Vilkår for testen.no

Les våre vilkår for bruk av testen.no-appen. Lurer du på noe er du velkommen til å kontakte oss.

Kjøp på nettsiden og i appen er regulert av de nedenstående betingelsene.
Sist oppdatert: 15.04.2023

Kjøp

Ved kjøp av abonnement hos Testen.no får du tilgang til alle appens funksjoner så lenge abonnementet er gyldig. Tilgangen blir gitt og tiden løper fra fullført betaling. Eventuelle tilbud gjelder kun i abonnementet sin første termin, og deretter blir det ordinær pris som vist når du betaler.

Kontoen som blir opprettet er personlig og knyttet til ditt navn og telefonnummer. Tilgangen skal ikke deles med andre. Ved mistanke om brudd på vilkårene forbeholder selger seg retten til å sperre kontoen og avslutte abonnementet.

Innhold

Appen skal være tilgjengelig til enhver tid. Det kan likevel forekomme nedetid knyttet til teknisk vedlikehold og feilretting.

Det kan forekomme feil på spørsmål, svaralternativer og forklaringer, og det er selv kjøpers ansvar å opptre forsvarlig i trafikken. Selger er ikke ansvarlig ved evt. feil.

Priser og betaling

Selgeren kan kreve betaling for abonnementet fra det tidspunkt kjøperen får tilgang til tjenesten. Den oppgitte prisen for abonnementet er den totale prisen kjøper skal betale. Alle priser er inkl. MVA og oppgitt i Norske kroner.

Mulige betalingsmetoder er Vipps. Tjenesten anses som levert når betalingen er fullført og tilgangen er aktivert.

Beståttgaranti

Vårt øverste mål er å hjelpe deg til å bestå teoriprøven, og derfor gir vi deg også beståttgaranti. Du kan benytte deg av garantien dersom du oppfyller følgende kriterier:

  • Du må registrere navn, telefonnummer og fødselsdato i appen.
  • Du må ha gjennomført minimum 50 tester.
  • Du må bestå de 10 siste testene innen 7 dager før du tar teoriprøven.
  • Du må avlegge teoriprøven på norsk.
  • Det er under 72 timer siden du gjennomførte teoriprøven.

Dersom du ønsker å benytte deg av beståttgarantien skal dette sendes som en skriftlig henvendelse på e-post, med vedlagt bevis på at teoriprøven ikke ble bestått. Om du oppfyller kriteriene vil du få beløpet for hele abonnementsperioden refundert. Dersom brukeren har hatt flere abonnementer, vil det kun være siste abonnement som blir refundert.

Fornøydgaranti

Vi har troen på at tjenesten vår er den beste appen for å øve til teoriprøven og gir deg derfor fornøydgaranti. Du kan benytte deg av garantien dersom du oppfyller følgende kriterier:

  • Det er under 12 timer siden tjenesten ble kjøpt.
  • Du har fullført eller påbegynt 3 eller færre prøver.

Dersom du ønsker å benytte deg av fornøydgarantien skal dette sendes som en skriftlig henvendelse på e-post. Om du oppfyller kriteriene vil du få beløpet for hele abonnementsperioden refundert.

Angreretten frafaller så snart tjenesten tas i bruk, og erstattes av fornøydgarantien.

Administrering av abonnementet

Abonnementet løper fra tidspunktet det blir bestilt og betalt, med automatisk fornyelse. Det er ingen bindingstid.

Abonnementet kan sies opp når som helst via appen, og vil i så tilfelle være gyldig ut perioden.

Kunden er selv ansvarlig for å avslutte abonnementet sitt eller informere oss om evt. feil knyttet til dette. Avslutning av et abonnement registreres fra det punktet brukeren selv avslutter eller sender en skriftlig henvendelse om dette.

Markedsføring

Ved å opprette en bruker i appen eller via nettsiden godkjenner du til at vi kan markedsføre til deg via SMS. Du kan når som helst trekke tilbake dette samtykket i appen eller ved å ta kontakt med oss på e-post.

Kontaktinformasjon

Vi håper at du er fornøyd med tjenesten, men dersom du ønsker å klage eller reklamere på kjøpet ditt kan du henvende deg til oss via e-post.

Testen.no
Du kan ta kontakt med oss via vår hjelpeportal, hjelp.testen.no

Juridisk selger er:
Marketin AS (org.nr. 822 063 012)