Er appen fra Testen.no den beste teoriprøven for deg? Dette må du vite!

Er appen fra Testen.no den beste teoriprøven for deg? Dette må du vite!

Bla ned for å lese artikkelen

 1. Fornøydgaranti

 2. Beståttgaranti

 3. 3000+ spørsmål

 4. Minispill

 5. Enkle forklaringer

 6. AI-anbefalinger

Tilgang til alle kurs - 7 dager

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, avslutt når du vil!

1 kr 🔥 Tilbud - nedsatt fra 199 kr

Ved å gå videre godtar du våre app- og kjøpsvilkår.

Er du på utkikk etter den beste appen til å øve på teoriprøven for deg? Vi i Testen.no har laget vår helt egen teoriapp så du kan øve på teori til bil, moped og motorsykkel. Vårt fokus er å tilby en plattform med et enkelt og forståelig språk, som gjør øvingen mindre komplisert for deg.

I tillegg til dette har vi bygget appen med kunstig intelligens, tusenvis av spørsmål og minispill. Vi er sikker på vår egen app, og derfor tilbyr vi både fornøyd- og beståttgaranti som en trygghet for deg. Høres dette interessant ut? Videre nedover kan du lese om funksjonene i appen, spørsmål og teori du kan øve på, samt de ulike garantiene du har hos oss!

3000+ spørsmål du kan øve på

Vi har samlet over 3000 relevante spørsmål som du kan øve på. Dette er spørsmål som er relevante for øving på teoriprøven for bil, moped og motorsykkel. Når vi har laget spørsmål har vi brukt den offentlige teoriprøven og temalistene fra Vegvesenet som inspirasjon. Det er fordi dette er de spørsmålene du faktisk vil få, og du får lære teorien som er nødvendig for å ferdes i trafikken.

Temalistene gir informasjon om hva du skal kunne for å bestå teoriprøven. For å forberede deg på en god måte, har vi laget flere spørsmål til hvert enkelt tema. Vi mener dette gir deg bedre forutsetninger til å svare riktig på spørsmål du får på teoriprøven. Hvordan ser en temaliste ut? Her har vi temalisten til teoriprøven for bil:

 • Fart og plassering
 • Fører og andre trafikanter
 • Fører og eier sitt ansvar (Formelle forhold)
 • Kjøretøyet
 • Lover og regler
 • Skilt og oppsummering
 • Vikeplikt

Vi har hentet temalisten til teoriprøven for bil fra Statens Vegvesen

Hvis vi tar vikeplikt som er et viktig tema for alle kjøretøy, så har vi laget en rekke spørsmål med ulike situasjoner og hendelser du må svare på. Vi har lagt opp øvingen på lik måte som når du skal ta den offentlige teoriprøven. Det betyr at du får et spørsmål også vil du få fire svaralternativer. De aller fleste spørsmålene har bilder knyttet til seg, og der kan du få spesifikke situasjoner som du skal svare på. Slik kan spørsmål om vikeplikt se ut:

 • Et eksempel på spørsmål kan være: “Hvem har du vikeplikt for når du skal rygge?”
 • Du kan også få et spørsmål som: “Velg riktig alternativ for «møtende kjørende har vikeplikt»”

Vi legger til rette for mange ulike situasjoner og spørsmål for ett tema. Dermed kan du bli en mester på teori og spørsmål før du skal ta teoriprøven. Du kan være sikker på at vi jobber aktivt med å gjøre øvingen enklere for deg, slik at du skal få den beste teoriprøven på nett.

Vi bruker et enkelt og forståelig språk

Vi synes at flere øvingsplattformer har et vanskelig språk, og det mener vi gjør øvingen mer komplisert enn det burde være. Teoriprøven i seg selv kan være vanskelig nok. Det betyr at vi bevisst har skrevet spørsmål på en enkel og forståelig måte.

