Bestå teoritentamen med Testen.no - Les mer om hvorfor velge oss!

Bestå teoritentamen med Testen.no - Les mer om hvorfor velge oss!

Bla ned for å lese artikkelen

 1. Fornøydgaranti

 2. Beståttgaranti

 3. 3000+ spørsmål

 4. Minispill

 5. Enkle forklaringer

 6. AI-anbefalinger

Tilgang til alle kurs - 7 dager

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, avslutt når du vil!

1 kr 🔥 Ordinær pris 199 kr

Ved å gå videre godtar du våre app- og kjøpsvilkår.

Har du et ønske om å bestå teoritentamen for å forberede deg til teoriprøven? Da har du kommet til riktig sted. Med teoritentamen fra Testen.no kan du øve på spørsmål og teori til bil, moped og motorsykkel. Vi gir deg muligheten til å øve med blant annet kunstig intelligens, minispill og et enkelt språk med forståelige spørsmål.

Vil du ha en øvingsplattform med trygghet? Vi har to unike garantier som gir deg muligheten til å få pengene refundert. Bestått- og fornøydgaranti er noe som du har tilgang til med alle abonnement hos oss. I tillegg til garantiene har du også tilgang til din egen veileder. Om du har spørsmål til teori eller spørsmål, så kan du enkelt får hjelp med dette. Videre kan du lese om teorittentamen fra Testen.no og hvorfor du bør velge oss!

Teoritentamen fra Testen.no vs Teoriprøven fra Statens vegvesen

Teoritentamen er det vi kaller når du øver til teoriprøven. Det skal være en måte du kan øve og teste din kunnskap på, slik at du kan se hvordan du ligger an. Derfor er det viktig at teoritentamen er lik teoriprøven og det kan du forvente hos oss!

Vi har brukt den offentlige teoriprøven fra Statens Vegvesen til å forme gjennomføringene og spørsmål. Det vil si at du får muligheten til å ta en gjennomføring akkurat som du vil gjøre på trafikkstasjonen, og du vil øve på spørsmål som du faktisk får.

Er teoritentamen hos Testen.no lik teoriprøven?

Når du øver med teoriappen vår, så kan du forvente at teoritentamen er så lik teoriprøven som mulig. På denne måten mener vi at du har de beste mulighetene til å bestå og lære det som er nødvendig. Måten spørsmålene er skrevet og gjennomføringene er lagt opp vil være lik teoriprøven.


Det vil si at antall spørsmål per gjennomføring og antall riktige svar for å bestå er lik som teoriprøven, på kjøretøyet du skal ta. I tillegg kan du forvente spørsmål som er formet likt. Når du skal ta teoriprøven så vil du få spørsmål med tekst, og kombinasjon av tekst og bilde.


Hvis det er spørsmål med bilde, så kan tilfellet være at du får oversikt over en trafikksituasjon. Ved hjelp av kjøretøy som er på bilde og ulik informasjon i tekst og på bilde, skal du svare på et spørsmål.


Et spørsmål kan være: “Hvem skal kjøre først i dette krysset?”. Vanligvis vil du ha fire svaralternativer. Da skal du bruke informasjonen du har fått til tolke hvilke bil som skal kjøre først. Deretter bruker du svaralternativene og din kunnskap til å velge det svaralternativet du mener er riktig.


Derfor har du større sjanse til å bestå med teoritentamen fra Testen.no

I teoriappen vår har vi samlet moderne teknologi, effektive løsninger og et enkelt språk. Med dette får du teoritentamen fra Testen.no. Vi har en rekke funksjoner og egenskaper som gjør det veldig lettvint og bra å øve øve med oss. Her er noen av de funksjonene og egenskapene du kan forvente når du øver hos oss!

Du får enkle spørsmål og teorier

I vår øvingsplattform får du spørsmål, forklaringer og teori som er skrevet så enkelt som mulig. Det er mange som setter seg inn i teorien for det aktuelle kjøretøyet og trafikkreglene for første gang, og det kan virke komplisert for mange. Vi mener andre plattformer har gjort dette mer vanskelig enn det burde, og det ville vi gjøre noe med.


Med et enkelt språk håper vi å gjøre alt stoff i appen forståelig som gjør det enklere å lære fra første stund. Da slipper du å bruke tid på å søke opp ord og hva ting betyr. Om du skal ta teoriprøven, men har gode kunnskaper om kjøretøyet og trafikken trafikken fra før, så vil det bare være en stor fordel.


