Teoritentamen for MC på Testen.no

Vi har en helt ny plattform som du kan bruke for å forberede deg på teoritentamen for MC. Med teoriappen vår kan du øve med flere tusen spørsmål som er relevante for teoriprøven. Appen er bygget med moderne teknologi for at du skal få den beste øvingsplattformen å øve med. I tillegg har vi fornøyd-og beståttgaranti og personlige veiledere du kan benytte deg av. Det er helt gratis!

4.9/5

30,380 reviews

4.9/5

30,380 reviews

  1. Fornøydgaranti

  2. Beståttgaranti

  3. 3000+ spørsmål

  4. Minispill

  5. Enkle forklaringer

  6. AI-anbefalinger

Tilgang til alle kurs - 7 dager

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, avslutt når du vil!

1 kr 🔥 Ordinær pris 199 kr

Ved å gå videre godtar du våre app- og kjøpsvilkår.

Teoritentamen for MC på Testen.no

Øv til teoritentamen for MCAlt du trenger for å bestå på 1-2-3

Kom i gang!
ikon: Øv med over 3000 spørsmål

Øv med over 3000+ spørsmål

Ikon Kunstig intelligens gjør læringen effektiv for øving på teoritentamen

Kunstig intelligens gjør læring effektiv

ikon: Gratis kursveileder som hjelper deg

Gratis kursveileder som hjelper deg

Ikon Fornøyd- og beståttgaranti teoritentamen app testen.no

Du får både fornøyd- og beståttgaranti

bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Start i dagEn effektiv øvingsplattform

Vårt fokus har vært å utvikle en app som gjør øvingen til teoritentamen for MC mye mer effektiv. Dette har vi fått til med kunstig intelligens som en av de første i markedet. Den kunstige intelligensen fungerer på den måten, at den registrerer hva slags kunnskap du har om de ulike kategoriene innenfor teorien. På denne måten vil du få flere spørsmål om kategoriene du kan mindre om, slik at du slipper å få spørsmål om det du allerede kan.

Når du øver med appen vår så har du også mulighet til å få hjelp av våre veiledere. Det som er relevant for øvingen og teorien kan du spørre om, for å unngå feil og misforståelser. Teorien er varierende og folk har ulike meninger for hva som er vanskelig og ikke. Er du usikker og mener at du ikke får noe ut av forklaringene våre, så kan du spørre for å få en bedre forståelse. Det er helt gratis å bruke veiledere.


Beståttgaranti
Fornøydgaranti

Vårt fremste mål er å hjelpe deg med å bestå teoritentamen, og derfor gir vi deg også beståttgaranti. Hvis du ikke består teoriprøven, refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

Vi har mener at Testen.no er den beste appen for å øve til teoritentamen, og derfor gir vi deg fornøydgaranti. Hjelper ikke appen deg med øvingen? Si ifra så refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

bilde av app for teoritentamen laget med moderne læringsteknologi

Ny i markedetBruk appen vår med kunstig intelligens

Du har nok ikke sett vår øvingsplattform til teoritentamen for MC før, og det er ikke så rart. Vi er helt nye i markedet, og har den siste tiden jobbet hardt for å tilby deg den beste muligheten for å bestå teoriprøven og lærer deg nødvendig teori.

Vår app trener deg opp i teori du trenger mer øving på, slik at du kan øve mer fokusert og effektivt. Vi mener dette kan resultere i at du kan bestå teoriprøven raskere, og komme deg et skritt nærmere førerkortet.


bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Vi gjør det morsomt å øveVi har utviklet våre egne minispill

Som om ikke det var nok, så har vi en morsom tjeneste i appen som du kan bruke når som helst. Vi har egenutviklede minispill som skal gjøre det enklere og mer morsomt å øve.

Vi har også fulgt en rekke studier som viser at mange lærer bedre gjennom ulike spill og aktiviteter. Derfor har vi lagt til rette minispill som du kan bruke for å lære bedre, ha det morsomt eller holde motivasjonen oppe over lenger tid. Vi ser på dette som en unik mulighet for deg til å gjøre øving til teoritentamen for MC fra noe som er helt greit, til noe som er gøy!


Vi har alt du trenger for å bestå

Med disse ulike tjenestene og verktøyene mener vi at du har en komplett øvingsplattform til teoritentamen for MC. Dette er en god mulighet for deg til å øve uansett bakgrunn eller kunnskapsnivå. Med hjelp fra kunstig intelligens, tusenvis av spørsmål og veiledere som er tilgjengelig for deg, så har du muligheten til å få den kunnskapen du trenger for å bestå teoriprøven!

En telefon som viser teoritentamen appen testen.no
ikon Kunstig intelligens for teori spørsmål

Kunstig intelligens

ikon statistikk for teoritentamen appen testen.no

Statistikk

ikon  3000+ spørsmål teoritentamen

3000+ spørsmål

ikon Enkle forklaringer til tentamen spørsmål

Enkle forklaringer

ikon Quiz og oppgaver på teoritentamen spørsmål i appen

Minispill

ikon Personlige anbefalinger til teoritentamen

Personlige anbefalinger

Alt du trenger for å bestå på 1-2-3Våre kurs

Teoriprøven for bil

Teoriprøven for bil

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for moped

Teoriprøven for moped

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for motorsykkel

Teoriprøven for motorsykkel

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

FAQOfte stilte spørsmål

Er det den samme teoritentamen for tung MC også?