Det varierer i stor grad hvilke kunnskap mennesker har om kjøretøy og trafikk, før de begynner å øve til teoriprøven på nett. Vi setter oss inn i brukerens perspektiv og tar hensyn til de som skal bruke appen vår! På denne måten håper vi å inkludere flest mulig.

Enkle forklaringer til hvert spørsmål

Vi har troen på at en enkel forklaring gir bedre forståelse og læring. Vi har ikke bare lagt til rette for et enkelt språk på spørsmålene våre. Vi har også skrevet forklaringer til hvert enkelt spørsmål med enkle ord. På denne måten håper vi at flere får en bedre forståelse for teorien og spørsmålene, som er nødvendig for å bestå teoriprøven.

Om tilfellet er at du har problemer med å forstå forklaringene eller teorien vi bruker, så har du mulighet til å sende inn spørsmål til oss. Vi har en egen personlig rådgiver som du har tilgang til med et abonnement hos oss. Du kan sende inn spørsmål gjennom hele døgnet, og deretter vil veilederen svare etter beste evne.

En av de første med kunstig intelligens

Vi har kommet inn i en unik periode for teknologi og mulighetene det fører med seg. Vi har tatt denne muligheten og appen vår med kunstig intelligens, som gjør øvingen mer effektiv for deg. Vi er en av de første i det norske markedet med å bruke denne teknologien. Er du nysgjerrig på hvordan vi bruker kunstig intelligens?

Måten vi bruker kunstig intelligens i appen vår, er at den er trent opp til å registrere dine svar når du gjennomfører en test til teoriprøven. Dermed vil appen gjøre utregninger for hver gang du gjennomfører en test. Etter en rekke forsøk, vil appen starte å tilrettelegge spørsmål etter din kunnskap.

Det betyr at appen registrerer hva slags spørsmål du svarer riktig og feil på. Deretter vil du få et utvalg av tilfeldige spørsmål som du kan forvente på den offentlige teoriprøven. Et annet utvalg av spørsmål er tilpasset et tema som du har svart feil på i flere av gjennomføringene.

Da vil du få muligheten til å repetere og øve på de spørsmålene som du har mindre kunnskap om. Vi mener dette er en smart og effektiv måte å lære på, fordi det ikke er nødvendig å øve på spørsmål som du allerede kan. Vi vet også viktigheten av repetisjon og det vil du få muligheten til.

Når appen registrer at du mestrer et tema du tidligere svarte mye feil på, vil den vektlegge et nytt tema som du skal ha fokus på. Du får tilgang til statistikk som viser ditt kunnskapsnivå innenfor de ulike temaene. Det gir deg en god oversikt over hva du kan og det du må øve mer på. Fordelen er at du ikke trenger å ha kontroll på dette selv.

Vi gjør øvingen morsom

Når du bruker appen vår til å øve på teoriprøven for bil, moped eller motorsykkel, kan du bruke våre helt egne minispill. Vi vet hvor vanskelig det kan være å motivere seg til å lese teori og øve på spørsmål. Belønningen er stor, for på andre siden venter en bestått teoriprøve som betyr et skritt nærmere førerkortet.

Likevel krever det tid og energi til å forberede seg, og det kan være en utfordring. Men, hvorfor skal det være sånn? Vi ønsker å gjøre øvingen varierende og morsom. Dette mener vi vil hjelpe deg til bedre motivasjon og lysten til å øve over en lengre periode.

Det finnes også en annen grunn for at vi ville utvikle minispill for våre brukere. Vi har brukt ulik forskning som viser at flere lærer bedre gjennom spill og aktiviteter. Vårt ønske er å tilby en app for teoriprøven som passer flest mulig, og derfor synes vi minispill er viktig i vår plattform.

