Øve til teoriprøven med Testen.no

Nå kan du øve til teoriprøven med en helt ny app som vi har utviklet med kunstig intelligens. I appen kan du finne over 3000 spørsmål som er tilrettelagt for bil, moped og motorsykkel. I appen kan du finne minispill som vi selv har utviklet så du kan ha det gøy mens du øver. Om du trenger hjelp med øvingen eller står fast, så har vi egne veiledere som du kan sende spørsmål til.

4.9/5

30,380 reviews

4.9/5

30,380 reviews

 1. Fornøydgaranti

 2. Beståttgaranti

 3. 3000+ spørsmål

 4. Minispill

 5. Enkle forklaringer

 6. AI-anbefalinger

Tilgang til alle kurs - 7 dager

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, avslutt når du vil!

1 kr 🔥 Ordinær pris 199 kr

Ved å gå videre godtar du våre app- og kjøpsvilkår.

Øve til teoriprøven med Testen.no

Øve til teoriprøven 1233Alt du trenger for å bestå på 1-2-3

Kom i gang!
ikon: Øv med over 3000 spørsmål

Øv med over 3000+ spørsmål

Ikon Kunstig intelligens gjør læringen effektiv for øving på teoritentamen

Kunstig intelligens gjør læring effektiv

ikon: Gratis kursveileder som hjelper deg

Gratis kursveileder som hjelper deg

Ikon Fornøyd- og beståttgaranti teoritentamen app testen.no

Du får både fornøyd- og beståttgaranti

bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Start i dagNå kan du øve effektivt

Med vår øvingsplattform kan du øve til teoriprøven bedre og mer effektivt enn tidligere. Med kunstig intelligens kan appen registrere svarene dine fra spørsmålene du svarer på. Basert på kategoriene fra teorien du svarer riktig og feil på, vil appen tilpasse spørsmål som du trenger å øve mer på.

Et eksempel kan være at du svarer feil flere ganger på spørsmål om trafikkskilt, men du svarer alltid riktig når det kommer til bremselengde og siktforhold. Da vil du få flere spørsmål om trafikkskilt for å bli bedre på det, og mindre om bremselengde og siktforhold. Vi mener dette resulterer i en mer effektiv øving.


Beståttgaranti
Fornøydgaranti

Vårt fremste mål er å hjelpe deg med å bestå teoritentamen, og derfor gir vi deg også beståttgaranti. Hvis du ikke består teoriprøven, refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

Vi har mener at Testen.no er den beste appen for å øve til teoritentamen, og derfor gir vi deg fornøydgaranti. Hjelper ikke appen deg med øvingen? Si ifra så refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

bilde av app for teoritentamen laget med moderne læringsteknologi

Ny i markedetVi bruker kunstig intelligens

Når kan du øve til teoriprøven med en helt ny øvingsplattform! Appen vår fokuserer på spørsmål, teori og forklaringer med et enkelt språk. Vi mener at dette ikke har blitt lagt til rette for tidligere, og vi ønsket å gjøre noe med dette. Så vi har over 3000 spørsmål som er skrevet på en enkel måte og som har en forståelig forklaring.

Om det skulle være noe du lurer på rundt spørsmålene eller forklaringene, så har vi personlige veiledere som er tilgjengelig for deg. Denne tjenesten er inkludert i prisen og det er ikke noe du trenger å betale ekstra for.


bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Vi gjør det morsomt å øveEgenutviklet minispill

Aldri før har det vært så gøy å øve til teoriprøven før. På grunn av våre egenutviklede minispill får du en variert og morsom måte å øve. Vi har også lagt til rette for minispill for folk som lærer bedre gjennom slike metoder enn tradisjonell lesing, pugging og svare på spørsmål. Vi ønsker å inkludere så mange som mulig og legge til rette for at alle kan bestå teoriprøven med sin læringsmetode.


Vi har alt du trenger for å bestå

Vi mener at vi har bygget opp en app med de viktigste funksjonene så du kan bestå på beste måte. Vi har blant annet tusenvis av relevante spørsmål, moderne teknologi, veiledere og minispill. Du kan være sikker på at vi alltid er interessert å utvikle oss, og vil jobbe aktivt for å finne bedre måter som du kan øve til teoriprøven.