Det vil være noen spørsmål som er annerledes med tanke på at det er ulike kjøretøy, men ellers er teoriprøven bygget opp på samme grunnlag. Du har 90 minutter for å gjennomføre prøven. For å bestå, må du svare på 40 spørsmål og 34 av disse er nødt til å være riktige. Det betyr at du kan ha maks 6 feil for å bestå.


Hvordan er teoriprøven?

Når du skal ta den offentlige teoriprøven så kan du forvente deg 40 spørsmål som du må besvare. For å få prøven bestått, så må du ha minst 34 spørsmål riktig. Det betyr minst 6 spørsmål må være riktig besvart. For å gjennomføre prøven har du 90 minutter på deg.

Hvordan registrerer jeg meg hos dere?

Når du skal registrere deg hos oss så kan du gjøre det enkelt via Vipps. Dette er en svært lettvint måte for deg å lage en bruker, fordi du trenger bare å legge inn mobilnummeret ditt for at vi skal få din informasjon. Om du ikke har Vipps, så kan du ta kontakt med oss også finner vi en løsning for deg.


Er det gratis å øve på teoritentamen for MC?

På grunn av kostnader knyttet til drifting av appen, våre veiledere og arbeid med å utvikle oss, så er vi nødt til å ta betalt for våre abonnement. For at du skal få den beste øvingsplattformen er vi nødt til å utvikle oss, og det koster penger. Vi har bevisst lagt oss under i pris, og er dermed et billig alternativ for deg.


Kan jeg også øve på teoritentamen for lett MC?

Ja, vi har lagt til rette for at du kan øve på teoritentamen for all MC. Det gjelder om det er lett, mellomtung eller vanlig motorsykkel.


Mer om teoritentamen for MC på Testen.no

Vi tar hensyn til deg og dine behov

Når vi har skrevet spørsmål og utviklet appen, så har vi hatt deg i fokus. Det betyr at vi har skrevet spørsmål som er formulert på en enkel måte og forståelige forklaringer. Vi mener det ikke trenger å gjøre vanskeligere enn det allerede er, og vi mener at ikke alle tar hensyn til det. Dette ville vi gjøre noe med, og med vår app ønsker vi å inkludere så mange som mulig. Alle skal ha muligheten til å øve på teoritentamen for MC på en effektiv, god og enkel måte.

Vi har over 3000 spørsmål du kan øve med

Når du skal ta teoriprøven, så er det helt tilfeldig hva slags spørsmål du får. Det du kan være sikker på er at du vil få ulike spørsmål fra ulike kategorier. Vi har tatt spørsmålene du kan få på teoriprøven som inspirasjon for våre egne spørsmål. På denne måten sørger vi for at du kan øve på spørsmål du faktisk får, og slik kan du lære deg den teorien du faktisk trenger. I tillegg bruker du AI når du øver, og det vil sørge for at du får spørsmål etter ditt kunnskapsnivå. Slik vil du alltid ha fokus på teori som du trenger å øve mer på.

Synes du det er kjedelig å øve? Bruk våre minispill

Vi har også øvet til teoriprøven før og synes ikke det var veldig gøy. Og ikke alt skal være gøy, men det har vi gjort noe med. Vi vil at folk skal ha det gøy når de øver med appen vår, og derfor kan du også gjøre det med spill og moro. En annen motivasjon for å ha minispill i appen, er fordi forskning viser at en rekke mennesker øver bedre gjennom slike aktiviteter. Siden vi ønsker å være en inkluderende øvingsplattform, så var det en no brainer å inkludere dette. Vi håper du får det gøy når du øver med oss, kan holde motivasjonen lenger og at du finner en teknikk som passer deg.

Er du ikke fornøyd eller bestod du ikke teoriprøven? Vi har garanti for deg

Vi er alle forskjellige og kanskje ikke vår plattform passer for deg. Et annet tilfelle er at du har brukt oss til å øve mange ganger, men allikevel så strøk du på teoriprøven. Slike tilfeller håper vi selvfølgelig at ikke skal oppstå, men vi har lagt til rette for ulike garantier hvis noe av dette skulle skje. Her forklarer vi hvordan våre garantier fungerer:

  • Beståttgaranti: Denne garantien gjelder om du har tatt testen vår mist 50 ganger. Hvis du har bestått 10 av de siste testene og stryker, så har du mulighet til å få igjen penger.
  • Fornøydgaranti: Denne garantien kan du bruke hvis du ikke er fornøyd med appen vår, eller om du føler du ikke får noe ut av våre spørsmål og øvingsmetodene. Da kan du ta kontakt innen 12 timer etter kjøp av vårt abonnement. Du kan heller ikke ha gjort ferdig eller startet 3 tester.

Bruk våre veiledere gjennom hele døgnet

Du trenger ikke bekymre deg om det er spørsmål du ikke forstår eller forklaringer som er uklart. Vi er fullstendig klar over at teorien for MC kan være utfordrende, og derfor har vi veiledere som du kan kontakte og få hjelp av. Dette koster ikke noe ekstra siden det er inkludert i abonnementet. Send inn spørsmål når det måtte passe deg, også vil en veileder gi deg svar så fort det lar seg gjøre.


Les og lærVåre tips til å ta lappen