Vi har garantier som gir trygghet for deg

Vår øvingsplattform skal være et trygt valg, og siden vi har klokketro på vår egen app har vi to garantier for deg. Disse kaller vi for bestått- og fornøydgaranti. Her forklarer vi garantiene for deg:

 • Beståttgaranti: Dette er en garanti som gir deg mulighet til å få pengene tilbake hvis du ikke består teoriprøven. Du må blant annet ha gjennomført over 50 tester i appen vår og bestått de 10 siste for at garantien skal være gyldig. Dette kan resultere i at øving for teoriprøven blir gratis, siden du får refundert pengene dine.
 • Fornøydgaranti: Vi prøver så godt vi kan å tilpasse oss for så mange som mulig. I noen tilfeller er det ikke perfect match, og derfor tilbyr vi fornøydgaranti. Er du ikke fornøyd og føler at du ikke får noe ut av øving med appen vår, så kan du be om refundering. Hvis det er under 12 timer siden du kjøpte abonnement hos oss og har gjennomført mindre enn 3 tester, så kan du også få igjen pengene.

Hos oss kan du øve på teoriprøven til disse kjøretøyene

Er du usikker på hvordan teoriprøven for de ulike kjøretøyene er lagt opp? For at du skal forberede deg på en god måte, så er det lurt å vite hva som kreves for å bestå og hvordan teoriprøven vil se ut. Her får du en oversikt over hva som venter deg på trafikkstasjonen når du skal avlegge teoriprøven.

Teoriprøven for bil (Klasse B)

Vi ønsker å legge til rette for den beste appen til teoriprøven for bil. De siste tallene fra Statens Vegvesen i 2021 viser at over 134 000 mennesker tok teoriprøven, og 63 % av disse besto. Vi ønsker å gjøre vår del for at denne prosenten skal bli høyere, slik at flere kan bestå.

Når vi har laget spørsmål og forklaringer til å øve på teoriprøven for bil, så er det basert på spørsmålene du får på trafikkstasjonen. På denne måten kan du være trygg på at du får øve på spørsmål som du faktisk får på teoriprøven. Dette gir deg en stor fordel!

Dette må du gjøre før du tar teoriprøven

Før du kan ta teoriprøven for bil, så er det noen ting du må ordne aller først. Teoriprøven er aldersbestemt. Det vil si at du må fylle 17,5 år før du kan ta prøven.

Du er også nødt til å søke om førerkort før du kan ta teoriprøven. Det kan du enkelt gjøre på “Din side” på Vegvesenet sin hjemmeside.

Deretter må du bestille time for teoriprøven på nett. Flere trafikkstasjoner tilbyr drop-in, men det anbefaler vi å undersøke. Det er ikke gratis å ta teoriprøven. Når du kommer på trafikkstasjonen må du betale 360 kr for gjennomføringen.

Slik er teoriprøven for bil lagt opp

Når du skal ta teoriprøven for bil, så kan du forvente dette:

 • Teoriprøven for bil består av 45 spørsmål. Du er nødt til å svare på samtlige spørsmål for å gjennomføre prøven.
 • Du har en tidsfrist for å svare på alle spørsmålene. Denne tidsfristen er på 90 minutter. Det betyr at du har i gjennomsnitt har 2 minutter per spørsmål. Det varierer fra ditt kunnskapsnivå hvor lang tid du bruker på å svare, men det skal være tilstrekkelig med tid så du slipper å stresse.
 • For at du skal bestå så er du nødt til å svare på minst 38 av 45 spørsmål. Det betyr at du kan ha maks 7 feil. Du får ikke minuspoeng for å svare feil.

Her kan du øve med Testen.no

Du har tilgang til å øve på teoriprøven for bil i vår app. Appen kan du laste ned via Appstore eller Google Play. Vi ønsker å være den beste teoriprøven på nett for alle våre brukere. Har du noen spørsmål om teoriprøven for bil kan du sende inn spørsmål per mail.

Vi ønsker å tilby den beste teoriprøven for moped (AM146)

Moped er et annet kjøretøy du kan øve på teoriprøven til hos oss. Dette er et svært populært fremkomstmiddel som du kan ta førerkort på når du er 16 år. For mange gir dette den første følelsen av frihet siden de plutselig kan kjøre hvor de vil.

