Teoriappen fra Testen.no

Med teoriappen har du mulighet til å forberede deg på best mulig måte til teoriprøven for bil, moped og motorsykkel. I appen finner du over 3000 spørsmål og teori som du kan øve på. I tillegg til det vil du få enkle og gode forklaringer til spørsmålene, slik at du skal få mest ut av øvingen. Teoriappen er bygget opp med kunstig intelligens, som skal gjøre at læringen blir gjort på best mulig måte.

4.9/5

30,380 reviews

4.9/5

30,380 reviews

  1. Fornøydgaranti

  2. Beståttgaranti

  3. 3000+ spørsmål

  4. Minispill

  5. Enkle forklaringer

  6. AI-anbefalinger

Tilgang til alle kurs - 7 dager

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, avslutt når du vil!

1 kr 🔥 Ordinær pris 199 kr

Ved å gå videre godtar du våre app- og kjøpsvilkår.

Teoriappen fra Testen.no

Øv med teoriappenAlt du trenger for å bestå på 1-2-3

Kom i gang!
ikon: Øv med over 3000 spørsmål

Øv med over 3000+ spørsmål

Ikon Kunstig intelligens gjør læringen effektiv for øving på teoritentamen

Kunstig intelligens gjør læring effektiv

ikon: Gratis kursveileder som hjelper deg

Gratis kursveileder som hjelper deg

Ikon Fornøyd- og beståttgaranti teoritentamen app testen.no

Du får både fornøyd- og beståttgaranti

bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Start i dagØv mer effektivt

Teoriappen er bygget opp med kunstig intelligens. Det vil si at mens du øver, så vil appen registrere hvilke områder du svarer godt på og ikke. Dermed vil du få muligheten til å bli trent opp på temaer som du trenger mer øving på, og dermed blir læringen mer effektiv. Slik mener vi at du kan stille bedre til å bestå teoriprøven, samtidig som det vil gå raskere.

Hvis du synes noe av teorien er vanskelig eller utfordrende å forstå, så har vi personlig kursveiledere tilgjengelig for deg. Det er helt gratis å benytte seg av, og du kan sende inn spørsmål når som helst. Du vil få svar så fort det lar seg gjøre.

Beståttgaranti
Fornøydgaranti

Vårt fremste mål er å hjelpe deg med å bestå teoritentamen, og derfor gir vi deg også beståttgaranti. Hvis du ikke består teoriprøven, refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

Vi har mener at Testen.no er den beste appen for å øve til teoritentamen, og derfor gir vi deg fornøydgaranti. Hjelper ikke appen deg med øvingen? Si ifra så refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

bilde av app for teoritentamen laget med moderne læringsteknologi

Ny i markedetLaget med AI

Teoriappen fra Testen.no er en helt ny øvingsplattform for teori til førerkort på bil, moped og motorsykkel. Vi skiller oss ut ved å bruke teknologi som kunstig intelligens, som en av de første i Norge. Ved hjelp av AI (kunstig intelligens) sørger appen for at du kan trene på spørsmål og teori som du trenger å legge ekstra vekt på.

Det vil selvfølgelig være mulig å repetere ulike temaer som du kan, men vi mener også det er viktig å ha ekstra fokus på det du trenger å øve mer på. Dette vil være mulig med hjelp fra kunstig intelligens og teoriappen fra Testen.no

bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Vi gjør det morsomt å øveTeoriappen har minispill

For mange kan det være vanskelig å motivere seg for å øve og spesielt over lenger tid. Dette har vi funnet en mulighet for å løse. Vi har nemlig utviklet minispill som skal gjøre det morsomt å øve, samtidig som du får læring ut av det. Vi baserer dette på forskning som viser at flere husker bedre gjennom spill og ulike aktiviteter.

