Teoriprøven for klasse B på Testen.no

Nå kan du øve til teoriprøven for klasse B med vår nye app. I appen kan du finne over 3000 spørsmål, forklaringer og teori som forbereder deg til å bestå på teoriprøven. Gjennom prosessen med å utvikle appen har vi brukt kunstig intelligens som gjør øvingen enklere og mer effektiv. Hvis du står fast med teori eller har spørsmål, så har vi egne veiledere som du stille spørsmål til. Det er en tjeneste som er inkludert i abonnementet.

4.9/5

30,380 reviews

4.9/5

30,380 reviews

 1. Fornøydgaranti

 2. Beståttgaranti

 3. 3000+ spørsmål

 4. Minispill

 5. Enkle forklaringer

 6. AI-anbefalinger

Tilgang til alle kurs - 7 dager

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, avslutt når du vil!

1 kr 🔥 Ordinær pris 199 kr

Ved å gå videre godtar du våre app- og kjøpsvilkår.

Teoriprøven for klasse B på Testen.no

Øv til teoriprøven for klasse BAlt du trenger for å bestå på 1-2-3

Kom i gang!
ikon: Øv med over 3000 spørsmål

Øv med over 3000+ spørsmål

Ikon Kunstig intelligens gjør læringen effektiv for øving på teoritentamen

Kunstig intelligens gjør læring effektiv

ikon: Gratis kursveileder som hjelper deg

Gratis kursveileder som hjelper deg

Ikon Fornøyd- og beståttgaranti teoritentamen app testen.no

Du får både fornøyd- og beståttgaranti

bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Start i dagEn mer effektiv øvingsplattform

Kunstig intelligens er en form for moderne teknologi som kan gjøre prosesser mer effektivt og enklere enn tidligere. Vi har hatt tilgang til å bygge opp vår egen øvingsplattform med denne teknologien, som gjør at du kan bli trent opp i teori som du har mindre kunnskap om.

Etter å ha gjennomført en rekke tester vil appen registrere hva slags spørsmål du svarer riktig og feil på. Deretter vil du bevisst få spørsmål som du svarer feil på, slik at du kan ha fokus på å bygge kunnskap rundt disse spørsmålene. På denne måten unngår du å øve på teori og spørsmål som du allerede har kunnskap om.


Beståttgaranti
Fornøydgaranti

Vårt fremste mål er å hjelpe deg med å bestå teoritentamen, og derfor gir vi deg også beståttgaranti. Hvis du ikke består teoriprøven, refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

Vi har mener at Testen.no er den beste appen for å øve til teoritentamen, og derfor gir vi deg fornøydgaranti. Hjelper ikke appen deg med øvingen? Si ifra så refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

bilde av app for teoritentamen laget med moderne læringsteknologi

Ny i markedetØv med kunstig intelligens

Har du ikke hørt om vår øvingsplattform til teoriprøven for klasse B før? Det er ikke så rart. Vi er helt nye i markedet og har jobbet hardt for å utvikle den beste plattformen for deg. Et av våre hovedfokus har vært språk og formuleringer på spørsmål, teori og forklaringer. Vi har sett at andre plattformer som er tilgjengelig har et vanskelig språk som gjør øvingen mer vanskelig enn den burde være. Dermed kan du forvente et enkelt språk som er forståelig og gjør øvingen enklere.

Selv om vi bruker moderne teknologi og enkle formuleringer, så betyr ikke det at øvingen og teorien blir noe lettere av den grunn. Mye av det du vil få av spørsmål på teoriprøven for klasse B synes mange er utfordrende, og det krever mye øving. Om du står fast og det er noe du ikke forstår, eller spørsmål som du svarer feil på etter gjentatte ganger. Da har vi personlige veiledere som kan hjelpe deg. Du har en unik mulighet til å sende inn de spørsmålene du måtte ha, også vil du få svar av en veileder så fort det lar seg gjøre. Dette er helt gratis!


bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Vi gjør det morsomt å øveBruk våre minispill og øv samtidig

Aldri før har det vært så morsomt å øve til teoriprøven for klasse B. Hvorfor? Vi har laget våre helt egne minispill som alle kan bruke når de skal øve. Vi vet at flere øver på ulike måter og det viser seg at en rekke mennesker lærer bedre gjennom spill og aktiviteter.

Vårt mål er å inkludere så mange som mulig, og det viser vi ved å legge til rette for ulike læringsmetoder. I tillegg er det veldig gøy og det skaper variasjon i øvingen for andre. Det kan også hjelpe å holde fokuset en lengre periode når du øver.


Vi har alt du trenger for å bestå

Vi mener at du har alt du trenger for å bestå teoriprøven for klasse B med appen vår. Du har tusenvis av relevante spørsmål, tilgang til veiledere, moderne teknologi og spill. I tillegg har vi garantier som du kan ta i bruk hvis du ikke er fornøyd eller om du stryker på teoriprøven. Kom et skritt nærmere førerkortet med øvingsplattformen fra Testen.no.

En telefon som viser teoritentamen appen testen.no
ikon Kunstig intelligens for teori spørsmål

Kunstig intelligens

ikon statistikk for teoritentamen appen testen.no

Statistikk

ikon 3000+ spørsmål teoritentamen

3000+ spørsmål

ikon Enkle forklaringer til tentamen spørsmål

Enkle forklaringer

ikon Quiz og oppgaver på teoritentamen spørsmål i appen

Minispill

ikon Personlige anbefalinger til teoritentamen

Personlige anbefalinger

Alt du trenger for å bestå på 1-2-3Våre kurs

Teoriprøven for bil

Teoriprøven for bil

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for moped

Teoriprøven for moped

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for motorsykkel

Teoriprøven for motorsykkel

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

FAQOfte stilte spørsmål

Hvor mange spørsmål er det på teoriprøven?