Til hvert enkelt spørsmål har vi skrevet en forklaring til det riktige svaret, slik at du kan lese om teorien og lære hvis du svarte feil.. Disse forklaringene har vi også hatt fokus på å skrive enkelt og forståelig. Bruk disse forklaringene til din fordel og lær av dem. Om du har vanskelig med å forstå spørsmålet, teorien eller forklaringen, så kan du bruke våre veiledere. De kan du lese om lenger ned.

Vi bruker kunstig intelligens

Kunstig intelligens har blitt et svært nyttig hjelpemiddel for flere bransjer. Teknologien har hjulpet bedrifter med å gjøre prosesser automatiserte og effektive. Dette mener vi kan hjelpe deg til å bestå teoritentamen også. Vi har bygget opp hele teoriappen med kunstig intelligens for å gjøre øvingen din så effektiv som mulig. Her forklarer vi hvordan:

 • For hver eneste gjennomgang du gjør i appen, så vil den registrere dine svar, om det var riktig eller feil, og til hvilket tema du svarte på. Etter en rekke gjennomganger vil appen regne sammen hvilket temaer du har svart godt på og ikke. For eksempel: Du får raskt en god forståelse for spørsmål om vikeplikt og svarer godt på det. Når det kommer til fart og plassering, så svarer du feil på nesten alle spørsmålene.
 • Da vil appen tilpasse dine gjennomganger etter ditt kunnskapsnivå. Du vil fortsatt få tilfeldige spørsmål som på teoriprøven, men et utvalg av disse spørsmålene vil være om fart og plassering som du ikke svarte så godt på.
 • På denne måten kan du fokusere på teori og spørsmål fra et tema som du ikke behersker så godt, og bli godt på det.
 • Når appen registrerer at du behersker spørsmål om fart og plassering, så vil den velge et nytt tema du kan ha å fokus på.
 • Vi mener at dette er en god måte å lære på fordi du kan faktisk ha fokus på det du trenger mer kunnskap om. Vanligvis ville du fått tilfeldige spørsmål hele tiden, og du vil sitte å svare på ting du allerede kan. Vi utfordrer deg hele tiden på spørsmål du ikke kan, for at du skal øve spesifikt på det. Det beste er at du ikke trenger å holde kontroll på det selv, for det vil appen gjøre.


Om du ønsker så kan du bruke statistikk som er tilgjengelig inne i appen. På denne måten kan du skape kontroll og oversikt hvis du vil det. Da kan du se hvordan du scorer innenfor de ulike temaene og se hvor mange gjennomganger du har bestått og strøket på. Bruk dette som en motivasjon for læringen din!


Har du lyst til å bruke en teoriapp med kunstig intelligens som sørger for at du lærer mer effektivt, sparer deg for penger og energi. Da anbefaler vi deg at du bruker Testen.no for å øve på teoritentamen for bil, moped eller motorsykkel.

Ha det gøy med Testen.no og våre minispill

Vi ønsker å inkludere så mange som mulig med appen vår. Derfor har vi laget våre helt egne minispill som du kan bruke for å øve på en variert og god måte. Nyere forskning viser at flere lærer bedre gjennom spill og aktiviteter. Dette ønsket vi å inkludere i appen vår. Slik kan vi skape bedre læring, en variert læringsplattform og konkurranser blant brukerne våre.

Vi håper dette kan hjelpe på motivasjonen til mange. Om det blir kjedelig å øve på teori og spørsmål i lengden, så kan du bytte til å øve med minispill. Dermed kan du få en pause fra lesingen og øving på spørsmål, og heller ha det gøy, Vi mener øving skal være noe å glede seg til, og det håper vi at du kan føle på med appen vår.

Vi har en egen funksjon for å øve på trafikkskilt

Trafikkskilt er også en del av teorien du må kunne for å bestå. I følge Statens Vegvesen finnes det i underkant av 200 trafikkskilt. Noen skilt er mer vanlig i trafikken enn andre, men dette er noe du må kunne.