Vi har alt du trenger for å bestå

I teoriappen har vi inkludert alt du trenger for å bestå den offisielle teoriprøven. Gjennom kunstig intelligens, spill, relevante spørsmål med gode forklaringer mener vi at du kan øve på best mulig. I tillegg vil du lære på en effektiv måte, som betyr at du vil bli klar for teoriprøven på kortere tid som er bra på mange måter. Det kan spare deg for penger og du vil sannsynligvis ha muligheten til å ta førerkortet raskere.

En telefon som viser teoritentamen appen testen.no
ikon Kunstig intelligens for teori spørsmål

Kunstig intelligens

ikon statistikk for teoritentamen appen testen.no

Statistikk

ikon  3000+ spørsmål teoritentamen

3000+ spørsmål

ikon Enkle forklaringer til tentamen spørsmål

Enkle forklaringer

ikon Quiz og oppgaver på teoritentamen spørsmål i appen

Minispill

ikon Personlige anbefalinger til teoritentamen

Personlige anbefalinger

Alt du trenger for å bestå på 1-2-3Våre kurs

Teoriprøven for bil

Teoriprøven for bil

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for moped

Teoriprøven for moped

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for motorsykkel

Teoriprøven for motorsykkel

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

FAQOfte stilte spørsmål

Hvor lang tid vil det ta å bestå teoriprøven med teoriappen?

Vår erfaring er at dette er noe som er svært ulikt fra person til person. Det er på grunn av at mennesker lærer på ulik måte, og for mange så vil det være noe helt nytt med teori om trafikken. Når man skal øve på teori rettet mot trafikken, så er det også delt inn i flere temaer. Det kan for eksempel være trafikkskilt, bremselengde eller analysere et trafikkbilde.

For mange varierer det hva de synes er lett og vanskelig. Uansett kan man regne med og måtte bruke en god tid på å stille forberedt til å bestå teoriprøven.

Hvor mange spørsmål er det på teoriappen?

I teoriappen kan du finne over 3000 spørsmål. De er nøye utvalgt basert på den offentlige teoriprøven fra Statens Vegvesen. Du kan forvente å svare på spørsmål som har samme tema og situasjoner som du kan forvente når du skal ta prøven.

Hvor vanskelig er det å øve med teoriappen?

Å øve til teoriprøven i seg selv kan være utfordrende. Det er mye nytt å lære og det krever masse repetisjon for å forstå teorien ordentlig. Vi mener vi har gjort en god jobb med å utvikle teoriappen på best mulig måte, slik at de som brukeren den få den kunnskapen og læringen de trenger.

I tillegg har vi brukt moderne teknologi som skal forbedre opplevelsen, og sørge for at læringen skal foregå på best mulig måte. Teoriappen inneholder minispill som er tilrettelagt for øving på en morsom måte, som gjør at øvingen ikke skal bli kjedelig.

Hvilke språk tilbys på teoriappen fra Testen.no

I starten vil teoriappen kun være på norsk. Videre vil vi gjøre en vurdering på om det er nyttig å implementere flere språk.

Er det andre betalingsmåter på teoriappen?

Akkurat det er det kun mulig å betale via vipps. Det er fordi vi har bygget registreringen for appen via vipps, og det skal være en lettvint måte for brukerne å benytte seg av appen. Om det skal være noe problemer rundt dette eller hvis du ikke har vipps, så ta gjerne kontakt.


Kan andre bruke min profil på teoriappen?

Nei, det er noe som vi ikke ønsker. Det er på grunn av personlig sikkerhet og informasjon. I tillegg vil appen være begrenset til en bruker av gangen. Teoriappen er også bygget opp på personlig kunnskap. På grunn av bruk av kunstig intelligens, så vil spørsmål og teori være tilrettelagt etter kunnskapsnivå. Dette kan bli lite effektiv å bruke, hvis flere bruker samme profil.


Hvor får jeg tilgang til teoriappen?

Teoriappen kan du laste ned på Apple Store eller Google Play ettersom hvilken mobil du bruker. Apple Store er knyttet til Iphone og Google Play er knyttet til Android. Du har også muligheten til å laste ned appen på nettbrett hvis du liker å bruke slike enheter.

