Øv til teoriprøven for A2 med Testen.no

Nå kan du øve til teoriprøven for A2 med en helt ny app fra Testen.no. Appen har over 3000 spørsmål som er relevante mot teoriprøven. Spørsmålene og forklaringer er formulert på en enkel måte, slik at alle skal ha en god mulighet til å øve. Vi har utviklet appen med AI som gjør at du vil bli trent opp i teori som du trenger mer kunnskap om. Bruk også våre minispill for morsom læring!

4.9/5

30,380 reviews

4.9/5

30,380 reviews

  1. Fornøydgaranti

  2. Beståttgaranti

  3. 3000+ spørsmål

  4. Minispill

  5. Enkle forklaringer

  6. AI-anbefalinger

Tilgang til alle kurs - 7 dager

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, avslutt når du vil!

1 kr 🔥 Ordinær pris 199 kr

Ved å gå videre godtar du våre app- og kjøpsvilkår.

Øv til teoriprøven for A2 med Testen.no

Øv til teoriprøven for A2Alt du trenger for å bestå på 1-2-3

Kom i gang!
ikon: Øv med over 3000 spørsmål

Øv med over 3000+ spørsmål

Ikon Kunstig intelligens gjør læringen effektiv for øving på teoritentamen

Kunstig intelligens gjør læring effektiv

ikon: Gratis kursveileder som hjelper deg

Gratis kursveileder som hjelper deg

Ikon Fornøyd- og beståttgaranti teoritentamen app testen.no

Du får både fornøyd- og beståttgaranti

bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Start i dagØv til teoriprøven på en effektiv måte

Med teknologi som AI (kunstig intelligens) har vi muligheten til å tilby deg en øvingsplattform som fokuserer på temaer innenfor teorien, som du trenger å øve mer på. Det gjør at vår plattform er en effektivt måte å forberede seg på teoriprøven for A2.

Når du har brukt appen for å øve, vil den registrere hva du svarer godt på og ikke. Scorer du dårligere på spørsmål om bilskilt, så vil du få flere spørsmål om dette. Slik mener vi at du kan lære teorien mer effektivt, og du vil bli klar for teoriprøven raskere.


Beståttgaranti
Fornøydgaranti

Vårt fremste mål er å hjelpe deg med å bestå teoritentamen, og derfor gir vi deg også beståttgaranti. Hvis du ikke består teoriprøven, refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

Vi har mener at Testen.no er den beste appen for å øve til teoritentamen, og derfor gir vi deg fornøydgaranti. Hjelper ikke appen deg med øvingen? Si ifra så refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

bilde av app for teoritentamen laget med moderne læringsteknologi

Ny i markedetBruk kunstig intelligens og personlige veiledere

Vi er helt nye markedet og derfor er det ikke så mange som kjenner til oss. Vi er et team bygget opp med kompetanse innen ulike fagfelt. Fra folk som har sterk kunnskap om trafikken til utviklere som har laget appen vår. Det vi alle har til felles er at vi sammen har ønsket å gi folk en øvingsplattform som setter brukeren i fokus.

Vi har også inkludert en tjeneste i appen for alle brukere. Det går ut på om du er har noe du lurer på angående spørsmål, teori eller noe som er relevant, så har du mulighet til å sende inn det til våre personlige veiledere. De vil svare deg etter beste evne så fort de har mulighet. Bruk veiledere om du trenger det fordi det kan hjelpe deg til å være helt sikker på teori som du lurer på.


bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Vi gjør det morsomt å øveBruk våre egenutviklede minispill

Når du skal øve til teoriprøven for A2 så har vi lagt til rette for at du kan ha det morsomt. Vi har nemlig laget våre helt egne minispill som du kan bruke for å øve. Dette har vi gjort på grunn av to ting. Det ene er at ulike studier viser at flere mennesker lærer bedre gjennom spill og aktiviteter. Vi ønsker å være en inkludere plattform som passer for alle.

I tillegg kan de som øver ha det kjempegøy samtidig som de lærer seg om teori for trafikken. Dette hjelper med å holde fokus og konsentrere seg over lenger tid.


Vi har alt du trenger for å bestå

Med kunstig intelligens, relevante spørsmål og personlige veiledere legger vi til rette for at du har alle verktøy for å øve effektivt og godt til teoriprøven for A2. I tillegg kan du holde motivasjonen og fokuset oppe med minispill som gjør øvingen morsommere enn før!

En telefon som viser teoritentamen appen testen.no
ikon Kunstig intelligens for teori spørsmål

Kunstig intelligens

ikon statistikk for teoritentamen appen testen.no

Statistikk

ikon  3000+ spørsmål teoritentamen

3000+ spørsmål

ikon Enkle forklaringer til tentamen spørsmål

Enkle forklaringer

ikon Quiz og oppgaver på teoritentamen spørsmål i appen

Minispill

ikon Personlige anbefalinger til teoritentamen

Personlige anbefalinger

Alt du trenger for å bestå på 1-2-3Våre kurs

Teoriprøven for bil

Teoriprøven for bil

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for moped

Teoriprøven for moped

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for motorsykkel

Teoriprøven for motorsykkel

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

FAQOfte stilte spørsmål

Hvor mange spørsmål er det på teoriprøven for A2?

