Teoritesten for lettsykkel på Testen.no

Vi i Testen.no har laget en helt ny Teoritest for lettsykkel. Med over 3000 spørsmål har du sjansen til å øve på en morsom og effektiv måte. Vi har nemlig bygget opp en app med kunstig intelligens slik at du får tilrettelagte spørsmål etter din egen kunnskap. I tillegg til dette har vi minispill som kan variere øvingen, og om du står fast kan du bruke våre veiledere helt gratis.

4.9/5

30,380 reviews

4.9/5

30,380 reviews

 1. Fornøydgaranti

 2. Beståttgaranti

 3. 3000+ spørsmål

 4. Minispill

 5. Enkle forklaringer

 6. AI-anbefalinger

Tilgang til alle kurs - 7 dager

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, avslutt når du vil!

1 kr 🔥 Ordinær pris 199 kr

Ved å gå videre godtar du våre app- og kjøpsvilkår.

Teoritesten for lettsykkel på Testen.no

Øv til teoritesten for lettsykkelAlt du trenger for å bestå på 1-2-3

Kom i gang!
ikon: Øv med over 3000 spørsmål

Øv med over 3000+ spørsmål

Ikon Kunstig intelligens gjør læringen effektiv for øving på teoritentamen

Kunstig intelligens gjør læring effektiv

ikon: Gratis kursveileder som hjelper deg

Gratis kursveileder som hjelper deg

Ikon Fornøyd- og beståttgaranti teoritentamen app testen.no

Du får både fornøyd- og beståttgaranti

bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Start i dagBruk vår effektive øvingsplattform

Når du øver til teoriprøven med appen vår, så kan du forvente en effektiv øvingsplattform. Vi har vært tidlig ute med å bruke kunstig intelligens som bidrar til at du kan øve på en ny og god måte.

Når du har gjennomført teoritesten for lettsykkel en rekke ganger, så registrer appen hva slags kategorier du svarer riktig på og der du har feil. Deretter vil du få tilrettelagte spørsmål etter hva du trenger å øve mer på. På denne måten kan du øve på spørsmål som du trenger mer kunnskap om. Slik kan du øve bedre og mer effektivt.

Selv om vi bruker teknologi som er innviklet og moderne, så betyr ikke det at mennesker kan erstattes. I våre abonnementer er det inkludert hjelp av personlige veiledere dersom det er nødvendig. Vi har lagt til rette for forklaringer på spørsmål og teori, men det er ikke alltid nok. Om det noe du ikke forstår eller trenger mer grundig informasjon om, så har du muligheten til å sende inn spørsmål til våre veiledere.


Beståttgaranti
Fornøydgaranti

Vårt fremste mål er å hjelpe deg med å bestå teoritentamen, og derfor gir vi deg også beståttgaranti. Hvis du ikke består teoriprøven, refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

Vi har mener at Testen.no er den beste appen for å øve til teoritentamen, og derfor gir vi deg fornøydgaranti. Hjelper ikke appen deg med øvingen? Si ifra så refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

bilde av app for teoritentamen laget med moderne læringsteknologi

Ny i markedetØv med revolusjonerende teknologi

Vi i Testen.no har utivklet en helt ny plattform som skal hjelpe deg til å bestå teoriprøven på en bedre måte enn tidligere. Hva har vi gjort for å få til det? Vi har ikke bare hatt fokus på moderne teknologi. Vi synes at flere øvingsplattformer har et vanskelig språk og at de gjør det mer komplisert enn det burde være.

Derfor har vi laget spørsmål med et enkelt språk og det samme gjelder forklaringene til teorien. På denne måten ønsker vi å inkludere flere til å øve bedre, samtidig som vi setter et stort fokus på brukeren. Det er du som skal ta teoritesten for lettsykkel, ikke vi.


bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Vi gjør det morsomt å øveVi har utviklet våre egne minispill

Vi bruker ikke bare et enkelt språk for å gjøre øvingen enklere for deg, men vi har også utviklet våre egne minispill som du kan bruke for å øve. Det er ikke like lett å motivere seg for og øve, og det er ikke alltid like gøy. Hvorfor må det være sånn? Vi tilbyr deg en unik øvingsplattform som har varierte læringsmetoder, slik at du kan finne din måte å øve best på. I tillegg kan du ha det gøy og konkurrere med dine venner som også øver på teoritest for lettsykkel.

