente å svare på 30 spørsmål. Du har 60 minutter på å gjennomføre prøven. For å bestå, så er du nødt til å ha minst 25 spørsmål riktig. Det vil si at du kan ha 5 feil totalt for å bestå.

Når kan jeg ta den offisielle prøven for moped?

For å ta den offisielle prøven for moped, så er det hovedsakelig tre ting som må være på plass:

  • Du er nødt til å ha fylt 16 år for å ta teoriprøven
  • Du må ha en godkjennelse fra politiet angående vandelen din
  • Til slutt må du også ha gjennomført og fått godkjent all opplæring fra Statens Vegvesen

Hvordan laster jeg ned appen til Testen.no?

Vår app kan du finne på Apple Store og Google Play. Hvor du kan laste ned appen avhenger av hvilken mobil eller nettbrett du bruker. Bruker du Apppleprodukter så bruker du Apple Store, og hvis du bruker Android så henvender du deg til Google Play.

Mer om teoritentamen for moped på Testen.no

Vi har fokus på brukeren

Vi har sett ulike plattformer for å øve til teoritentamen for moped, men vi mener at teorien er formulert på en vanskelig måte. Når vi har utviklet appen og teorien så har vi fokusert på å gjøre språket og forklaringene enklest mulig for brukeren. På denne måten inkluderer vi flere til å få en god og enkel plattform å bruke, som vil gjøre opplevelsen mye bedre. I tillegg er vi en av de første som benytter oss av AI i markedet, som også gjør oss til en unik øvingsplattform.

Øv på teoritentamen for moped med over 3000 spørsmål

For å forberede deg på best mulig måte, så har vi inkludert tusenvis av spørsmål som tar for seg alt du trenger for å bestå og tilegne deg mest mulig kunnskap. Vi har også brukt den offisielle teoriprøven som utgangspunkt for spørsmålene våre, slik at du skal forberede deg til spørsmål som du faktisk får.

Vi gjør det gøy å øve

Med minispill i appen, så gir vi deg en fin mulighet til å ha det gøy mens du øver på teori til førerkort. Hvis du er lei av å lese teori eller svare på spørsmål, så kan du sprite opp øvingen med minispill. Grunnen for at vi laget egne minispill er på grunn av forskning. Flere studier viser at flere mennesker lærer og husker godt gjennom spill. For å gjøre øving med variert og sørge for at flere kan lære gjennom ulike metoder, så var dette noe vi ville ha med.

Vi gir deg en sikkerhet hvis du er ikke er fornøyd eller ikke består

Om du laster ned appen vår og ikke er fornøyd, så har du mulighet til å få tilbake pengene. I tillegg, så har vi også en ordning som gjør at du får tilbake pengene hvis du ikke består. Hvis du har tatt minst 50 tester og bestått de 10 siste, og ikke består den offisielle teoriprøven, så kan du også få igjen pengene. Dette gjør vi fordi vi har troen på øvingsplattformen vår, og at vi har det som må til for at du skal bestå.

Du har tilgang på hjelp hele døgnet

Teori for alle førerkort kan være vrient, vanskelig å forstå eller det kan være enkelt og misforstå. Derfor har du tilgang til veiledere som kan svare på spørsmål som du måtte ha. På denne måten får du enda mer av får tjenester, og du kan gjøre det helt sikker på teori. Slik kan du forberede deg på best mulig måte. Å benytte seg av veilederen er helt gratis og er tilgjengelig gjennom hele døgnet.


Les og lærVåre tips til å ta lappen