Øv til teoriprøven for motorsykkel med Testen.no

Her har du muligheten til å øve på teoriprøven for motorsykkel med tusenvis av relevante spørsmål, og en øvingsplattform som er bygget opp med moderne teknologi. Vi har fokus på teori, spørsmål og forklaringer som er skrevet på en enkel, og forståelig måte. Hvis du har noen spørsmål eller står fast med noe, så kan du ta kontakt med våre personlige veiledere. Det er helt gratis og du kan sende inn spørsmål gjennom hele døgnet.

4.9/5

30,380 reviews

4.9/5

30,380 reviews

 1. Fornøydgaranti

 2. Beståttgaranti

 3. 3000+ spørsmål

 4. Minispill

 5. Enkle forklaringer

 6. AI-anbefalinger

Tilgang til alle kurs - 7 dager

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, avslutt når du vil!

1 kr 🔥 Tilbud - nedsatt fra 199 kr

Ved å gå videre godtar du våre app- og kjøpsvilkår.

Øv til teoriprøven for motorsykkel med Testen.no

Øv til teoriprøven for motorsykkelAlt du trenger for å bestå på 1-2-3

Kom i gang!
ikon: Øv med over 3000 spørsmål

Øv med over 3000+ spørsmål

Ikon Kunstig intelligens gjør læringen effektiv for øving på teoritentamen

Kunstig intelligens gjør læring effektiv

ikon: Gratis kursveileder som hjelper deg

Gratis kursveileder som hjelper deg

Ikon Fornøyd- og beståttgaranti teoritentamen app testen.no

Du får både fornøyd- og beståttgaranti

bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Start i dagEn effektiv øvingsplattform

Vi har laget en øvingsplattform til teoriprøven for motorsykkel som skal være effektiv å bruke. Dette har vi fått til med hjelp av kunstig intelligens. I appen bruker vi kunstig intelligens til å registrere og analysere dine svar. Etterhvert vil appen lære hvilke temaer du er god på og det du må øve mer på, for å øke sjansene dine for å bestå. Dermed vil du få flere spørsmål om temaene du ikke kan, slik at du skal kunne fokusere på å bli bedre. På denne måten mener vi at du kan øve mer effektivt og bli raskere god på teori som du trenger å lære mer om.

Selv om vi har lagt til rette for en effektiv og unik øvingsplattform, så betyr ikke det at all jobben er gjort. Alle mennesker er forskjellige og det kan oppstå spørsmål, misforståelse og usikkerhet. På grunn av det så har vi personlige veiledere som er klare for å hjelpe deg når du måtte trenge det. Veilederne er helt gratis å benytte seg av og de svarer så fort de har muligheten til det. På denne måten kan du få svar på det du lurer på og stille mer forberedt til teoriprøven.


Beståttgaranti
Fornøydgaranti

Vårt fremste mål er å hjelpe deg med å bestå teoritentamen, og derfor gir vi deg også beståttgaranti. Hvis du ikke består teoriprøven, refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

Vi har mener at Testen.no er den beste appen for å øve til teoritentamen, og derfor gir vi deg fornøydgaranti. Hjelper ikke appen deg med øvingen? Si ifra så refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

bilde av app for teoritentamen laget med moderne læringsteknologi

Ny i markedetBruk kunstig intelligens for å øve

Har du ikke hørt om oss før? Det er ikke så rart, for vi er helt nye i markedet og vi tilbyr en helt unik teoriapp. Den kan du bruke for å øve på teoriprøven for motorsykkel med ny teknologi, spørsmål som er enkelt formulert og personlige veiledere som er inkludert i prisen. Vi tilbyr deg også bestått-og fornøydgaranti, slik at du skal ha en sikkerhet hvis du ikke er fornøyd eller ikke består teoriprøven. Appen kan du laste ned på Google Play eller App Store.


bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Vi gjør det morsomt å øveDu kan øve med våre minispill

Vi mener at det skal være morsomt å øve på teoriprøven for motorsykkel! Derfor har vi utviklet våre helt egne minispill som skal gjøre øvingen mer morsom og enklere å motivere seg for. I tillegg til at det er morsomt å variere øving med spill og moro, så viser og ulike studier at mange lærer bedre gjennom slike aktiviteter. Vi ønsker å inkludere så mange som mulig og legge til rette for at folk kan øve på sin måte. Dette mener vi er mulig med vår øvingsplattform!


Vi har alt du trenger for å bestå

Med alt fra kunstig intelligens til personlige veiledere mener vi at du har en øvingsplattform som har alt for at du skal bestå teoriprøven for motorsykkel. Du får tilrettelagte spørsmål med tanke på egen kunnskap, som på sikt gjør øvingen mer effektiv. I tillegg har du minispill du kan bruke for å gjøre øvingen mer morsom eller få en pause fra de vanlige spørsmålene. Dette kan hjelpe deg med å holde fokuset og motivasjonen oppe.

En telefon som viser teoritentamen appen testen.no
ikon Kunstig intelligens for teori spørsmål

Kunstig intelligens

ikon statistikk for teoritentamen appen testen.no

Statistikk

ikon 3000+ spørsmål teoritentamen

3000+ spørsmål

ikon Enkle forklaringer til tentamen spørsmål

Enkle forklaringer

ikon Quiz og oppgaver på teoritentamen spørsmål i appen

Minispill

ikon Personlige anbefalinger til teoritentamen

Personlige anbefalinger

Alt du trenger for å bestå på 1-2-3Våre kurs

Teoriprøven for bil

Teoriprøven for bil

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for moped

Teoriprøven for moped

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for motorsykkel

Teoriprøven for motorsykkel

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

FAQOfte stilte spørsmål

Er teoriprøven for motorsykkel gratis?