En telefon som viser teoritentamen appen testen.no
ikon Kunstig intelligens for teori spørsmål

Kunstig intelligens

ikon statistikk for teoritentamen appen testen.no

Statistikk

ikon 3000+ spørsmål teoritentamen

3000+ spørsmål

ikon Enkle forklaringer til tentamen spørsmål

Enkle forklaringer

ikon Quiz og oppgaver på teoritentamen spørsmål i appen

Minispill

ikon Personlige anbefalinger til teoritentamen

Personlige anbefalinger

Alt du trenger for å bestå på 1-2-3Våre kurs

Teoriprøven for bil

Teoriprøven for bil

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for moped

Teoriprøven for moped

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for motorsykkel

Teoriprøven for motorsykkel

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

FAQOfte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg øve på beste måte til teoriprøven?

Dette varier fra alle som øver fordi alle har sin egen læringsmetode. Allikevel har vi noen punkter som kan være verdt å tenke på før du skal øve:

 • Sørg for at du er uthvilt og ikke er sulten når du skal øve. Da vil sannsynligvis øvingen bli mer effektiv og du kan enklere holde fokuset oppe.
 • Å ha vann tilgjengelig kan være smart for å friske opp hjernen. I tillegg kan det være lurt å ta seg en tur ut og få litt frisk luft hvis du skal øve lenge.

Hvilke teoriprøver kan jeg forberede meg til?

På vår plattform kan du øve til teoriprøven for bil, moped og motorsykkel.


Må jeg laste ned appen for å øve?

Ja, for nå så vil du kun ha mulighet til å øve med spørsmål og teorien i teoriappen vår.


Koster det noe å bruke en veileder?

Nei, det er helt gratis å bruke veilederne våre hvis du har abonnement hos oss. Vi ønsker at du skal ha de beste forutsetningene for å bestå, og derfor kan det være lurt å bruke våre veiledere når du har behov for det.


Hvordan er spørsmålene dere har relevante?

Vi har tatt en nøyaktig gjennomgang av spørsmålene som er på den offisielle teoriprøven. Ettersom det er de spørsmålene som du må svare riktig på for å bestå teoriprøven, har vi skrevet om disse på vår måte.


Mer om å øve til teoriprøven på Testen.no

Nå kan du øve til teoriprøven på en enkel måte

Vi har skrevet alle våre spørsmål og forklaringer på en måte som skal være enkel å forstå for alle. På grunn av andre plattformer vi mener er vanskelige, så ønsket vi å legge til rette for en enklere plattform som du kan bruke. På denne måten mener vi også at flere blir inkludert for å øve til teoriprøven og det er akkurat det vi ønsker. Ønsker du en enklere plattform å øve med? Her har du muligheten.

Vi har over 3000 spørsmål du kan øve med

Du trenger ikke å være redd for at vi har for få spørsmål som du kan øve med. Vi har nemlig over 3000 relevante spørsmål for teoriprøven til bil, moped og motorsykkel. I tillegg bruker vi AI som gjør at du får tilrettelagte spørsmål etter ditt kunnskapsnivå. Slik får du øve mer effektivt og blir sannsynligvis fortere klar til å ta teoriprøven.

Synes du det er kjedelig å øve? Vi har minispill

Vi tror alle kan kjenne seg igjen i å ha det kjedelig når de skal øve til en prøve på skolen eller pugge på et manus. Det samme gjelder for mange som skal øve til teoriprøven også. Dette er også noe vi ville gjøre noe med. Så hva kunne vi gjøre? Vi lagde egne minispill for våre kunder til å øve på en mer variert måte samtidig som det er gøy. Det er nemlig forskning som viser at dette kan resultere i bedre øving for en rekke mennesker.

Benytt deg av våre garantier

Om du ikke er klar over det, så har vi også to garantier som du kan benytte deg av. Slik fungerer de:

Beståttgaranti

 • Du må ha registrert navn, telefonnummer og fødselsdato i appen.
 • Du må ha gjennomført minumum 50 tester og bestått de 10 siste testene.
 • Du må avlegge teoriprøven på norsk eller engelsk, og senest 3 dager etter tilgangen til appen er utløpt.

Fornøydgaranti

 • Det er under 12 timer siden abonnementet ble kjøpt.
 • Du har fullført eller påbegynt 3 eller færre prøver.

Synes du teorien er vanskelig? Ta kontakt med vår veileder

Sist, men ikke minst har vi våre helt egne veiledere som du kan bruke hvis du har noen spørsmål. Dette er helt gratis å bruke og du kan sende inn spørsmål når du måtte ønske. En veileder vil svare deg så fort det er mulighet for det. Vi ønsker at alle skal ha de beste mulighetene for å bestå, og dette er en tjeneste som er fornuftig å bruke hvis du har noen problemer eller ønsker å unngå misforståelse angående teorien.


Les og lærVåre tips til å ta lappen