Hva må til for å bestå teoriprøven?

Dette er noe som variere fra teoriprøven på bil, moped og motorsykkel. Det som går igjen er at du vanligvis må ha riktig svar på 84 % av spørsmålene. Det som gjelder for teoriprøven på de ulike transportmidlene er at det er kun 1 riktig svar per spørsmål. Her kan du se hva som må til for bil, moped og motorsykkel:

  • Bil: Når du skal ta teoriprøven på bil, så kan du forvente å svare på 45 spørsmål. Du har 90 minutter for å besvare alle spørsmålene. For å bestå kan du ha 7 feil, som betyr at du må ha riktig på minst 38 spørsmål.
  • Moped: Når du skal ta teoriprøven på moped, så kan du forvente 30 spørsmål som du må svare på. På denne prøven har du 60 minutter for å gjennomføre. For å bestå kan du ha 5 feil, som betyr at du minst må svare riktig på 25 spørsmål.
  • Motorsykkel: Når du skal ta teoriprøven på motorsykkel, så kan du forvente 40 spørsmål som du må svare på. Du har 90 minutter på å gjennomføre prøven. For å bestå kan du ha 6 feil, som betyr at du må ha riktig på minst 34 spørsmål.


Mer om teoriappen på Testen.no

Vi gjør det lettere å øve

I dag er det en rekke muligheter for å øve til teori for å ta førekort. Det finnes ulike bøker, lydbøker, quizer og sider lar deg ta tester som ligner på den offisielle teoriprøven. Vi i Testen.no synes at mye av teorien og spørsmålene er vanskelig å forstå, og tar ikke like stort hensyn til brukeren. Dette har vi gjort noe med og tilbyr spørsmål som er skrevet på en forståelig måte med enkle forklaringer. Vi mener dette vil gjøre øvingen bedre for alle.

Tilrettelagte spørsmål og teori i teoriappen

Vi har godt over 3000 spørsmål som er tilgjengelig på teoriappen. Alle disse spørsmålene er tilrettelagt etter den offisielle teoriprøven. På denne måten kan du forvente å stille forberedt på alle type spørsmål du vil få når du skal ta prøven hos Statens Vegvesen. Spørsmålene tar for seg alt fra trafikkskilt til å analysere spesifikke situasjoner i trafikken. På denne måten mener vi du kan forberede deg til å bestå på best mulig måte, samtidig som du lærer deg nødvendig teori.

Vi har hovedsakelig to mål med teoriappen. Det ene er at du skal bestå teoriprøven, og at du skal tilegne deg kunnskap slik at du kan bli en trygg trafikant.

Benytt deg av minispill når du øver

I teoriappen kan du også finne minispill. For mange så er det vanskelig å holde motivasjonen oppe og det kan være vanskelig å lese teori eller ta spørsmål om igjen. Derfor kan du bruke morsomme spill for å øve på en morsom måte, samtidig som du blir bedre på å forstå trafikken. Dette er basert på forskning som viser at mange lærer bedre gjennom spill, samtidig som det kan være bra for hukommelsen. Bruk teoriappen for å gjøre puggingen til teoriprøven til noe morsomt.

Med teoriappen får du bestått-og fornøydgaranti

Vi mener at teoriappen er bygget opp på en god måte slik at du skal få verktøyene du trenger for å bestå teoriprøven. Derfor gir vi deg en bestått-og fornøydgaranti som gir deg pengene tilbake hvis du ikke består, eller ikke er fornøyd med appen. Dette blir en vinn-vinn-situasjon for deg.

Vi har lagt til rette for personlig kursveileder for deg

Vi vet at teori til førerkort kan være utfordrende, og det kan være mange spørsmål man selv sitter med når man øver. Hvis du har noen spørsmål angående appen, teori eller spørsmålene, så har du mulighet til å spørre en av våre personlige kursveiledere. Dette er helt gratis og det kan hjelpe deg til å få en bedre forståelse.

Les og lærVåre tips til å ta lappen