Vi har brukt den samme fremgangsmåten til å lage beste plattformen til teoriprøve for moped, som vi gjorde med bil. Du kan forvente å øve på spørsmål som er like de du får på trafikkstasjonen. Dette er bevisst for i å gi deg en god forutsetningen for å bestå med glans.

Dette må du gjøre før du tar teoriprøven

For å ta teoriprøven for moped så er det noen ting som må være på plass. Du er blant annet nødt til å ha fylt 16 år. Hos de andre kjøretøyene kan du ta teoriprøven et halvt år før du kan ta oppkjøringen. Dette er et unntak med moped. Det er fordi det ikke er noe oppkjøring for denne klassen og teoriprøven er den avsluttende delen for å få førerkortet.

Du må også huske å søke om førerkort før du kan ta teoriprøven på moped. Det kan du enkelt gjøre på “Din side” på Vegvesenet sin hjemmeside.

Når dette har blitt gjort, kan du bestille time på trafikkstasjonen. Noen tilbyr drop-in, men hos andre må du bestille på forhånd. Vi anbefaler at du undersøker dette hos trafikkstasjonen du ønsker å ta teoriprøven på. Det koster 360 kr å ta teoriprøven for moped.

Sånn er teoriprøven for moped lagt opp

Når du skal ta teoriprøven for bil, så kan du forvente dette:

 • Teoriprøven for moped består av 30 spørsmål. Du må svare på alle spørsmålene for å gjennomføre prøven.
 • Når du skal gjennomføre teoriprøven har du 60 minutter på deg. Siden du skal svare på totalt 30 spørsmål, så betyr det at du har 2 minutter i gjennomsnitt per spørsmål. Det vil gi deg godt med tid siden det vil variere hvor lang tid du vil bruke å svare på de ulike spørsmålene.
 • For at du skal bestå så er du nødt til å svare riktig 25 av 30 spørsmål. Det betyr at du kan ha 5 feil. Det er ingen minuspoeng for å svare feil.

Slik øver du til teoriprøven for moped

Når du skal øve til teoriprøven med Testen.no, så kan du enten laste ned teoriappen via Appstore eller Google Play. Det varierer fra om du bruker Iphone eller Android. Last ned appen vår og begynn å forberede deg til å bestå teoriprøven.

Teoriprøven for motorsykkel (A, A1 og A2)

Motorsykkel er det siste kjøretøyet du kan øve på teoriprøven til hos oss i Testen.no. Her kan du være sikker på at du får relevante spørsmål og teori, som du kan forvente å få på teoriprøven. Du kan du være sikker på at du får forberede deg på en god måte.

Motorsykkel blir et vidt begrep når det kommer til førerkort. Det er fordi vi deler inn kjøretøyet i ulike klasser. Vi har klasse A, A1 og A2. Det vil si:

 • A - Tung motorsykkel. Det er kanskje det du forbinder med en vanlig motorsykkel. Du kan ta teoriprøven for denne klassen når du er 23,5 år. Unntak kan være hvis du har hatt klasse A2 i 2 år. Det kan gi mulighet til å få klasse A tidligere.
 • A1 - Lett motorsykkel. Når det kommer til lett motorsykkel, så er dette klassen som du kan ta teoriprøve og oppkjøring på i laveste alder. Du kan nemlig være 15,5 år for å ta teoriprøven og 16 år for oppkjøring.
 • A2 - Dette er mellomtung motorsykkel. Teoriprøven for mellomtung kan du ta når du er 17,5 år.

Gjør dette før du tar teoriprøven

Før du kan ta teoriprøven for de ulike klassene, så er det noen ting du må ordne først. Du må søke om førerkort før du kan ta teoriprøven. Det kan du enkelt gjøre på “Din side” på hjemmesiden til Vegvesenet.

Når du har søkt om førerkort, så kan du bestille time på trafikkstasjonen. Noen trafikkstasjoner tilbyr drop-in. Dette bør du undersøke. Pris for å ta teoriprøven for motorsykkel er 360 kr.

