Teoritentamen for motorsykkel på Testen.no

Nå kan du øve til på teoritentamen for motorsykkel i appen vår. Appen er bygget med kunstig intelligens som gjør at du kan øve på en effektiv og god måte. Du kan forvente spørsmål som har enkle formuleringer, og forklaringer som er lette å forstå. Vi har til og med utviklet egne minispill som skal gjøre øvingene mer morsom og enklere å motivere seg for.

4.9/5

30,380 reviews

4.9/5

30,380 reviews

 1. Fornøydgaranti

 2. Beståttgaranti

 3. 3000+ spørsmål

 4. Minispill

 5. Enkle forklaringer

 6. AI-anbefalinger

Tilgang til alle kurs - 7 dager

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, avslutt når du vil!

1 kr 🔥 Ordinær pris 199 kr

Ved å gå videre godtar du våre app- og kjøpsvilkår.

Teoritentamen for motorsykkel på Testen.no

Øv til teoritentamen for motorsykkelAlt du trenger for å bestå på 1-2-3

Kom i gang!
ikon: Øv med over 3000 spørsmål

Øv med over 3000+ spørsmål

Ikon Kunstig intelligens gjør læringen effektiv for øving på teoritentamen

Kunstig intelligens gjør læring effektiv

ikon: Gratis kursveileder som hjelper deg

Gratis kursveileder som hjelper deg

Ikon Fornøyd- og beståttgaranti teoritentamen app testen.no

Du får både fornøyd- og beståttgaranti

bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Start i dagEn effektiv måte å øve på

Vi har laget en app som lar deg øve på en bedre og mer effektiv måte en før. På grunn av kunstig intelligens, så kan appen registrere dine tester. Etterhvert vil appen gi deg spørsmål tilrettelagt etter ditt kunnskapsnivå. På denne måten får du øve mer på det du trenger kunnskap om, og mindre om det du kan fra før av. Vi vet også viktigheten av repetisjon og du kan når som helst øve på de ulike temaene.

Moderne teknologi hjelper oss med å tilby en unik app for å øve på teoritentamen for motorsykkel. Vi vet også at vi ikke kan erstatte mennesker og det kan fortsatt oppstå usikkerhet eller spørsmål. Derfor har vi tilgjengelig personlige veiledere som du kan stille spørsmål til når du har behov for det. Om det skal være angående forklaringer eller spørsmål som er i appen. Det er helt gratis å bruke våre veiledere, og de er tilgjengelige hele døgnet.


Beståttgaranti
Fornøydgaranti

Vårt fremste mål er å hjelpe deg med å bestå teoritentamen, og derfor gir vi deg også beståttgaranti. Hvis du ikke består teoriprøven, refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

Vi har mener at Testen.no er den beste appen for å øve til teoritentamen, og derfor gir vi deg fornøydgaranti. Hjelper ikke appen deg med øvingen? Si ifra så refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

bilde av app for teoritentamen laget med moderne læringsteknologi

Ny i markedetDu kan øve med kunstig intelligens

Du har sannsynligvis ikke hørt om oss eller appen vår, og det er fordi vi er nyetablerte i markedet. Vi ønsker at folk skal få en øvingsplattform der kunden sitt behov blir satt i sentrum, slik at de kan øve på teoritentamen for motorsykkel på best mulig måte. Med varierende læringsmetoder, spørsmål som er enkelt formulert, minispill og veiledere til din disposisjon, så mener vi at alt ligger til rette for at du kan bestå teoriprøven på en god måte.

For å øve på teoritentamen for motorsykkel, så er du nødt til å laste ned appen vår. Appen  kan du finne i App Store eller i Google Play. Det avhenger av hvilken type mobil du har. App Store hvis du har Iphone, og Google Play hvis du bruker Android. Du har også mulighet til å laste ned appen på nettbrettet ditt om du ønsker å bruke det istedenfor.


bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Vi gjør det morsomt å øveBruk minispill i appen vår

Som vi har nevnt tidligere, så har du en unik mulighet til å øve på teoritentamen for motorsykkel på en morsom måte. Gjennom egenutviklede minispill kan du øve på en varierende og morsom måte. Vi har nemlig gått gjennom en rekke studier som viser at mange mennesker lærer bedre gjennom spill og ulike aktiviteter.

Vi ønsker at vår øvingsplattform skal være inkluderende for så mange som mulig, og derfor har vi inkludert slike minispill. På denne måten kan flere øve på en god måte, samtidig som det kan hjelpe med å øve over lenger tid.

Vi har alt du trenger for å bestå

Med kunstig intelligens, personlige veiledere, minispill og mye mer mener vi at du har alle verktøy tilgjengelig for å bestå teoriprøven. Ved hjelp av kunstig intelligens lar vi deg øve på teori du trenger mer kunnskap om. Minispill gir deg en morsom plattform å øve på, som for mange kan gjøre det lettere å øve og motivere seg selv. Om du står fast med teori eller spørsmål, så kan du når som helst kontakte våre personlige kursveiledere for å få hjelp. På denne måten mener vi at du har en unik mulighet for å øve best mulig på teoritentamen for motorsykkel.

