Teoritentamen for bil på Testen.no

Øv til teoritentamen for bil med tusenvis av spørsmål hos oss. Vi bruker kunstig intelligens og minispill for å gjøre øvingen best for deg. Du kan også forvente spørsmål med forklaringer som har et enkelt språk og som du forstår. I tillegg får du en personlig kursveileder som du kan stille spørsmål til. Det er helt gratis å benytte seg av!

4.9/5

30,380 reviews

4.9/5

30,380 reviews

  1. Fornøydgaranti

  2. Beståttgaranti

  3. 3000+ spørsmål

  4. Minispill

  5. Enkle forklaringer

  6. AI-anbefalinger

Tilgang til alle kurs - 7 dager

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, avslutt når du vil!

1 kr 🔥 Ordinær pris 199 kr

Ved å gå videre godtar du våre app- og kjøpsvilkår.

Teoritentamen for bil på Testen.no

Øv til teoritentamen for bilAlt du trenger for å bestå på 1-2-3

Kom i gang!
ikon: Øv med over 3000 spørsmål

Øv med over 3000+ spørsmål

Ikon Kunstig intelligens gjør læringen effektiv for øving på teoritentamen

Kunstig intelligens gjør læring effektiv

ikon: Gratis kursveileder som hjelper deg

Gratis kursveileder som hjelper deg

Ikon Fornøyd- og beståttgaranti teoritentamen app testen.no

Du får både fornøyd- og beståttgaranti

bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Start i dagØv på beste måte

Vi har lagt til rette for at du kan øve til teoritentamen for bil på en effektiv og god måte. Med kunstig intelligens kan du ta en rekke tester hos oss. På sikt vil du få spørsmål fra temaer som du trenger å øve mer på. Slik slipper du å få spørsmål fra det du allerede kan, og du får heller muligheten til å bli trent i teori du trenger mer kunnskap om. Vi mener at dette vil sørge for at du bli klar til å ta teoritentamen for bil på kort tid, samtidig som du lærer det som kreves i trafikken.

Vi har mange spørsmål og bruker fantastisk teknologi for å gi deg den beste opplevelsen, men det hjelper ikke hvis du står fast med teorien. Derfor har vi en personlig kursveileder som du kan benytte deg av når du måtte ønske. Om du har spørsmål om skilt eller trenger en nærmere forklaring på bremselengde, så kan du spørre. Dette er helt gratis og veilederen vil gi deg svar så fort som mulig.

Kom i gang!
Beståttgaranti
Fornøydgaranti

Vårt fremste mål er å hjelpe deg med å bestå teoritentamen, og derfor gir vi deg også beståttgaranti. Hvis du ikke består teoriprøven, refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

Vi har mener at Testen.no er den beste appen for å øve til teoritentamen, og derfor gir vi deg fornøydgaranti. Hjelper ikke appen deg med øvingen? Si ifra så refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

bilde av app for teoritentamen laget med moderne læringsteknologi

Ny i markedetØv med kunstig intelligens

Det er ikke rart hvis du ikke har hørt om oss før. Vi er helt nye i markedet og tilbyr en unik øvingsplattform for å øve på teoritentamen for bil. For å få tilgang til appen du kan øve fra, så kan du laste den ned fra Apple Store eller Google Play. Appen er bygget opp på et enkelt språk, med forklaringer som gjør at du skal forstå teorien.

Med hjelp av dyktige folk og moderne teknologi, så har vi laget en app som tilbyr spørsmål som forbereder deg på teoritentamen. I tillegg til dette kan du variere øvingsmetodene ved å spille spill og lese deg opp på teori. På denne måten har vi laget en variert øvingsplattform som er bra og morsom å bruke.

Opprett en konto
bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Vi gjør det morsomt å øveHold fokuset oppe med minispill

Vi ønsker å tilby en øvingsplattform som skal være morsom å bruke. Hvis du har det gøy når du øver, så vil det være lettere å lære samtidig som det vil være enklere å motivere seg selv. Mye av arbeidet vårt er basert på forskning, og det gjelder spesielt i dette tilfellet.

Forskning viser nemlig at flere lærer bedre gjennom spill, og det sørger for at man husker bedre. Dette er veldig aktuelt når det kommer til teoritentamen for bil, og vi ønsker med dette å gi deg den beste opplevelsen.

Opprett en konto

Vi har alt du trenger for å bestå

Vi har samlet alt du trenger for å bestå teoritentamen på et sted. Tusenvis av spørsmål, enkle forklaringer, minispill og kunstig intelligens. Dette sørger for at du kan øve variert på den beste måten, samtidig som du kan ha det gøy. I tillegg håper vi at du blir raskere klar for å ta den offisielle teoriprøven, slik at du kan spare penger og komme deg et steg nærmere førerkortet.

En telefon som viser teoritentamen appen testen.no
ikon Kunstig intelligens for teori spørsmål

Kunstig intelligens

ikon statistikk for teoritentamen appen testen.no

Statistikk

ikon  3000+ spørsmål teoritentamen

3000+ spørsmål

ikon Enkle forklaringer til tentamen spørsmål

Enkle forklaringer

ikon Quiz og oppgaver på teoritentamen spørsmål i appen

Minispill

ikon Personlige anbefalinger til teoritentamen

Personlige anbefalinger

Alt du trenger for å bestå på 1-2-3Våre kurs

Teoriprøven for bil

Teoriprøven for bil

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for moped

Teoriprøven for moped

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for motorsykkel

Teoriprøven for motorsykkel

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

FAQOfte stilte spørsmål

Tar det lang tid å øve på teoritentamen for bil?