Slik er teoriprøven for de ulike klassene lagt opp

Selv om det er ulike klasser for motorsykkel som du kan ta på ulike tidspunkt, så er teoriprøven lagt opp på helt lik måte. Det vil si:

 • Teoriprøvene består av 40 spørsmål. Du er nødt til å svare på samtlige spørsmål for å gjennomføre prøven.
 • For å gjennomføre teoriprøven for motorsykkel har du 90 minutter på deg. Det betyr at du i gjennomsnitt har 2 minutter og 25 sekunder per spørsmål.
 • For å bestå må du svare riktig på 34 av 40 spørsmål. Det vil si at du kan ha maks 6 feil. Du får ikke minuspoeng for å svare feil på spørsmål.

Vi jobber aktivt med å legge til rette for den beste teoriprøven for motorsykkel på nett. Om du har noen spørsmål til oss angående teori eller forklaringer til motorsykkel, så kan du ta kontakt via mail. Vi vil svare deg så fort vi kan!

Bruk oss for å øve på trafikkskilt

Det er ikke bare teoriprøven for de ulike kjøretøyene du kan øve på hos oss. Du har mulighet til å øve spesifikt på bilskilt og trafikkskilt. Det er fornuftig for deg som ønsker å øve på skilt, og for de som ferdes i trafikken og trenger repetisjon. Noen trafikkskilt er mer vanlig enn andre og det kan skape usikkerhet rundt skilt du ikke ser ofte langs veien.

Trafikkskilt er viktig fordi de gir varsling, informasjon, styring og leding til trafikanter. Ulike trafikkskilt er nødt til å følge internasjonale- og nasjonale bestemmelser. I tillegg er de satt opp i forhold til tekniske og praktiske grunner.

Trafikkskilt er en del av myndighetspyramiden som er sentralt for de som ferdes i trafikken, og noe du kan få spørsmål om på teoriprøven.

Dette er trafikkskilt som du kan forvente å øve på med Testen.no:

 • Fareskilt
 • Forbudsskilt
 • Serviceskilt
 • Vikeplikt- og forkjørsskilt
 • Veivisningsskilt
 • Markeringsskilt
 • Underskilt
 • Påbudsskilt
 • Opplysningsskilt

Oppsummering

Vi i Testen.no ønsker å tilby deg den beste teoriprøven for bil, moped og motorsykkel på nett. Derfor har vi bygget appen vår med kunstig intelligens, tusenvis av spørsmål med enkle forklaringer og minispill. Vårt mål er at alle som bruker vår plattform skal bestå teoriprøven på første forsøk. Dette mener vi er mulig når du kan øve på spørsmål og forklaringer med et enkelt språk. Teoriprøven kan være vanskelig nok i seg selv og det er mye som skal læres.

Med kunstig intelligens har vi troen på at du kan øve til en av de beste teoriprøvene på nett, fordi det gir muligheten til effektiv øving. Det gir deg en sjanse til å slippe og øve på spørsmål som du allerede kan. Vår app vil tilpasse spørsmål og teori etter ditt kunnskapsnivå, og trene deg opp for hvert enkelt tema.

Du kan også forvente å teste deg selv til teoriprøven med minispill som vi har laget selv. Vi vet hvor vanskelig det kan være å motivere seg selv til å øve, selv om belønningen er stor. Med forskning i bakgrunn ser vi at flere lærer bedre gjennom aktiviteter og spill. Vi ønsker å tilby den beste appen for teoriprøven til flest mulig, og derfor legger vi til rette for alternative måter å lære på. I tillegg kan dette være en morsom måte å øve på, og det skaper variasjon for de som liker å øve på en tradisjonell måte.

Du trenger heller ikke ta noe risiko om du føler deg usikker på vår plattform. Vi har både bestått- og fornøydgaranti som dekker deg! Det vil si at du får igjen pengene om du ikke består eller er fornøyd med appen vår.

Tror du Testen.no kan være interessant for deg? Registrer deg i dag, last ned appen og start øvingen til teoriprøven!