Teoriprøven for moped på Testen.no

Vi i Testen.no har laget en helt ny øvingsplattform til teoriprøven for moped. Med hjelp fra tusenvis av spørsmål og kunstig intelligens, så kan du øve på teori for moped på beste måte. Vi har fokus på enkle formuleringer i spørsmålene våre og forklaringer som alle kan forstå. Som sikkerhet for deg så har vi også fornøyd- og beståttgaranti!

4.9/5

30,380 reviews

4.9/5

30,380 reviews

  1. Fornøydgaranti

  2. Beståttgaranti

  3. 3000+ spørsmål

  4. Minispill

  5. Enkle forklaringer

  6. AI-anbefalinger

Tilgang til alle kurs - 7 dager

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, avslutt når du vil!

1 kr 🔥 Ordinær pris 199 kr

Ved å gå videre godtar du våre app- og kjøpsvilkår.

Teoriprøven for moped på Testen.no

Øv til teoriprøven for mopedAlt du trenger for å bestå på 1-2-3

Kom i gang!
ikon: Øv med over 3000 spørsmål

Øv med over 3000+ spørsmål

Ikon Kunstig intelligens gjør læringen effektiv for øving på teoritentamen

Kunstig intelligens gjør læring effektiv

ikon: Gratis kursveileder som hjelper deg

Gratis kursveileder som hjelper deg

Ikon Fornøyd- og beståttgaranti teoritentamen app testen.no

Du får både fornøyd- og beståttgaranti

bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Start i dagHer kan du øve effektivt

På grunn av dyktige utviklerer har vi hatt muligheten til å lage en app med kunstig intelligens. Det er noe som blir mer normalt og vi kan bruke det for en bedre øvingsplattform for deg. Kunstig intelligens som vi bruker fungerer slik at den trener seg opp når du øver deg til teoriprøven for moped i appen. Når du har tatt en rekke tester, så vil appen lære seg hva slags temaer du svarer godt på og hvilke du svarer mindre godt på. Deretter vil appen gi deg flere spørsmål om temaene du kan mindre om, slik at du skal lære deg mer om disse.

Appen er bygget opp med avansert teknologi, men vi har ønsket at det skal være en plattform som skal være enklest mulig å bruke for deg. Allikevel kan det komme spørsmål angående teori, spørsmål inne på appen eller noe annet som er uforståelig for deg. Da har du mulighet til å ta kontakt med en av våre personlige veiledere for hjelp. Det er helt gratis å benytte seg av, og du har mulighet til å sende inn spørsmål gjennom hele døgnet.


Beståttgaranti
Fornøydgaranti

Vårt fremste mål er å hjelpe deg med å bestå teoritentamen, og derfor gir vi deg også beståttgaranti. Hvis du ikke består teoriprøven, refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

Vi har mener at Testen.no er den beste appen for å øve til teoritentamen, og derfor gir vi deg fornøydgaranti. Hjelper ikke appen deg med øvingen? Si ifra så refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

bilde av app for teoritentamen laget med moderne læringsteknologi

Ny i markedetDu kan øve med kunstig intelligens

Vi er helt nye i markedet og vårt mål er å skape den beste øvingsplattformen til teoriprøven for moped. Med det mener vi at du skal ha en unik øvingsplattform som tar deg i fokus, forbereder deg på beste måte til teoriprøven samtidig som du skal få nødvendig kunnskap. For å finne appen du kan øve med, så finner du den på App Store og Google Store.

Vi tar også med oss noe helt nytt inn i markedet, og det er brukt av kunstig intelligens. Dette er teknologi som blir brukt blant annet for mer effektivitet, bedre systemer og brukeropplevelse. Derfor mener vi at denne øvingsplattformen er en unik mulighet for deg til å øve på teoriprøven for moped.


bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Vi gjør det morsomt å øveBruk våre minispill til å øve

I appen vår finner du ikke bare smart teknologi og enkle forklaringer, men også minispill som skal gjøre det mer morsomt for deg å øve. Det er nemlig gjort studier som viser at flere mennesker lærer bedre gjennom ulike aktiviteter, og ikke nødvendigvis gjennom lesing og repetisjon. Det betyr at når du skal øve på teoriprøven for moped, så kan du bruke minispill for å gjøre øvingen gøy og mer interessant.

Vi har alt du trenger for å bestå

Kunstig intelligens, flere tusen spørsmål, personlige veiledere og minispill gjør øvingsplattformen komplett og du har alt du trenger for å øve til teoriprøven for moped. Dette mener vi gjør at øvingen går raskere og er mer effektiv. Det betyr at du kan forberede deg for teoriprøven raskere, som vil si at du sparer penger og kan få førerkortet raskere. I tillegg har du har fornøyd-og beståttgaranti som betyr at du kan få igjen pengene hvis du ikke er fornøyd, eller ikke består teoriprøven etter å ha brukt appen vår for og øve.

