Teoriprøven for MC på Testen.no

Med vår helt nye app kan du øve på teoriprøven for MC. Vi har samlet over 3000 spørsmål som du kan øve på for å forberede deg best mulig. Appen er bygget med kunstig intelligens som gjør at du vil bli trent opp i teorien du har mindre kunnskap om. Dette sørger for en mer effektiv måte å øve til teoriprøven på.

4.9/5

30,380 reviews

4.9/5

30,380 reviews

  1. Fornøydgaranti

  2. Beståttgaranti

  3. 3000+ spørsmål

  4. Minispill

  5. Enkle forklaringer

  6. AI-anbefalinger

Tilgang til alle kurs - 7 dager

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, avslutt når du vil!

1 kr 🔥 Ordinær pris 199 kr

Ved å gå videre godtar du våre app- og kjøpsvilkår.

Teoriprøven for MC på Testen.no

Øv til teoriprøven for MCAlt du trenger for å bestå på 1-2-3

Kom i gang!
ikon: Øv med over 3000 spørsmål

Øv med over 3000+ spørsmål

Ikon Kunstig intelligens gjør læringen effektiv for øving på teoritentamen

Kunstig intelligens gjør læring effektiv

ikon: Gratis kursveileder som hjelper deg

Gratis kursveileder som hjelper deg

Ikon Fornøyd- og beståttgaranti teoritentamen app testen.no

Du får både fornøyd- og beståttgaranti

bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Start i dagØv effektivt med vår øvingsplattform

Med den helt nye teoriappen får du mulighet til å øve på en mer effektiv måte enn tidligere. Ved hjelp av kunstig intelligens, så har vi bygget en helt unik øvingsplattform til teoriprøven for MC på nett. Etter å ha tatt en rekke tester, så vil appen ta en vurdering av de ulike temaene du kan og de du har mindre kunnskap om. Deretter vil appen trene deg opp i teorien som du kan mindre om, slik at du kan fokusere på å bli godt på alt. Du vil fortsatt ha mulighet til å repetere teorien du kan fra før.

Selv om vi har utviklet en god øvingsplattform med moderne teknologi, så kan det fortsatt være aktuelt med hjelp fra noen. Derfor har vi personlige veiledere som du kan benytte deg av når du står fast eller har noen spørsmål om teorien. Denne tjenesten er inkludert i prisen du betaler for abonnementet, så det vil ikke koste noe å ekstra å bruke veiledere. Du kan sende inn spørsmål gjennom hele døgnet, og du vil få svar så raskt som mulig.


Beståttgaranti
Fornøydgaranti

Vårt fremste mål er å hjelpe deg med å bestå teoritentamen, og derfor gir vi deg også beståttgaranti. Hvis du ikke består teoriprøven, refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

Vi har mener at Testen.no er den beste appen for å øve til teoritentamen, og derfor gir vi deg fornøydgaranti. Hjelper ikke appen deg med øvingen? Si ifra så refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

bilde av app for teoritentamen laget med moderne læringsteknologi

Ny i markedetApp som er bygget med kunstig intelligens

Det er ikke sikkert du har hørt om oss før, og vi synes ikke det er så rart. Vi er helt nye i markedet for å tilby deg en øvingsplattform til teoriprøven for MC. Vi har hatt fokus på å bygge appen med kunstig intelligens for å gjøre øvingen mer effektivt.

I tillegg har vi også hatt fokus på å gjøre spørsmålene, teorien og forklaringene så enkle som mulig, slik at det skal være enkelt å forstå. På denne måten tar vi brukeren sitt perspektiv i fokus, og gjør plattformen mer tilgjengelig for alle.

bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Vi gjør det morsomt å øveØv med våre minispill

Vi tar brukeren sitt perspektiv i betraktning på flere måter. Visste du at forskning viser at flere mennesker lærer bedre gjennom ulike spill og aktiviteter? Derfor har vi utviklet våre helt egne minispill som du kan bruke for å øve, variere øvingen eller ha det gøy.