Når du skal ta teoriprøven for klasse B så vil du få 45 spørsmål, som er tilfeldig utvalgt fra en spørsmålsbank. Du vil få spørsmål fra alle kategorier innen teori for trafikken. For å bestå, så må du svare riktig på minst 38 spørsmål. Det betyr at du kan ha maks 7 feil for å bestå. Du har 90 minutter på å gjennomføre prøven.


Kan jeg dele brukeren min med noen andre?

Nei, det kan du ikke. Når du kjøper et abonnement hos oss så vil den kun være tilgjengelig for deg. Hvis flere logger inn på samme bruker samtidig vil økten vil avsluttes og det vil ikke være mulig å øve med teoriappen. Det vil også være ødeleggende for øvingsprosessen på grunn av kunstig intelligens. Den trener deg opp med dine tidligere besvarelser og kunnskapsnivå. Dette vil bli ødelagt hvis noen andre begynner å ta tester.


Hvor lenge må jeg øve for å bestå teoriprøven?

Dette varierer fra person til person. Noen har erfaring fra teoriprøven for moped eller lettsykkel, og noen har ikke det. Andre lærer fort også er det noen som må øve mer for å forstå teorien. Allikevel vil de aller fleste ha behov for å ta seg god tid for å få full kontroll på teorien, og ha gode forutsetninger for å bestå. Det krever energi og det koster penger å ta teoriprøven, og derfor anbefales det å bruke tilstrekkelig med tid. Det er på ingen måte en skam hvis du stryker, men dette er noe alle vil unngå.


Er det mulig å øve på teori til andre teoriprøver også?

Ja, vi har lagt til rette for at folk kan øve til teoriprøven for andre transportmidler. Totalt kan du øve på teori for:

 • Bil
 • Moped
 • Motorsykkel

Er det gratis å øve til teoriprøven for klasse B?

Vi må ta betalt for våre abonnenter for å kunne drifte appen, tilby veiledere og jobbe for å utvikle oss. På andre siden er vi bevisst lang oss under i pris enn andre i markedet, og du kan regne med å betale mindre hos oss. Vi ønsker å tilby en effektiv og billig løsning for deg.


Mer om teoritprøven for klasse B på Testen.no

En enkel øvingsplattform

Vi har sett et stort behov for en øvingsplattform for teoriprøven som bruker et enkelt språk. Dette er basert på ulike tilbakemeldinger hos ulike plattformer som har vært tilgjengelig de siste årene, og dette ønsket vi å gjøre noe med. Med en rekke kompetente folk innen ulike fagfelt, har vi utviklet en app som setter brukeren i fokus. Vi ønsker å inkludere så mange som mulig, og med et enkelt språk som gjør det mindre komplisert å øve til teoriprøven mener vi at dette er noe vi får til.

Øv med relevante spørsmål

Du kan forvente en app som har et enkelt språk med tusenvis av relevante spørsmål. Vi har brukt mye tid på å tilrettelegge de riktige spørsmålene med inspirasjon fra den offentlige teoriprøven. Slik er vi sikre på at du får øve på de mest relevante spørsmålene og tilegner deg den kunnskapen som kreves i trafikken. Ikke nok med at du får øve på relevante spørsmål, men du vil bli trent opp med kunstig intelligens etter ditt eget kunnskapsnivå. Svarer du feil på spørsmål innen et visst tema så vil du få flere spørsmål om dette. Slik kan du fokusere på spørsmål og teori du trenger mer kompetanse rundt.

Det har aldri vært så gøy å øve på teoriprøven for klasse B

Nå kan du bare glede deg til du skal bruke plattformen vår til å øve. Vi legger til rette for spill og moro som skal gjøre øvingen mer interessant. Dette kan gjøre at du kan øve på ulike måter som hjelper deg til å holde fokus lenger, og det kan være noe du ser frem til. Vi har også lagt til rette for dette bevisst, fordi flere mennesker øver bedre gjennom spill. Dette er en annen ting vi har gjort for å inkludere flere og sørge for at folk får mest ut av øvingen sin. På denne måten kan de ha en bedre sjanse for å forberede seg og bestå teoriprøven for klasse B.

Vi har tro på vår plattform og tilbyr deg garantier

Vi har klokketro på appen vår og derfor kan vi også tilby deg to ulike garantier. Vi ønsker å tilpasse oss brukeren, men teori til førerkort er ikke alltid like enkelt å forstå seg på. Derfor har vi lagt til rette for fornøyd-og beståttgaranti. Dette går de ut på:

 • Fornøydgaranti: Hvis du ikke får noe ut av appen vår, så kan du sende inn en mail innen de 12 første timene etter kjøp av abonnement. På denne måten kan du får pengene tilbake.
 • Beståttgaranti: Tar du teoriprøven i appen vår minst 50 ganger, og har bestått 10 av dine siste forsøk, men stryker på den offentlige teoriprøven. Da kan du også få pengene tilbake.

Har du noen spørsmål? Snakk med våre veiledere

Som en nyttig tjeneste for alle som skal øve til teoriprøven for klasse B i vår plattform, så er det mulighet å spørre om råd og hjelp. Vi har helt egne veiledere som du kan benytte deg av når du måtte ha behov, og en veileder vil svare deg så fort det er mulig. Dette er en unik mulighet til å få hjelp hvis det er noe du er usikker rundt, har vanskelig for å skjønne og lignende. Bruk tjenesten for det, det er verdt. Dette koster ingenting ekstra og er inkludert i abonnementet.


Les og lærVåre tips til å ta lappen