Med et abonnement hos oss i Testen.no får du tilgang til øve spesifikt på trafikkskiltene. Disse vil også være en del av spørsmålene du kan øve på, men om du kun vil øve på skilt så har du muligheten til det. Dette er trafikkskilt som du kan forvente å øve på hos oss:

 • Fareskilt
 • Vikeplikt- og forkjørsskilt
 • Forbudsskilt
 • Påbudsskilt
 • Opplysningsskilt
 • Serviceskilt
 • Veivisningsskilt
 • Underskilt
 • Markeringsskilt

Få mer ut av øvingen på trafikkskilt

Når du skal ta teoriprøven (https://testen.no/teoriproven) og være en del av trafikken er det viktig at du har kontroll på trafikkskiltene. Skilt gir ulike bestemmelser som kan være avgjørende for at trafikken skal gå på riktig måte. I tillegg kan de også komme med underskilt for videre informasjon, og dette kan du lære deg hos oss. Her kan du se hvordan du kan få mest ut av øvingen:


 • Vi anbefaler at du bruker Testen.no for å øve på trafikkskilt. Vi gir deg muligheten til å øve på alle skiltene du trenger kunnskap om.
 • Det er to forskjellige ting å øve på noe hjemme og se det i praksis. Så når for eksempel øvelseskjører eller sitter på i en bil, så kan det være fornuftig å se hvordan trafikkskiltene fungerer i praksis. Dette kan hjelpe deg med å få en bedre forståelse av hva trafikkskiltene betyr og hvordan de fungerer.
 • Står du fast med betydningen av et skilt eller hvordan det fungerer, så bruk våre personlige rådgivere.
 • Alle er forskjellig når det kommer til øving. Om du får noe ut av å øve med andre, så se om det er noen rundt deg som skal ta teoriprøven på samme tid. Å ha noen og øve sammen med kan være positivt og hjelpsomt.
 • Bruk de rundt deg som har førerkort til hjelp. Det er alltid kjekt med tips og triks, og gjerne kan du kunnskap fra de rundt deg.

Tilgang på personlig rådgiver

Så har vi kommet til våre personlige rådgivere. Dette er en tjeneste som vi håper du kan nyte godt av hvis du trenger hjelp eller assistanse. Om du skulle stå fast med teori, forklaringer eller spørsmål så kan du ta kontakt med en veileder. Dette er helt gratis med et abonnement hos oss.


En rådgiver vil skrive tilbake til deg så fort som mulig, og gjøre sitt beste for å vinkle teorien eller spørsmålet på en annen måte. Slik kan du få en bedre forståelse og lære av det. Vi ønsker at du skal ha de beste forutsetningene for å bestå med teoriappen vår, og dette håper vi kan øke sjansene dine ytterligere.

Slik består du teoritentamen

Det er noe som går igjen for alle teoriprøvene du kan ta. Du må blant annet være innstilt på sette av god tid til å øve og tilegne deg den kunnskapen som er nødvendig. Det gjelder både for at du skal bestå teoriprøven, og for å lære deg teorien så du kan ferdes i trafikken på en god måte.


I tillegg vil alt gå mye enklere med en positiv innstilling til å ta teoriprøven. Du kan enkelt tenke på alle fordelene det kan være med førerkort, og det burde være motivasjon i massevis. Endelig slipper du å være avhengig av foreldre eller venner som må kjøre rundt på deg, og du kan kjenne på frihet med å kjøre hvor du vil. Plutselig stiller du bedre til å få en jobb eller flere vakter i ukedagene, siden du kan kjøre selv.


Å øve på teoritentamen går mest ut på å lese og øve på spørsmål. Men bruk det du leser og lærer om i praksis. Om du går ute langs veien, øvelseskjører eller sitter på med noen. Tenk over hvordan trafikkskilt fungerer eller tenk over forkjørsskilt eller vikepliktskilt. Da kan det være mye enklere å sette sammen egne erfaringer til teorien, som kan gjøre det mer forståelig og gjøre at du lærer bedre på sikt.


Her skal vi ta for oss hva du kan forvente på teoriprøven for de ulike kjøretøyene og hva som må til for å bestå.

Bestå teoritentamen for bil

Når du skal ta teoriprøven, så er dette kriteriene for å bestå:

 • Teoriprøven har 45 spørsmål. Du er nødt til å svare på samtlige spørsmål for å gjennomføre prøven.
 • Når du skal ta teoriprøven har du en tidsfrist på å gjennomføre prøven. Du har 90 minutter til å svare på alle spørsmålene. Det vil si at du i gjennomsnitt har 2 minutter per spørsmål. Når du starter å øve vil du merke at det er forskjell på hvor lang tid det tar å svare på de ulike spørsmålene.
 • For å bestå teoriprøven er du nødt til å svare riktig på minst 38 av 45 spørsmål. Det betyr at du kan ha maks 7 feil. Det er ikke minuspoeng for å svare feil på spørsmål.
 • Gjennomføringen gjør du hos Statens Vegvesen på en datamaskin. Spørsmålene vil være sammensatt av tekst og bilder. I all hovedsak skal du bruke din egen kunnskap og det du har lært for å svare. De spørsmålene som skiller seg ut handler gjerne om stopplengde, avstander og lignende. Det er fordi du må bruke regning for å svare på riktig. For hvert spørsmål vil det være ett riktig svar. Du får ikke minuspoeng for å svare feil, så det er bedre å gjette enn og svare feil hvis du er usikker. Det vil være fire svaralternativer per spørsmål.


