Teori til førerkort fra Testen.no

Vi i Testen.no har utviklet en app der du kan øve på teori til førerkortet. I appen har du mulighet til å øve på teori til bil, moped og motorsykkel. Du finner over 3000 spørsmål som du kan bruke for å forberede deg til å ta teoriprøven, bestå og få kunnskap om trafikken. Appen bruker kunstig intelligens som gjør øvingen mer effektiv. Den fungerer slik at du får mindre spørsmål om det du kan, og fokusere på spørsmål du trenger å øve mer på.

4.9/5

30,380 reviews

4.9/5

30,380 reviews

 1. Fornøydgaranti

 2. Beståttgaranti

 3. 3000+ spørsmål

 4. Minispill

 5. Enkle forklaringer

 6. AI-anbefalinger

Tilgang til alle kurs - 7 dager

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, avslutt når du vil!

1 kr 🔥 Ordinær pris 199 kr

Ved å gå videre godtar du våre app- og kjøpsvilkår.

Teori til førerkort fra Testen.no

Teori til førerkortAlt du trenger for å bestå på 1-2-3

Kom i gang!
ikon: Øv med over 3000 spørsmål

Øv med over 3000+ spørsmål

Ikon Kunstig intelligens gjør læringen effektiv for øving på teoritentamen

Kunstig intelligens gjør læring effektiv

ikon: Gratis kursveileder som hjelper deg

Gratis kursveileder som hjelper deg

Ikon Fornøyd- og beståttgaranti teoritentamen app testen.no

Du får både fornøyd- og beståttgaranti

bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Start i dagEn effektiv øvingsplattform

Når du skal øve på teori til førerkort med appen vår, så vil du bruke en app som er utviklet med moderne teknologi. På denne måten vil du etter gjentatte tester få tilrettelagte spørsmål for temaer du kan trenger mer kunnskap om. Hvis du eksempelvis sliter med bremselengde eller trafikkskilt, så vil appen legge vekt på spørsmål og forklaringer mot disse temaene. Slik kan du øve mer effektivt som vi mener er best på sikt.

I tillegg til appen har vi også personlige kursveiledere. Det vil si at hvis du står fast på noen spørsmål eller trenger en mer nøyaktig forklaring på teori til førerkort, så kan du henvende deg til en veileder. Det er helt gratis å benytte seg av, og du kan stille spørsmål når som helst. Våre veiledere vil svare så fort de har mulighet.

Beståttgaranti
Fornøydgaranti

Vårt fremste mål er å hjelpe deg med å bestå teoritentamen, og derfor gir vi deg også beståttgaranti. Hvis du ikke består teoriprøven, refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

Vi har mener at Testen.no er den beste appen for å øve til teoritentamen, og derfor gir vi deg fornøydgaranti. Hjelper ikke appen deg med øvingen? Si ifra så refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

bilde av app for teoritentamen laget med moderne læringsteknologi

Ny i markedetVi bruker kunstig intelligens

Vi i har utviklet en helt ny øvingsplattform for teori til førerkort for bil, moped og motorsykkel. Vi ønsker å tilby en app med teori og spørsmål som er enkelt formulert, og lett å forstå. I tillegg til det bruker vi moderne teknologi for å gjøre brukeropplevelsen best for deg. Ved bruk av AI kan vi sørge for at du får tilrettelagte spørsmål etter ditt kunnskapsnivå og hva du trenger å legge vekt på.

bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Vi gjør det morsomt å øveTeoriappen har minispill

For mange kan det være utfordrende å motivere seg selv for å lese på teori eller øve på spørsmål. Derfor har vi laget våre egne minispill som skal gjøre øvingen mer morsom for deg. Da vil det være lettere å motivere seg for å øve, samtidig som det kan være enklere å øve over lenger tid. På denne måten kan du øve på teori til førerkort på en god og variert måte, som vi mener er aller best for deg.

Vi har alt du trenger for å bestå

Når du øver på teori til førerkort med appen fra Testen.no, så har vi samlet alt du trenger for å bestå teoriprøven. Vi har lagt stor vekt på bruk av kunstig intelligens som skal gjøre øvingen bedre og mer effektivt. Dermed kan du bli klar for å ta teoriprøven raskt og forhåpentligvis bestå. Gjennom tilrettelagte spørsmål og forklaringer som er enkelt å forstå, så mener vi at du kan forberede deg på best mulig måte.

En telefon som viser teoritentamen appen testen.no
ikon Kunstig intelligens for teori spørsmål

Kunstig intelligens

ikon statistikk for teoritentamen appen testen.no

Statistikk

ikon 3000+ spørsmål teoritentamen

3000+ spørsmål

ikon Enkle forklaringer til tentamen spørsmål

Enkle forklaringer

ikon Quiz og oppgaver på teoritentamen spørsmål i appen

Minispill

ikon Personlige anbefalinger til teoritentamen

Personlige anbefalinger

Alt du trenger for å bestå på 1-2-3Våre kurs

Teoriprøven for bil

Teoriprøven for bil

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for moped

Teoriprøven for moped

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for motorsykkel

Teoriprøven for motorsykkel

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

FAQOfte stilte spørsmål

Hvor mye teori til førerkort må man sette seg inn i?