Nei, det er ikke gratis å øve i appen vår. På grunn av dyktige utviklere, personlige veiledere og drifting av appen er vi nødt til å ta betalt for abonnementene våre. Allikevel kan du forvente et billigere alternativ hos oss enn hos andre. Vi jobber også hele tiden med å utvikle appen til å bli bedre for våre brukere.


Er det samme teoriprøve til motorsykkel som på bil?

Nei, det er noen forskjeller på spørsmålene ettersom noen vil være rettet mot kjøretøy, bremselengde og diverse. I tillegg er det noen ulikheter på selve teoriprøven. For eksempel:

 • På teoriprøven for motorsykkel så har du 90 minutter på deg for å gjennomføre prøven. Du får 40 spørsmål og 34 må være riktig for å bestå.
 • Når det kommer til teoriprøven for bil, så har du også 90 minutter for å ta prøven. Forskjellen er at du må svare på 45 spørsmål og du er nødt til å ha riktig på 38 for å bestå.

Kan flere bruke min konto?

Nei, det er kun du som kan bruke din egen konto. Måten vi har laget appen på vil ha noe å si for hvordan spørsmål du vil få og din progresjon. Hvis andre begynner å øve med din bruker så vil det bli problematisk å gjøre øvingen optimal for deg. Merk også at hvis flere logger inn på samme profil samtidig, så vil økten bli avsluttet og du får ikke øve lenger.


Hvordan betaler jeg for abonnementet mitt?

Du kan betale ved hjelp av vipps. Det er en svært praktisk betalingsløsning siden vi også bruker vipps som en form for registrering inne på appen. Ta kontakt om du ikke har vipps eller opplever problemer.


Hvilke språk kan jeg øve på?

Per nå har vi kun norsk som et tilgjengelig språk inne på appen. Vi vil ta en vurdering etter behov og ønske på et senere tidspunkt.


Er teoriprøven for motorsykkel vanskelig?

Dette er noe vi ser variere fra folk i ulike aldre, erfaring fra andre kjøretøy og generell kunnskap om trafikken. Folk har også sine ulike måter å øve på, og noen tar ting raskere enn andre. Vi merker også at folk bruker lenger tid på å øve til ulike temaer. Derfor varierer det i stor grad om teoriprøven for motorsykkel er vanskelig eller ikke.

Vi anbefaler alle å øve tilstrekkelig på teori til førerkort, slik at man ikke trenger å bruke unødvendig med energi eller penger. Dermed kan det være lurt å bruke den tiden du trenger for å øve, slik at du kan føle at du har kontroll og er trygg på at du sitter på nok kunnskap til å bestå.


Mer om teoriprøven for motorsykkel på Testen.no

Vi setter deg i fokus

Vi har laget en øvingsplattform som har fokus på å sette brukeren i sentrum. Det betyr at vi har lagt til rette for at spørsmål, forklaringer og teorier har et enkelt, og forståelig språk. Vi ønsket å inkludere alle, og vi mener andre aktører gjør øvingen mer komplisert og vanskelig enn det egentlig er. I tillegg til dette har vi også veiledere som du kan benytte deg av når det måtte passe. Med dette mener vi at vi sørger for en god plattform med de hjelpemidlene som du måtte trenger hvis du står fast.

Her kan du øve med over 3000 relevante spørsmål

Når du skal ta teoriprøven for motorsykkel så trenger du kun å svare på 40 spørsmål. Allikevel er de 40 spørsmålene tilfeldig valgt ut av tusenvis. Derfor har vi lagt til rette for at du kan øve på alle spørsmålene som er relevante, slik at du kan forberede deg på best mulig måte. Du vil øve på spørsmål som er helt like som på teoriprøven, samtidig som du lærer deg tilstrekkelig med kunnskap som kreves ute i trafikken.

Øv med morsomme minispill

Du kan til og med ha det kjempegøy når du skal øve med teoriappen vår. Vi har ikke bare laget en egen app med tusenvis av spørsmål som du kan øve på, men vi har også utviklet våre helt egne minispill. På denne måten kan du øve, ha det gøy og holde fokuset lenger. Dette er også en unik mulighet for de som ikke er glad i å lese teori eller ta de samme spørsmålene. Her kan du bruke ulike aktiviteter på å øve, og det tror vi mange vil dra god nytte av.

Du har også muligheten til å få pengene tilbake

Vi har klokketro på vår egen plattform og derfor gir vi deg også to garantier på kjøpet. Vi har både bestått-og fornøydgaranti som gjelder for deg. Her er begge garantiene forklart:

 • Fornøydgaranti: Om tilfeller er at du ikke mener appen er til nytte, så kan du gi beskjed innen 12 timer etter du har kjøpt abonnement hos oss. Da kan du få kjøpet kjøpet refundert.
 • Beståttgarnati: Hvis du har tatt testen over 50 ganger i appen, har bestått 10 de siste og stryker på teoriprøven for motorsykkel. Da har du også mulighet til å få igjen pengene.

Hvis du har noen spørsmål, så ta gjerne kontakt

Inkludert i prisen har du også personlige veiledere. Dette er personer du kan ta kontakt med om det er spørsmål du ikke forstår eller teori du vil ha forklart på en annen måte. Veilederne vil være mulig å sende inn spørsmål til gjennom hele døgnet, og de vil svare så fort de har mulighet.


Les og lærVåre tips til å ta lappen