Vilkår for testen.no

Les våre vilkår for bruk av testen.no-appen. Lurer du på noe er du velkommen til å kontakte oss.

Kjøp

Kjøp på nettsiden og i appen er regulert av de nedenstående betingelsene.

Ved kjøp av tilgang til Testen.no får du tilgang til alle appens funksjoner i en viss tidsperiode som du har valgt. Tilgangen blir gitt og tiden løper fra fullført betaling.

Appen skal være tilgjengelig til enhver tid. Det kan likevel forekomme nedetid knyttet til teknisk vedlikehold og feilretting.

Kontoen som blir opprettet er personlig og knyttet til ditt navn og telefonnummer. Tilgangen skal ikke deles med andre. Ved mistanke om brudd på vilkårene forbeholder selger seg retten til å sperre kontoen.

Priser og betaling

Selgeren kan kreve betaling for tjenesten fra det tidspunkt kjøperen får tilgang til tjenesten. Den oppgitte prisen for tjenesten er den totale prisen kjøper skal betale. Alle priser er inkl. MVA og oppgitt i Norske kroner.

Mulige betalingsmetoder er Vipps. Tjenesten anses som levert når betalingen er fullført og tilgangen er aktivert.

Beståttgaranti

Vårt øverste mål er å hjelpe deg til å bestå teoritentamen, og derfor gir vi deg også beståttgaranti. Du kan benytte deg av garantien dersom du oppfyller følgende kriterier:

  • Du må ha registrert navn, telefonnummer og fødselsdato i appen.
  • Du må ha gjennomført minimum 50 tester og bestått de 10 siste testene.
  • Du må avlegge teoriprøven på norsk eller engelsk, og senest 3 dager etter tilgangen til appen er utløpt.

Dersom du ønsker å benytte deg av beståttgarantien skal dette sendes som en skriftlig henvendelse på e-post, med vedlagt bevis på at teoriprøven ikke ble bestått. Om du oppfyller kriteriene vil du få beløpet for tjenesten refundert.

Fornøydgaranti

Vi har troen på at tjenesten vår er den beste appen for å øve til teoriprøven og gir deg derfor fornøydgaranti. Du kan benytte deg av garantien dersom du oppfyller følgende kriterier:

  • Det er under 12 timer siden tjenesten ble kjøpt.
  • Du har fullført eller påbegynt 3 eller færre prøver.

Dersom du ønsker å benytte deg av fornøydgarantien skal dette sendes som en skriftlig henvendelse på e-post. Om du oppfyller kriteriene vil du få beløpet for tjenesten refundert.

Kontaktinformasjon

Vi håper at du er fornøyd med tjenesten, men dersom du ønsker å klage eller reklamere på kjøpet ditt kan du henvende deg til oss via e-post.

Testen.no
E-post: kundeservice@testen.no
Telefon: +47 940 99 300

Juridisk selger er:

Marketin AS
Organisasjonsnummer: 822 063 012
Adresse: Hageveien 10D, 1400 Ski