Vi mener det skal være morsomt å øve og at det vil øke sjansene dine for å lære bedre, samtidig som du kan motivere deg selv over lenger tid. Vi legger til rette for flere læringsmuligheter som gjør appen mer relevant for mennesker med ulike behov. Det er vi stolte av!


Vi har alt du trenger for å bestå

En app som er effektiv med kunstig intelligens, som har tilgang til personlige veiledere, har fokus på brukeren sitt perspektiv og egenutviklede minispill mener vi er en komplett øvingsplattform. Dette gjør at du har en unik mulighet til å øve til teoriprøven for MC på beste måte!

En telefon som viser teoritentamen appen testen.no
ikon Kunstig intelligens for teori spørsmål

Kunstig intelligens

ikon statistikk for teoritentamen appen testen.no

Statistikk

ikon  3000+ spørsmål teoritentamen

3000+ spørsmål

ikon Enkle forklaringer til tentamen spørsmål

Enkle forklaringer

ikon Quiz og oppgaver på teoritentamen spørsmål i appen

Minispill

ikon Personlige anbefalinger til teoritentamen

Personlige anbefalinger

Alt du trenger for å bestå på 1-2-3Våre kurs

Teoriprøven for bil

Teoriprøven for bil

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for moped

Teoriprøven for moped

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for motorsykkel

Teoriprøven for motorsykkel

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

FAQOfte stilte spørsmål

Hvor mange feil kan jeg ha på teoriprøven for MC?

Når du skal ta den teoriprøven for MC, så skal du svare på 40 spørsmål og for å få prøven bestått må du svare riktig på minst 34 av dem. Du kan med andre ord ha 6 feil og fortsatt bestå teoriprøven. Når du skal gjennomføre prøven har du 90 minutter på deg.


Er teoriprøven for MC gratis?

Nei, du kan ikke øve på teoriprøven gratis hos oss. Vi bruker store ressurser på å skape den beste øvingsplattformen for dere, og for å få mulighet til det er vi nødt til å ta betalt for våre abonnement. Vi har bevisst langt oss under i pris enn flere av våre konkurrenter ettersom vi er nettbaserte og har mindre kostnader knyttet til driften. Vi jobber aktivt hver eneste dag for å videreutvikle appen for å gi dere en bedre plattform å øve på.


Hvor kan jeg laste ned appen?

Du kan laste ned appen to ulike steder. På App Store og Google Play. Dette varierer selvfølgelig ut fra hvilken mobiltelefon du bruker. Last ned og start å øve på teori til førerkort!


Har dere noen gode tips for meg som skal øve på teoritentamen for MC?

Ja, det finnes en rekke tips for deg som øver på teoritentamen for MC. For å øve på en bedre måte, så er det noen enkle ting du kan gjøre aller først. Sørg for at du er uthvilt, har fått i deg nok næring og avslappet. Da er det mye enklere å gå inn i riktig modus. Om tilfellet er at du er sulten, stresset og trøtt så vil du sannsynligvis ikke få like mye ut av øvingen.

På andre siden, så er teoriprøven avgjørende for å få førerkort og det er en krevende prosess. Det er mye teori du må kunne og det står mellom tusenvis av spørsmål som du kan få på prøven. Dermed anbefaler vi at du innstiller deg på å øve over en lengre periode. Sørg for at du legger like mye vekt på de ulike temaene, og at du gjennomfører flere tester så du kan få et inntrykk av hvordan du ligger an. Hvis du bruker vår plattform, så kan du regne med hjelp fra kunstig intelligens som vil gjøre øvingen mer effektiv for deg.


Hvordan betaler jeg for abonnementet mitt?

