Teoriprøven for bil på Testen.no

Her kan du øve til teoriprøven for bil med over 3000 spørsmål, slik at du kan stille forberedt til du skal ta den endelige teoriprøven. Du vil få gode forklaringer på spørsmålene og teori for å få mest ut øvingen. Appen du bruker for å øve bruker kunstig intelligens som skal gjøre veien til teoriprøven for bil mer effektiv og bedre enn før.

4.9/5

30,380 reviews

4.9/5

30,380 reviews

  1. Fornøydgaranti

  2. Beståttgaranti

  3. 3000+ spørsmål

  4. Minispill

  5. Enkle forklaringer

  6. AI-anbefalinger

Tilgang til alle kurs - 7 dager

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, avslutt når du vil!

1 kr 🔥 Ordinær pris 199 kr

Ved å gå videre godtar du våre app- og kjøpsvilkår.

Teoriprøven for bil på Testen.no

Øv til teoriprøven for bilAlt du trenger for å bestå på 1-2-3

Kom i gang!
ikon: Øv med over 3000 spørsmål

Øv med over 3000+ spørsmål

Ikon Kunstig intelligens gjør læringen effektiv for øving på teoritentamen

Kunstig intelligens gjør læring effektiv

ikon: Gratis kursveileder som hjelper deg

Gratis kursveileder som hjelper deg

Ikon Fornøyd- og beståttgaranti teoritentamen app testen.no

Du får både fornøyd- og beståttgaranti

bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Start i dagDu kan øve mer effektivt

For at du skal øve på den beste måten så bruker vi moderne teknologi som kunstig intelligens. Ettersom du trener for teoriprøven for bil med appen vår, så vil AI´en registrere hvilke temaer du behersker og de du trenger å øve mer på. På denne måten vil du få flere spørsmål i teori du trenger å øve mer på, og på sikt vil du øve bedre og mer effektiv. Du kan forvente å bli raskere klar for å ta den offisielle teoriprøven hos Statens Vegvesen.

Selv om vi har mange spørsmål og benytter oss av moderne teknologi, så kan teori og spørsmål være vanskelig. Derfor har vi personlige veiledere som du kan benytte deg av. Hvis du har noen spørsmål eller noe du ikke forstår, så kan du henvende deg til en veileder. Veilederen vil svare så raskt og etter beste evne. Det er helt gratis å bruke en veileder.


Beståttgaranti
Fornøydgaranti

Vårt fremste mål er å hjelpe deg med å bestå teoritentamen, og derfor gir vi deg også beståttgaranti. Hvis du ikke består teoriprøven, refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

Vi har mener at Testen.no er den beste appen for å øve til teoritentamen, og derfor gir vi deg fornøydgaranti. Hjelper ikke appen deg med øvingen? Si ifra så refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

bilde av app for teoritentamen laget med moderne læringsteknologi

Ny i markedetLaget med moderne teknologi

Vi er helt nye i markedet og det er nok derfor du ikke har hørt om oss før. Vår nye øvingsplattform til teoriprøven for bil kan du finne i Apple Store eller Google Play. Appen setter brukeren i fokus og du kan forvente et språk som er enkelt å forstå med gode forklaringer.

Med AI får du en unik mulighet til å øve på spørsmål og teori som du trenger å lære mer om. På denne måten mener vi at du kan bli raskere klar for å ta den offisielle teoriprøven for bil. Vi mener det ikke er nødvendig å få mange spørsmål om det du allerede kan, ettersom det er mer fornuftig å øve på det du ikke kan. Du kan allikevel på hvilket som helst tidspunkt repetere på de ulike temaene ettersom det kan være smart å friske opp i all teori før du skal ta teoriprøven.


bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Vi gjør det morsomt å øveØv med vår egne minispill

Vi har laget en app med spørsmål, teori, forklaringer og morsomme minispill så du skal få øve på teoriprøven på en variert og god måte. Vi har inkludert minispill siden forskning viser at flere lærer godt ved hjelp av spill og ulike aktiviteter. I tillegg mener vi at du burde ha det gøy når du skal øve på teoriprøven.

For mange kan det være vanskelig å motivere seg for å øve og spesielt over lenger tid. Dette har vi funnet en mulighet for å løse. Vi har nemlig utviklet minispill som skal gjøre det morsomt å øve, samtidig som du får læring ut av det. Vi baserer dette på forskning som viser at flere husker bedre gjennom spill og ulike aktiviteter.


Vi har alt du trenger for å bestå

I appen har vi samlet alt fra spill til enkle forklaringer på spørsmål, slik at du kan forberede deg til teoriprøven for bil på best mulig måte. Du har mulighet til å lære på en effektiv og god måte, som sørger for at du vil bli klar til å ta teoriprøven på kortere tid. Dette vil sørge for at du kan spare penger på abonnement hos oss over tid, og du vil bli klar til å ta teoriprøven innen kortere tid. Da vil du være ett skritt nærmere for å få førerkortet i hånden. I teoriappen har vi inkludert alt du trenger for å bestå den offisielle teoriprøven. Gjennom kunstig intelligens, spill, relevante spørsmål med gode forklaringer mener vi at du kan øve på best mulig. I tillegg vil du lære på en effektiv måte, som betyr at du vil bli klar for teoriprøven på kortere tid som er bra på mange måter. Det kan spare deg for penger og du vil sannsynligvis ha muligheten til å ta førerkortet raskere.