En telefon som viser teoritentamen appen testen.no
ikon Kunstig intelligens for teori spørsmål

Kunstig intelligens

ikon statistikk for teoritentamen appen testen.no

Statistikk

ikon 3000+ spørsmål teoritentamen

3000+ spørsmål

ikon Enkle forklaringer til tentamen spørsmål

Enkle forklaringer

ikon Quiz og oppgaver på teoritentamen spørsmål i appen

Minispill

ikon Personlige anbefalinger til teoritentamen

Personlige anbefalinger

Alt du trenger for å bestå på 1-2-3Våre kurs

Teoriprøven for bil

Teoriprøven for bil

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for moped

Teoriprøven for moped

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for motorsykkel

Teoriprøven for motorsykkel

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

FAQOfte stilte spørsmål

Er teoritentamen for motorsykkel gratis hos dere?

Nei, vi tar betalt for våre tjenester. Det er på grunn av at vi har en rekke utviklerer og fagfolk som har utarbeidet våre produkter og tjenester. For at vi skal kunne tilby deg den beste øvingsplattformen for teoritentamen for motorsykkel, så er vi avhengig å kunne finansiere det via inntekt fra kundene våre.

Hvilke betalingsalternativer har jeg?

Når du bruker vår øvingsplattform, så kan du bruke vipps for å betale for deg. På grunn av at vi bruker vipps som en registrering/innlogging så har vi funnet ut at det er en praktisk betalingsmulighet. Om du ikke har vipps eller har problemer med det, så kan du ta kontakt med oss så vi kan finne en løsning.

Hvor mange spørsmål er det for teoritentamen for motorsykkel?

Når du skal ta den offentlige teoriprøven så kan du forvente deg 40 spørsmål som du må besvare. For å få prøven bestått, så må du ha minst 34 spørsmål riktig. Det betyr minst 6 spørsmål må være riktig besvart. For å gjennomføre prøven har du 90 minutter på deg.

Hvor laster jeg ned appen?

Det varierer fra hvilket mobilmerke du bruker. Hvis du har iphone, så bruker du App Store for å laste ned appen. Bruker du Android, så laster du ned appen på Google Play. Det samme gjelder hvis du ønsker å laste ned fra nettbrett.

Når kan jeg ta den offisielle prøven for motorsykkel?

For å ta teoritentamen for motorsykkel, så må du gjennom 4 ulike deler. Vi skal ta for oss de 4 ulike prosessene her:

 1. Du er nødt til å ha trafikalt grunnkurs
 2. Det andre punktet går ut på den grunnleggende opplæringen om kjøretøyet, kjøringen og lignende.
 3. Neste kommer en trafikal del, som går ut på at du skal kunne kjøre alene og forsvarlig i trafikken.
 4. Du skal gjennom en avsluttende del. Her skal du beherske å kjøre i trafikken og fungere godt med andre trafikanter.  I tillegg skal du også gjennomføre et sikkerhetskurs.

Etter dette er gjennomført, så har du muligheten til å søke om å ta teoriprøven.


Mer om teoritentamen for motorsykkel på Testen.no

Kunden sin brukeropplevelse står i fokus

I appen vår så er vi veldig opptatt av at spørsmålene skal være formulert på en enkel måte, og at forklaringene skal være lette å forstå. På denne måten sørger vi for at de aller fleste kan bruke plattformen til å øve på best mulig måte, og det vil unngå misforståelser på sikt. Dette er et bevisst valg vi har gjort etter undersøkelse av aktører i markedet som tilbyr samme produkter og tjenester. Dermed håper vi at de aller fleste får en nyttig, forståelig og lærerik øvingsplattform.

Øv på teoritentamen for motorsykkel med flere tusen spørsmål

Vi har skrevet og samlet over 3000 spørsmål som er relevante for at du skal bestå teoriprøven og få den kunnskapene som kreves. Når vi har skrevet spørsmål, så har vi tatt utgangspunkt i den offisielle teoriprøven slik at det skal bli så likt som mulig. På denne måten mener vi at du kan forberede deg på best mulig måte.

Vi gjør det gøy å øve

Vi mener at det er mye lettere å øve når man kan ha det gøy samtidig. Det er en av grunnene for at vi har laget våre egne spill som du kan bruke når du skal øve. Dette gjør øving til teoritentamen for motorsykkel mer varierende og spennende. I tillegg viser også forskning at flere mennesker husker bedre når de lærer gjennom å spille. På denne måten kan flere få en læringsplattform som fungerer for dem. For andre som like så godt kan lese og øve på spørsmål, så kan det være en morsom måte å øve på. Det kan også hjelpe for å holde på motivasjonen lenger.

Vi gir deg garanti hvis du ikke består

Hvis tilfellet er at du øver med teoriappen vår 50 ganger eller fler, og består 10 av de siste forsøkene og stryker på teoriprøven, så har du mulighet for å tilbake pengene dine. Det samme gjelder også hvis du laster ned appen og betaler for et abonnement, men ikke er fornøyd. Da kan du også få tilbake pengene dine. Dette er et resultat av vår trygghet på egen app og at vi har alt som må til for å bestå.

Du får en personlig veileder

Som om ikke det var nok, så vil du også ha tilgang til en personlig veileder dersom du måtte ha noen spørsmål eller noe er uklart. Dette er en tjeneste som er helt gratis å benytte seg av og du har tilgang til å sende inn spørsmål gjennom hele døgnet. Veilederen vil svare deg så fort som mulig og etter beste evne.


Les og lærVåre tips til å ta lappen