En telefon som viser teoritentamen appen testen.no
ikon Kunstig intelligens for teori spørsmål

Kunstig intelligens

ikon statistikk for teoritentamen appen testen.no

Statistikk

ikon  3000+ spørsmål teoritentamen

3000+ spørsmål

ikon Enkle forklaringer til tentamen spørsmål

Enkle forklaringer

ikon Quiz og oppgaver på teoritentamen spørsmål i appen

Minispill

ikon Personlige anbefalinger til teoritentamen

Personlige anbefalinger

Alt du trenger for å bestå på 1-2-3Våre kurs

Teoriprøven for bil

Teoriprøven for bil

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for moped

Teoriprøven for moped

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for motorsykkel

Teoriprøven for motorsykkel

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

FAQOfte stilte spørsmål

Hvor lenge må jeg øve før jeg kan ta teoriprøven for moped?

Mange lurer på det, men det vi kan si er at det variere i veldig stor grad. Mange øver på ulik måte, noen lærer raskt og noen bruker litt lenger tid. I tillegg er det noe av teorien folk synes er lett, og noe synes folk er vanskelig. Dermed er det også stor forskjell på hvor lang tid folk trenger å øve.

Det vi kan si er at vi mener at teoriappen vår er et godt verktøy for å bestå teoriprøven for moped. Du vil bli trent opp i teori som du kan mindre om, samtidig som du også får mulighet til å repetere på det du kan. Det er like så viktig å holde det du kan friskt i minne. Du vil spare penger og energi på å øve ordentlig over en periode, og derfor bør du forvente å bruke en rekke timer for å være sikker på at du består.


Hvordan betaler jeg?

Vi bruker vipps som en betalingsform siden vi også bruker det for å registrere kunder. På denne måten fant vi ut at det var den mest praktiske måten for deg og oss. Om du ikke har vipps eller har utfordringer med å bruke det, så kan du ta kontakt med oss.

Hvor mange spørsmål er det på teoriprøven for moped?

Når du skal ta teoriprøven for moped, så kan du forvente å svare på 30 spørsmål. For å bestå teoriprøven er du nødt til å ha minst 25 riktige svar på spørsmålene. Det betyr maks 5 feil.

Når du øver med appen vår, så kan du forvente over 3000 spørsmål som skal gjøre deg klar for alle spørsmål du vil være nødt til å svare på. Dermed mener vi at dette er en god øvingsplattform for deg.


Hvor lang tid har man på teoriprøven for moped?

Når du skal ta teoriprøven så vil du få 60 minutter for å ta prøven.

Hvor laster jeg ned appen?

Om du bruker Iphone så finner du appen på App Store. Hvis du bruker Android så kan du laste den ned på Google Play.

Mer om teoriprøven for moped på Testen.no

Du er vår prioritet

Vi ser flere plattformer som er vanskelig å bruke og har et språk som er vanskelig å forstå. Dette har vi ønsket å gjøre noe med, og har lagt et sterkt fokus på at våre kunder skal ha tilgang til en app med enkelt språk og gode forklaringer. Slik kan vi inkludere flere til å få mer ut av teoriappen. Vi har også lagt til rette for personlige veiledere som du kan kontakte når du står fast med teori eller spørsmål. Slik sørger vi for at du blir fulgt opp på best måte hvis du skulle møte på utfordringer.

Øv på teoriprøven for moped med flere tusen spørsmål

Du trenger heldigvis bare å svare på 30 spørsmål når du skal ta teoriprøven, men disse spørsmålene er helt tilfeldig utvalgt fra ulike temaer. Med over 3000 spørsmål så sørger vi for at du kan forberede deg på best måte, og få kontroll på de ulike temaene du kan får spørsmål om. Vi har også tatt for oss teoriprøven sine spørsmål, slik at spørsmålene du øver på hos oss kan være like. Det vil si at du kommer til å øve på spørsmål som er like de du får på den offisielle prøven.

Ha det morsomt når du øver med oss

Vi synes det er veldig viktig å ha det gøy når man skal øve. Hvis det er noe du får til, så tror vi at du øver bedre og har mulighet til å øve over lenger tid. I tillegg får du også en variert øvingsplattform der du kan bruker flere teknikker for å øve. Alle øver på ulike måter, og vi mener det er viktig å legge til rette for at så mange som mulig kan øve på måten de synes er best.

Du får også egne garantier hvis du bruker appen vår

Vi er så selvsikre på appen vår at du får fornøyd-og beståttgaranti ved å bruke den. De to garantiene fungere på egne måter, og under skal du få se hvordan begge fungerer:

  • Fornøydgaranti: Hvis du ikke føler at appen hjelper deg med å øve, så kan du gi beskjed innen 12 timer etter du har kjøpt abonnement hos oss. Du kan heller ikke ha gjennomført eller startet flere enn 3 tester. Er begge kriteriene på plass, så har du muligheten for å få kjøpet refundert.
  • Beståttgarnati: Er tilfellet at du har tatt testen over 50 ganger i appen, har bestått 10 de siste og stryker på teoriprøven for moped. Da har du også mulighet til å få igjen pengene.

Vi tilbyr hjelp hvis du står fast i øvingen

Teori til førerkort er vanskelig og de aller fleste har teori som de synes er vanskelig å forstå. Om det er noen skilter som er vanskelig å tolke eller om regnestykket for bremselengden ikke gir meningen. Da kan du sende det inn til våre personlige veiledere, som så fort de har tid vil gi deg en forklaring som kan gjøre det enklere å forstå. Dette er inkludert i prisen du betaler for abonnementet og vil derfor ikke koste noe mer. Du kan sende inn spørsmål til veiledere gjennom hele døgnet.


Les og lærVåre tips til å ta lappen