Som om ikke det var nok, så har vi en morsom tjeneste i appen som du kan bruke når som helst. Vi har egenutviklede minispill som skal gjøre det enklere og mer morsomt å øve. Vi har også fulgt en rekke studier som viser at mange lærer bedre gjennom ulike spill og aktiviteter. Derfor har vi lagt til rette minispill som du kan bruke for å lære bedre, ha det morsomt eller holde motivasjonen oppe over lenger tid. Vi ser på dette som en unik mulighet for deg til å gjøre øving til teoritentamen for MC fra noe som er helt greit, til noe som er gøy!


Vi har alt du trenger for å bestå

Med dette har du har en øvingsplattform som inneholder det du trenger og mye mer for å bestå teoritesten for lettsykkel. Du vil bli trent opp av kunstig intelligens som hjelper med å forberede deg effektivt. I tillegg kan du finne den måten du øver best på, om det er gjennom å øve med spørsmål eller bruke minispillene våre. Hvis du skulle trenge hjelp på veien, så har du alltid våre veiledere du kan kontakte.

En telefon som viser teoritentamen appen testen.no
ikon Kunstig intelligens for teori spørsmål

Kunstig intelligens

ikon statistikk for teoritentamen appen testen.no

Statistikk

ikon 3000+ spørsmål teoritentamen

3000+ spørsmål

ikon Enkle forklaringer til tentamen spørsmål

Enkle forklaringer

ikon Quiz og oppgaver på teoritentamen spørsmål i appen

Minispill

ikon Personlige anbefalinger til teoritentamen

Personlige anbefalinger

Alt du trenger for å bestå på 1-2-3Våre kurs

Teoriprøven for bil

Teoriprøven for bil

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for moped

Teoriprøven for moped

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for motorsykkel

Teoriprøven for motorsykkel

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

FAQOfte stilte spørsmål

Er det vanskelig å øve på teoritesten for lettsykkel?

Dette er individuelt og derfor vanskelig å svare på for alle. Vi kan si at teoriprøven er noe man bør bruke rikelig med tid på å forberede seg til. Dette er fornuftig for å sørge for at man har full kontroll og har tro på at man kan bestå. Men, det er ingen skam hvis man stryker og det er helt normalt. Vi ønsker allikevel at alle skal bestå første gangen etter at de har brukt vår øvingsplattform. Vi mener at vår teoriapp vil spare folk for penger og den energien som kreves for å øve, samt bestå teoriprøven.


Hvor mange spørsmål er det på teoriprøven?

Når du skal ta teoriprøven hos Vegvesenet så er prøven organisert som dette:

 • Teoriprøven vil ha 40 spørsmål som du er nødt til å svare på.
 • For å bestå er du nødt til å ha 34 av disse spørsmålene riktig. Det betyr maks 6 feil.
 • Du har 90 minutter på å gjennomføre testen. Bruk den tiden du trenger.


Har dere noen gode tips for å øve bedre på teoritesten for lettsykkel?

Noen generelle tips som kan gjøre øvingen bedre er:

 1. Hvis man føler seg uthvilt og har energi når man skal øve, så vil det sannsynligvis gjøre økten bedre.
 2. Det kan være lurt å spise på forhånd eller sørge for at du ikke er sulten når du skal øve. Å være sulten kan skape en følelse som gjør det enklere å miste fokus ettersom du vil tenker mer på mat.
 3. Om du sitter og øver over lenger tid, så er det alltid lurt å ha vann tilgjengelig så du kan drikke og holde hjernen frisk.
 4. Et annet smart triks hvis du sitter og øver lenge, så kan det være forfriskende og hjelpsomt med en liten tur ut. Hjernen trenger frisk luft og det kan lønne seg over tid.