Det er store ulikheter mellom menneskene som øver på teori til førerkort. Noen kan ha hatt andre førerkort og har mye kunnskap, andre er midt i mellom og noen stiller uten noe kunnskap. I tillegg ser vi at det varierer ut fra hva folk synes er vanskelig av teori for førerkort. Noe må folk øve mye på, mens annen teori er enklere å huske.

Vi mener uansett at vi har lagt opp en unik mulighet for deg til å bli trent opp på best måte med bruk av kunstig intelligens. Du vil hovedsakelig få flere spørsmål om temaer du ikke kan, og dermed blir det fokusert på teori du ikke kan så godt. Det mener vi kan resultere bra på sikt.


Hvor mange spørsmål får jeg på teoritentamen for bil?

I appen har vi over 3000 spørsmål som du kan øve på, slik at du kan få kontroll på teorien du må kunne før den offisielle teoriprøven. Spørsmålene er basert på de du får hos Statens Vegvesen, og dermed kan du forvente lignende spørsmål.

Når du skal ta den offisielle teoriprøven så vil du svare på 45 spørsmål. Du har 90 minutter på å gjennomføre prøven og du kan ha maks 7 feil. Det vil si at du kan minst ha 38 spørsmål riktig.


Hvordan betaler jeg for abonnement hos dere?

Vi benytter oss av vipps. Det er svært praktisk ettersom vi bruker vipps for registrering og innlogging, og dermed vil det også være smartest å bruke som betalingsmetode for nå. Om du har problemer med vipps eller ikke har det, så ta gjerne kontakt.


Er det bare norsk som er tilgjengelig av språk?

Ja, nå har vi kun norsk i appen og på hjemmesiden våres. Vi vil ta en vurdering basert på behov for flere språk, og eventuelt hvilke språk.Hvordan får jeg øvet til teoritentamen for bil hos dere?

Det er veldig enkelt. Du må gå til Apple Store eller Google Play avhengig av hvilken telefon du bruker (eller nettbrett). Deretter kan du laste ned appen og øve til teoritentamen for bil. Det er kun du som kan benytte deg av din egen profil, slik at du unngår at informasjonen din blir misbrukt. I tillegg er appen utviklet med kunstig intelligens, slik at du vil bli trent opp i teori som du har mindre kunnskap om. Denne prosessen blir ødelagt hvis flere skal benytte seg av samme profil. Om flere logger inn samtidig, så vil økten bli avsluttet.


Mer om teoritentamen for bil på Testen.no

En øvingsplattform som gjør det enklere

Vi ønsker å se en øvingsplattform som tar brukerens perspektiv i fokus, og sørger for at språket og forklaringene er forståelige. Da mener vi at det er enklere å inkludere alle for og øve på beste måte. Vi bruker også kunstig intelligens som skal sørge for at læringen blir effektiv og gjør brukeren mer forberedt på den offisielle teoriprøven.

Øv med over 3000 spørsmål

Når du skal ta den offentlige teoriprøven, så vil det være en variasjon innen spørsmål og ulike temaer som er relevant for trafikken. Dermed har vi samlet alle spørsmålene vi mener er relevante og hjelper deg i å bestå teoriprøven. I tillegg mener vi at disse spørsmålene også vil sørge for at du vil være en trafikant som har den kunnskapen som kreves.

Bruk minispill for å øve til teoritentamen for bil

Vi vet hvor mye enklere det er å lære hvis man har det gøy og morsomt. Dermed mener vi at minispill kan gjøre øving til teoritentamen for bil mye bedre, samtidig som du kan holde motivasjonen oppe. Dette er basert på forsikring, som viser at flere husker bedre gjennom spill. På denne måten kan du også få en mer variert måte å øve på. Prøv våre minispill for å øve på teori i dag!

Få pengene tilbake

Vi har også fornøyd-og beståttgarnati. Hvis du ikker er fornøyd med appen, eller ikke består teoriprøven etter å ha minst øvd totalt 50 ganger med 10 av de siste testene bestått, så kan du få igjen pengene dine. Det skal være en sikkerhet for deg, ettersom vi mener at du har alle verktøyene for å bestå med vår teoriapp.

Gratis personlig kursveileder

Sist, men ikke minst så har vi også personlige kursveiledere. Disse kan du benytte deg av når som helst når du har noen spørsmål som er relatert øving til teoriprøven. Du kan sende inn spørsmål også kan du forvente svar så fort veilederen har mulighet. Det er helt gratis å benytte seg av, så bruk tjenesten når du har behov for det. Når du øver på teoritentamen for bil med oss, så vil det sannsynligvis oppstå spørsmål om teori eller hvordan appen fungerer. Dermed har vi tilrettelagt egne personlige kursveiledere som skal besvare dine spørsmål. Det er helt gratis å benytte seg av, og de svarer på dine spørsmål så fort det lar seg gjøre.

Les og lærVåre tips til å ta lappen