Det kan skille litt mellom hvilke transportmiddel du skal ta førerkort for, men en god del teori og trafikkregler er det å øve på. Man deler teori inn i flere temaer, og det er en rekke ting du skal være klar over. Du skal tilegne deg kunnskap om:

 • Kjøretøyet
 • Lover og trafikkregler
 • Ulike skilt
 • Trafikanter
 • Fart, bremselengde og plassering
 • Ansvar for fører og den som eier bilen

Innen disse temaene finnes det masse man må lære seg. Derfor må man innstille seg på at det vil ta en stund å sette seg inn i denne teorien. Også er det forskjell på hva man vet fra før og hva man er nødt til å lære seg helt fra start.


Hvor mange spørsmål har dere for å øve til teori for førerkort?

I appen kan du finne over 3000 spørsmål som gjør deg forberedt på teoriprøven. Disse spørsmålene er delt inn i ulike temaer som du kan forvente å få på teoriprøven. Det kan være alt fra fart og plassering til ulike skilt du må kunne.

Er teori til førerkort vanskelig?

Det kan være stor forskjell fra person til person. Noen kjenner teori fra før av, mens for andre må de sette seg inn i alt fra starten. Noen lærer raskere enn andre, og noen synes deler av teorien er vanskelig, mens noe er lett. Dermed kan det være vanskelig å si om teori til førerkort er vanskelig eller ikke, fordi det varierer i stor grad.

Vi har gjort vår jobb med å gjøre spørsmål og forklaringer til teori så enkelt som mulig. På denne måten skal folk flest forstå teorien og spørsmålene på en god måte, som er viktig for at man skal få en god forståelse. Vi mener at vi gjør det enkelt og morsomt å øve på teori til førerkort.


Hvilke betalingsmetoder finnes når jeg skal øve på teori til førerkort hos dere?

Når har vi vipps tilgjengelig som alle kan benytte seg av for å registrere seg i appen og bruke som betaling. Vi har funnet ut at det er den mest lettvinte og praktiske måten for kundene våre. Hvis noen skal ha problemer med vipps eller om de ikke har det, så er det mulig å ta kontakt manuelt for å finne en ordning.

Er det bare jeg som kan bruke egen profil for å øve på teori til førerkort?

Ja, det er bare du som kan bruke din egen profil. Med tanke på at du logger inn med mobilnummer og en engangskode, så vil det være en personlig profil. I tillegg vil det bare være mulig å være logget inn på egen profil ett sted av gangen.

Hvor kan jeg laste ned appen?

For å bruke vår app for å øve på teori til førerkort, så må du laste den ned fra enten Apple Store eller Google Play. Dette avhenger om du bruker iphone eller android. Om du ønsker, så er det også mulig å bruke nettbrett.

Mer om teori til førerkort på Testen.no

Vi gjør det enklere å øve på teori til førerkort

Vi har sett en rekke alternativer for å øve til førerkort på nett og i apper. Vi mener at flere har et vanskelig språk og tilpasser seg ikke etter kunden. Dette ønsket vi å gjøre noe med, og dermed har vi sørget for å skrive spørsmålene på en forståelig måte samtidig som man får enkle forklaringer på teori. På denne måten mener vi at flere kan stille godt til å bestå teoriprøven.

Du får tilrettelagte spørsmål

I teoriappen vår har du godt over 3000 spørsmål som du kan benytte deg av for å stille aller best til å bestå teoriprøven. Disse spørsmålene er svært relevante for teoriprøven du vil ta hos Statens Vegvesen, og dermed vil du være godt forberedt. I tillegg vil spørsmålene bli tilrettelagt etter kunnskapsnivå. Det vil si at du får spørsmål etter hva du kan, og hva du bør øve mer på. Slik kan du trene deg opp på den mest effektive måten for å bestå teoriprøven, og får nødvendig med kunnskap.

Øv på teori til førerkort med minispill

Via forsking har vi funnet ut at mange husker bedre når de øver via spill eller aktiviteter. Derfor har vi utviklet egne minispill som gjør at du kan få en god variasjon i måten du øver på. Slik mener vi at du får muligheten til å øve bedre, og kan enklere holde motivasjonen oppe. Det krever mye øving for å øve på teori til førerkort, og derfor mener vi at det er viktig å ha det gøy samtidig.

Øv med bestått-og fornøydgaranti

Du skal ikke tape på å bruke teoriappen fra Testen.no. Hvis du laster ned appen og kjøper et abonnement, så får du også en garanti fra oss. Om du ikke er fornøyd med appen fra start, så har du mulighet til å avslutte abonnementet og få pengene tilbake. Hvis du har tatt over 50 tester, og bestått de 10 siste testene og ikke består - da vil du også få muligheten til å få tilbake pengene.

Bruk vår personlig veileder

Når du skal øve på teori til førerkort med Teste.no, så har du også tilgjengelig en personlig veileder. Hvis du står fast med et spørsmål eller har vanskelig med å forstå noe av teorien, så står du fritt til å bruke personlig veileder helt gratis. Veilederen vil svare så fort det lar seg gjøre, og etter beste evne. På denne måten stiller du godt til å bestå teoritentamen.

Les og lærVåre tips til å ta lappen