En telefon som viser teoritentamen appen testen.no
ikon Kunstig intelligens for teori spørsmål

Kunstig intelligens

ikon statistikk for teoritentamen appen testen.no

Statistikk

ikon  3000+ spørsmål teoritentamen

3000+ spørsmål

ikon Enkle forklaringer til tentamen spørsmål

Enkle forklaringer

ikon Quiz og oppgaver på teoritentamen spørsmål i appen

Minispill

ikon Personlige anbefalinger til teoritentamen

Personlige anbefalinger

Alt du trenger for å bestå på 1-2-3Våre kurs

Teoriprøven for bil

Teoriprøven for bil

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for moped

Teoriprøven for moped

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for motorsykkel

Teoriprøven for motorsykkel

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

FAQOfte stilte spørsmål

Hvor lang tid tar det å forberede seg til teoriprøven for bil?

Dette er svært individuelt. Noen har for eksempel hatt førerkort til moped og er kjent med trafikken, og har tatt en teoriprøve tidligere. Andre er helt ferske og har ikke noe særlig kunnskap om bil eller teori. En annen faktor som spiller inn er hvor raskt du lærer, og hvilke deler av teorien du synes er enkel eller vanskelig.

Dette varierer i stor grad, og derfor er det vanskelig å si noe om hvor lang tid det tar. Vi kan si at du bør forvente å bruke en god stund for å være helt forberedt for å bestå teoriprøven for bil. Det er mye teori som skal læres og du bør sørge for at du gjør deg godt kjent med alt, slik at du kan bli en trygg trafikant.

Hvor mange spørsmål er det på teoriprøven for bil?

Når du skal ta teoriprøven så kan du forvente deg 45 spørsmål. Av disse 45 spørsmålene er du nødt til å ha minst 38 svar riktig. Med andre ord kan du ha 7 feil for å bestå. I tillegg kan du forvente å ha 90 minutter tilgjengelig for å besvare teoriprøven.


Hvilke betalingsmåter har dere?

Per dags dato benytter vi oss av vipps. Det er fordi vi bruker det som et verktøy for å registrere og logge inn, og dermed var det den mest praktiske løsningen for alle som vil benytte seg av appen vår.


Hvilke språk kan jeg øve med til teoriprøven for bil?

Enn så lenge har vi utviklet øvingsplattformen vår på norsk. Etterhvert vil vi ta en vurdering om det er behov for å tilrettelegge veien til førerkortet på flere språk.


Hvordan får jeg tilgang til øvingsplattformen?

For å få tilgang til øvingsplattformen er du nødt til å laste ned appen fra Google Play eller Apple Store. Det avhenger av hvilken mobil du bruker. Når du har opprettet en profil, så er det viktig å huske at denne profilen kun er ment for deg. Det er på grunn av teknologien som vi benytter oss av, slik at du skal få den beste opplevelsen. Hvis flere er logget inn samtidig, så vil hele økten bli brutt, og man får ikke muligheten til å øve.


Mer om teoriprøven for bil på Testen.no

Det skal være enkelt å øve

Vi har sett en rekke alternativer for å øve til teoriprøven for bil i markedet, men vi føler at noe mangler. Vi har tilgang til å bygge en øvingsplattform med kunstig intelligens som vi synes er utrolig gøy, men vi vil også lage en plattform som er enkelt å forstå. I tillegg skal det også være en plattform som har enkle og gode forklaringer, samtidig som spørsmålene skal være enkelt formulert. Da vil en større andel av de som øver hos oss få en bedre forståelse samtidig som vi inkluderer alle.

Vi har flere tusen spørsmål

Når vi har laget spørsmål som du kan øve med, så fikk vi i overkant av 3000 spørsmål. Det var ikke helt tilfeldig at vi endte opp med så mange spørsmål. Dette er spørsmål som er relevante og kan forventes når du skal ta teoriprøven for bil hos Statens Vegvesen. For at du skal øve best mulig, så er du også nødt til å øve på det som er relevant. Det har vi lagt til rette for, og slik mener vi at du har best mulighet for å lære og bestå.

Du kan forvente alt fra spørsmål om trafikkskilt og der du må regne ut bremselengde. Det er fordi dette er temaer du er nødt til å svare på for å kunne bestå teoriprøven.

Du får det gøy når du øver med oss

Vi mener at man lærer best når man er motivert og har det gøy. Dette er to ting som kan være vanskelig å tvinge seg til. Dermed har vi utviklet egne spill som skal gjøre læringen mer variert og gøy i teoriappen. På denne måten kan du glede deg til du skal øve til teoriprøven, og det vil være mye lettere å motivere seg til å øve lenger. Da vil du få mer ut av øvingen og du får en god følelse knyttet til det.

Du får garanti av oss

Vi gir deg alle verktøy slik at du kan øve til teoritentamen på beste måte. Gjennom moderne teknologi, minispill og forståelig teori så får du varierte læringsmetoder. Dermed kan vi så sikre at vi gir deg fornøydgaranti og beståttgaranti. Det vil si at du får igjen pengene hvis du ikke er fornøyd med appen etter at du lastet den ned. I tillegg kan du også få igjen pengene hvis du ikke består teoriprøven for bil, hvis du øvd over 50 ganger med bestått på de siste 10 testene.

Personlig kursveileder som er gratis

Vi forventer ikke at alt skal være like enkelt om det gjelder teori eller spørsmålene i seg selv. Hvis du føler at du står fast eller ikke finner svaret på noe, så kan du benytte deg av vår personlige kursveileder. Veilederen vil svare så fort som mulig, og det er helt gratis!

Les og lærVåre tips til å ta lappen