Når du skal ta teoriprøven for A2 så kan du forvente 40 spørsmål. For å bestå er du nødt til å svare riktig på 34 spørsmål. Altså, du kan ha maks 6 feil hvis du skal bestå. Du har 90 minutter på å gjennomføre prøven.Er teoriprøven vanskelig?

Dette kommer veldig an på hvem som tar teoriprøven og hvem man spør. Folk har ulike metoder å lære på, noen lærer fortere enn andre og det er flere faktorer som spiller inn. Noen synes det er enkelt å huske trafikkskilt, mens andre synes det er vanskelig huske forskjell om betydningen av dem. Vi erfarer at folk er nødt til å legge inn innsats og tid for å ha full kontroll på teorien. Det er ingen skam å stryke på teoriprøven, men hvis man kan unngå det så sparer man penger og energi.


Er det gratis å øve til teoriprøven for A2 hos dere?

Vi har en rekke ansatte for å drifte, utvikle og svare på spørsmål til de som trenger det. For at vi skal få til det og levere den øvingsplattformen vi har laget, så er vi nødt til å ta betalt for våre abonnement. Allikevel har vi lagt oss under i pris, slik at vi skal være et alternativ for alle.Hvilket språk er tilgjengelig å øve på?

Nå kan du kun øve til teoriprøven på norsk. Vi vil ta i betraktning ønsker og behov med tiden, også vil vi ta en beslutning på dette.Hva er A2?

A2 er det vi kaller mellomtung motorsykkel. Dette er motorsykler med opptil 48 hk. Du kan ta førerkort for A2 når du har fylt 18 år, men du kan starte å øvelseskjøre fra du er 16 år.


Mer om teoriprøven for A2 på Testen.no

Vi har fokus på brukeren

Vårt inntrykk er at flere som tilbyr øvingsplattformer for teoriprøven har vanskelig og komplekse måter å skrive spørsmål, teori og forklaringer på. Dette har vi ønsket å gjøre noe med, og derfor har vi stort fokus på tekst som er enkelt formulert. Vi håper at teoriprøven vil være enklere og mer forståelig å øve på. I tillegg legger vi til rette for at flere kan øve på en god måte for å komme et skritt nærmere førerkortet sitt.

Øv på teoriprøven for A2 med over 3000 spørsmål

Du trenger ikke være bekymret for at det er for få spørsmål å øve med. Vi har nemlig samlet over 3000 spørsmål som du kan øve på, for å forberede deg til teoriprøven. Dette er spørsmål som er inspirert av de du vil møte hos Statens Vegvesen. Dermed mener vi at du har en unik måte på å forberede deg godt, og lære det som kreves til du skal ut i trafikken. Med AI vil du også få spørsmål etter eget kunnskapsnivå og behov.


Bruk minispill for å lære

Når vi har utviklet konspetet vårt, så har vi tatt ulike studier og forksing i betrakning. Vi har utvklet ulike spill basert på ulike konklusjoner. Disse konklusjonene sier noe om at flere mennesker lærer bedre gjennom ulike spill og aktiviteter. Dette ville vi legge til rette for, og det har du mulighet til. Det kan også være en god mulighet for andre til å ha det gøy med øvingen, og det kan sørge for at man kan holde fokuset over lenger tid. Det kan være svært nyttig ettersom det kreves mye tid for å øve.

Vi har to unike garantier for deg

Vi har også to ulike garantier for deg som bruker appen vår. Disse garantiene går ut på:

Beståttgaranti: Om du har gjennomført tester over over 50 ganger og bestått 10 av de siste gjennomføringene, så har du rett til å få igjen penger. Husk at du også må ha tatt teoriprøven senest 3 dager etter at abonnementet har gått ut.

Fornøydgaranti: Om du synes appen ikke er til noe hjelp og ikke får noe ut av den, så kan du gi beskjed innen de første 12 timene etter du tegnet abonnement hos oss. Du kan heller ikke hat tatt testen mer enn 3 ganger. Da har du også mulighet til å få igjen pengene dine.

Få tilgang til hjelp 24 timer i døgnet

Vi har alt du trenger for å bestå teoriprøven og det inkluderer våre veiledere. Om du har behov for hjelp angående øvingen eller teori, så kan du ta kontakt med våre veiledere. De vil svare deg så fort som mulig og gi deg de svarene du trenger. Det koster ingenting og du kan bruke denne tjenesten når du måtte ønske.


Les og lærVåre tips til å ta lappen