Øv på teori for MC-lappen med Testen.no!

Øv på teori for MC-lappen med Testen.no!

Bla ned for å lese artikkelen

 1. Fornøydgaranti

 2. Beståttgaranti

 3. 3000+ spørsmål

 4. Minispill

 5. Enkle forklaringer

 6. AI-anbefalinger

Tilgang til alle kurs - 7 dager

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, avslutt når du vil!

1 kr 🔥 Tilbud - nedsatt fra 199 kr

Ved å gå videre godtar du våre app- og kjøpsvilkår.

Skal du øve på teori for MC-lappen? Vi i Testen.no har utviklet vår helt egen øvingsplattform der du kan øve på teori for A, A1 og A2 ettersom hvilken klasse du skal ta teoriprøven i. Du kan forvente relevante spørsmål basert på den offisielle teoriprøven hos Statens Vegvesen. På denne måten kan du forberede deg til prøven og tilegne deg nødvendig kunnskap om trafikken. I teoriappen vår har vi over 3000 spørsmål, kunstig intelligens, veiledere spill og moro. På denne måten kan du øve på teori for MC-lappen på en effektiv og morsom måte.

Nå kan du øve med kunstig intelligens

Vi har hatt fokus på å bygge en effektiv og god teoriapp til våre brukere, og det har vi fått til. Men hvordan? Vi har vært tidlig på med å bruke kunstig intelligens som er avansert moderne teknologi. På denne måten kan du bli trent opp i teori som du ikke kan og fokusere på det. Når en enkelt person tar flere tester i appen, så vil appen registrere dine svar, om man har riktig eller feil og til hvilket tema spørsmålet er knyttet til.

På denne måten vi appen beregne hvilke temaer du svarer godt på og de du svarer mindre godt på. Da vil man få tilrettelagte spørsmål basert på spørsmål du har svart feil på og ha fokus på dem. Da kan du repetere og fokusere på spørsmål, og temaer som du kan mindre om. Vi mener at dette vil skape en mer effektiv øving fordi du slipper å få spørsmålene du allerede kan gjentatte ganger.

Selv om appen er bygget opp på denne måten, kan du fortsatt øve på teori for MC-lappen som du kan. Vi er også klar over viktigheten av repetisjon og det vil være mulig å øve på alle spørsmålene.

Slik er teoriprøven for MC

Når det kommer til teoriprøven for de ulike klassene innen MC, så er alle organisert på samme måte. Det vil si at tid du har på å gjennomføre prøve, antall spørsmål og riktig spørsmål for å bestå er helt likt. Dette kan du forvente:

 • Når du skal gjennomføre teoriprøven for A, A1 og A2 så har du 90 minutter på deg.
 • For å gjennomføre prøven må du svare på 40 spørsmål.
 • For å bestå teoriprøven er du nødt til å svare riktig på 34 spørsmål. Det betyr at du kan ha totalt 6 feil og bestå.
 • Annet enn norsk bokmål så er det mulig å gjennomføre prøven på engelsk.
 • Med tanke på at du har 90 minutter å gjennomføre prøven og at du har 40 spørsmål. Det vil si at du har 2 minutter og 25 sekunder i gjennomsnitt per spørsmål. Det kan være lurt å ta med seg i øvingen, slik at du kan forberede deg på å svare på alle spørsmålene innen tidsfristen.

Dette er temalisten for MC

Når du skal øve på teori for MC, så er det en rekke temaer som du må innom og lære for at du skal ha mulighet til å bestå. Her får du en liste med temaer som du vil få spørsmål til på teoriprøven, og som du kan forvente å øve på i appen vår:

 • Fart og plassering
 • Fører og andre trafikanter
 • Fører og eiers ansvar
 • Om kjøretøyet
 • Lover og regler
 • Skilt og oppmerking
 • Vikeplikt

Innenfor disse temalistene er det en rekke stikkord som går mer i dybden på hva temaet er om. Hvis vi tar for oss “fører og andre trafikanter”, så må du kunne følgende:

 • Samhandlinger mellom ulike trafikanter
 • Fysiske og psykiske hindringer
 • Hensyn til miljøet
 • Ulike sanser, reaksjonstid og uoppmerksomhet

En fullstendig liste kan du se hos Statens Vegvesen.

Øv på teori til MC-lappen på en morsom måte

Vi har ikke bare moderne teknologi i appen vår, men også morsomme spill og aktiviteter. Vårt mål er å inkludere så mange som mulig til å øve på teoriprøven, og derfor har vi laget våre egne minispill som våre brukere kan benytte seg av. Ulike studier og forskning viser nemlig at mange øver bedre gjennom spill og aktiviteter. Dette ønsket vi å legge til rette for, og på denne måten kan flere forberede seg bedre på sin måte til å bestå.

I tillegg kan det være en morsom måte for andre å øve på. Vi skjønner at det kan bli kjedelig å øve på spørsmål etter lang tid, men da kan det være gøy å bruke spill istedenfor. Dette kan hjelpe våre brukere på veldig mange måter, og vi ser på det som en unik måte for deg til å øve på teori til MC-lappen.

En mann som har det veldig morsomt med å øve på teori for mc lappen med testen.

Redd for at du ikke skal bestå?

Fortvil ikke. Vi har to garantier som gir deg en god ordning hvis du ikke er fornøyd med appen eller hvis du stryker. Slik fungerer garantiene:

Beståttgaranti

Vi har en beståttgaranti. Det vil si at om du har øvd over et visst antall ganger med de siste forsøkene bestått, så kan du få tilbake penger. Så stor tro har vi på vår egen teoritentamen og da har vi mulighet til å gi en slik trygghet til deg som ønsker å øve hos oss. Slik fungerer garantien i sin helhet:

 • I appen må du ha registrert deg selv med fullt navn, fødselsnummer og mobilnummer.
 • Du må ha gjennomført tester i appen minst 50 ganger, og på de 10 siste forsøkene må du ha bestått.
 • Teoriprøven må ha blitt gjennomført på enten norsk eller engelsk.
 • Du må ha gjennomført teoriprøven senest 3 dager etter at abonnementet ditt har gått ut i appen.

Disse 4 punktene må være på plass dersom du skal ha muligheten til å benytte deg av garantien. Du må sende en henvendelse via e-post til oss med dokumentasjon av at du har strøket.

Fornøydgaranti

Ikke nok med at vi har en beståttgaranti, men vi har også fornøydgaranti. Det vil si at hvis du ikke er fornøyd med appen vår eller at du ikke føler du får noe ut av øvingen, så kan du få igjen pengene du betalte for abonnementet. Disse to punktene må være på plass for å bruke garantien:

 • Du må ta kontakt innen 12 timer etter at du kjøpte abonnement hos oss.
 • Du kan ikke ha gjennomført eller påbegynt mer enn 3 tester i appen vår.

For å få refundert pengene dine, så må begge punktene være på plass. Det gjelder også at du må ta kontakt på e-post for å få igjennom henvendelsen din.