Ettersom vi bruker Vipps aktivt i registrering, så har vi funnet ut at dette også er et godt alternativ for betaling. De aller fleste har Vipps og mobilen i nærheten, og dermed er det en svært praktisk løsning. Om du har problemer med Vipps eller ikke har det, så ta gjerne kontakt med oss. Vi finner alltid en løsning.


Er teoriprøven for motorsykkel vanskelig?

Dette er noe vi ser variere fra folk i ulike aldre, erfaring fra andre kjøretøy og generell kunnskap om trafikken. Folk har også sine ulike måter å øve på, og noen tar ting raskere enn andre. Vi merker også at folk bruker lenger tid på å øve til ulike temaer. Derfor varierer det i stor grad om teoriprøven for motorsykkel er vanskelig eller ikke.

Vi anbefaler alle å øve tilstrekkelig på teori til førerkort, slik at man ikke trenger å bruke unødvendig med energi eller penger. Dermed kan det være lurt å bruke den tiden du trenger for å øve, slik at du kan føle at du har kontroll og er trygg på at du sitter på nok kunnskap til å bestå.


Mer om teoriprøven for MC på Testen.no

Appen er utviklet med brukeren sitt perspektiv

Vi har sett på liknende plattformer, og synes at formuleringer og spørsmålene er vanskelige. Derfor ønsker vi å legge til rette for en plattform som er enkel å bruke, har et enkelt språk med gode forklaringer som skal hjelpe brukeren til en bedre opplevelse. Teoriprøven for MC kan være utfordrende i seg selv, men vi trenger ikke å gjøre det vanskeligere enn det er fra før. På denne måten håper vi at flere kan få gleden av teoriappen vår og at de kan få en lettere forståelse av teorien.

Øv på teoriprøven for MC med over 3000 spørsmål

Du leste riktig! Vi har lagt til rette for over 3000 spørsmål som du kan benytte deg av for å forberede deg til teoriprøven. Dette er spørsmål som er basert på teoriprøven hos Statens Vegvesen, slik at du kan forvente lignende spørsmål. Vi mener dette kan forberede deg på den beste måten, samtidig som du lærer nødvendig med teori til du skal ut å kjøre i trafikken.

Vi gjør øving morsomt med minispill

Når du øver med appen fra Testen.no så skal du også ha muligheten til å ha det gøy samtidig. Slik gjør vi det lettere for folk som lærer bedre gjennom aktiviteter å øve på teoriprøven, samtidig som andre kan bruke det til å ha det morsomt og få variasjon i øvingen. Vi håper flere kan finne motivasjon til å øve og over lenger tid. Det er nemlig sånn at de aller fleste må legge ned en god del timer i øving, og det er så mye enklere når du man kan ha det gøy. Minispill er noe vi har utviklet helt selv, men vi har tatt inspirasjon fra ulike studier og forskning.

Du får selvsagt garanti hvis du ikke består

Som en sikkerhet for deg, så har vi to garantier som er svært nyttige å ha tilgang til. Vi har fornøyd-og beståttgaranti som du har muligheten til å benytte deg av. Fornøydgaranti kan du bruke hvis du ikke mener du får noe ut av appen etter de første 12 timene. Da vil du få pengene for abonnementet tilbake. Beståttgaranti kan du bruke hvis du har øvd til teori over 50 ganger med vår app. Hvis du har bestått den de 10 siste gangene, så får du igjen pengene hvis du ikke består.

Personlig veileder er inkludert i prisen

Hvis du kjøper et abonnement hos oss, så får du unik tilgang til vår øvingsapp som er bygget med kunstig intelligens. I tillegg til dette, får du også mulighet til å bruke personlige kursveiledere som vi har til rådighet for deg. Om du har vanskelig for å forstå teori eller sliter med spørsmål, så kan du kontakte en veileder. Dette er en tjeneste som vi har inkludert i prisen, som du ikke betaler for. På denne måten kan du få hjelp og det vil sannsynligvis øke din forståelse, og bidra til at du består teoriprøven.


Les og lærVåre tips til å ta lappen