Hvor lang tid tar det å forberede seg?

Dette er svært individuelt. Noen har lærer fortere enn andre, og det kan komme an på interessene for lettsykkel og trafikk. Derfor er det vanskelig å estimere en spesifikk tid for å være klar. Vi er likevel sikre på at du kan bruke vår plattform for å øve på en effektiv måte. Ved hjelp av AI blir du trent opp i teori du har mindre kunnskap om, og på denne måten vil du sannsynligvis bli fortere klar for å bestå teoriprøven.Koster det penger å bruke veiledere?

Nei, dette koster ikke noe penger. Våre personlige veiledere er inkludert i prisen du betaler for abonnementet ditt. Vi mener dette er viktig og det kan hjelpe deg med å stille forberedt for teoriprøven du skal ta. Husk at du kan sende inn spørsmål gjennom hele døgnet, og veilederen vil hjelpe deg så fort som mulig.Mer om teoritesten for lettsykkel på Testen.no

Vi tilrettelegger for en øvingsplattform du forstår

Det kan være vanskelig å øve til teoriprøven, og det hjelper ikke at spørsmål og teori er skrevet på en tungvint måte. Dette har vi sett flere tilfeller av, og det ønsket vi å gjøre noe med. Vi har hatt stort fokus på å skrive forståelige forklaringer og spørsmål til deg. Dette gjør øvingen mindre komplisert og mer forståelig. Vi vil at alle skal ha mulighet til å øve på en måte der de selv forstår teorien og spørsmålene de får.

Forbered deg selv med tusenvis av relevante spørsmål

Vi lar ta deg bruke teoritesten for lettsykkel der du kan øve med tusenvis av relevante spørsmål. Vi har tatt inspirasjon fra spørsmålene du vil få på teoriprøven og gjort det til våre egne. Da kan du øve på det som er relevant og vi vet at du kan tilegne deg den kunnskapen som trengs for å ferdes på en god måte i trafikken. I tillegg vil du få tilrettelagte spørsmål etter ditt eget kunnskapsnivå. Dette er kun mulig ved hjelp av AI, som er revolusjonerende innen teknologi som blir mer vanlig.

Før var det kjedelig å øve, men det har vi gjort noe med

Har du hørt om at det går an å øve til teoritesten for lettsykkel med minispill før? Vi vil at øvingen skal være noe du ser frem til, og noe som skal være gøy. Det kan være vanskelig når det kun er mulig å lese på teori og øve til spørsmål. Derfor valgte vi å utvikle våre egne minispill. Men, det er også mer gjennomtenkt enn som så. Vi har nemlig satt oss inn i ulike studier som viser at flere mennesker øver bedre gjennom ulike aktiviteter, og ikke på den tradisjonelle måten. Vi ønsker å tilby begge deler for å skape en øvingsplattform for så mange som mulig!

Bestod du ikke teoriprøven? Bruk garantien vår

Smaken er som baken og selv om vi ønsker å være en plattform for alle, så er ikke det nødvendigvis tilfellet. Vi vil alltid jobbe med å utvikle oss for å inkludere så mange som mulig, men før vi har fått til det så har vi en fornøydgaranti. I tillegg til fornøydgarantien har vi også en beståttgaranti. Her får du forklart hvordan de fungerer:

 • Fornøydgaranti: Om du ikke er fornøyd med appen, kan du ta kontakt innen det første døgnet etter at du kjøpte abonnement hos oss. Da har du mulighet til å få pengene refundert.
 • Beståttgaranti: Tar du teoritest hos oss minst 50 ganger, består 10 av de 10 siste forsøkene og stryker på teoritentamen. Da har du mulighet til å få penger refundert.

Står du fast? Ta kontakt med en personlig veileder

Vi vet at teori for teoriprøven og trafikken generelt kan være vanskelig og komplisert for mange. Derfor har vi lagt til rette for veiledere som du kan benytte deg av med et abonnement hos oss! Det er helt gratis å bruke og du kan sende inn spørsmål gjennom hele døgnet med det du måtte lure på.


Les og lærVåre tips til å ta lappen