Som forklart, så er dette også slik du vil øve med teoritentamen for bil hos oss! Vi har gjort vårt beste for å gjøre teoritentamen lik som teoriprøven. Vi mener dette gir deg de beste mulighetene til å bestå og lære deg det som behøves av teori.

Bestå teoritentamen for moped

Teoriprøven for moped er bygget opp litt annerledes. Prøven vil gjennomføres på samme sted og samme måte, men antall spørsmål, tid og antall riktige er annerledes. Se hva som må til for å bestå her:

 • Teoriprøven består av 30 spørsmål. Du må svare på alle spørsmålene for å fullføre prøven.
 • Du har en tidsbegrensing for å fullføre. På teoriprøven har du 60 minutter på deg. Det vil si at du har i gjennomsnitt 2 minutter per spørsmål.
 • For å bestå teoriprøven er du nødt til å svare riktig på 25 av 30 spørsmål. Med andre ord kan du ha maks 5 feil. Du får ingen minuspoeng for å svare feil.

 • Om det er teoriprøven for moped du skal øve til, så har du gode muligheter til å gjøre det i teoriappen våres. Vi har lagt opp spørsmål, forklaringer og teori for at du skal bestå og lære mest mulig. Husk at teoriprøven er det avsluttende delen for å få førerkort, siden det er ikke er oppkjøring knyttet til kjøretøyet.

Bestå teoritentamen for motorsykkel

Teoritentamen for motorsykkel er også bygget opp annerledes enn de to andre kjøretøyene. Men samme som med de to andre, så vil du gjennomføre prøven på trafikkstasjonen på datamaskin. Når det kommer til motorsykkel, så kan det ta for seg tre ulike klasser:


 • Klasse A - Dette er det tung motorsykkel, eller det du kanskje forbinder med en helt vanlig motorsykkel. Denne klassen kan du ta teoriprøven på når du er 23,5 år.
 • A1 - Dette er lett motorsykkel. For denne klassen kan du ta teoriprøven når du er 15,5 år.
 • A2 (https://testen.no/teoriproven-for-a2) - Til slutt har vi mellomtung motorsykkel. Klassen kan du ta teoriprøven på når du er 17,5 år.

Slik er teoriprøven for MC lagt opp

Det er tre ulike klasser for motorsykkel, men teoriprøven er bygget opp helt likt for alle sammen. Om du starter med lett motorsykkel og finner ut at du ønsker å ta tung motorsykkel når du blir eldre, så vil gjennomføringen og det som må til for å bestå være helt likt. Slik ser teoriprøven for klasse A ut:


 • Teoriprøven består av 40 spørsmål. Du er nødt til å svare på alle spørsmålene for å gjennomføre prøven.
 • Du har en tidsfrist på gjennomføringen. Den er på 90 minutter. Det vil si at du i gjennomsnitt har 2 minutter og 25 sekunder per spørsmål.
 • Hvis du skal bestå er du nødt til å ha minst 34 av 40 spørsmål riktig. Det vil si at du kan ha maks 6 feil. Du får ikke minuspoeng for å svare feil på spørsmål.

Våre garantier

Vi er så sikre på våre tjenester og ønsker å gi deg en sikkerhet. Derfor har vi to unike garantier som skaper trygghet for deg. Disse garantiene går ut på at hvis du ikke er fornøyd med appen eller ikke består teoriprøven, så kan du få pengene dine refundert. Her kan du se hvordan de fungerer.

Beståttgaranti

Først skal vi ta for oss beståttgaranti. Det ligger i navnet. Dette er en garanti for at hvis du ikke består teoriprøven, så kan du dokumentere det og sende det til oss. Dermed har du muligheten til å få refundert pengene dine. Du kan se på siden våres for vilkår, for å se alle kriteriene.

Fornøydgaranti

Vi gjør vårt beste med å tilpasse appen flest mulig, men det er ikke alltid vi treffer. Derfor har vi fornøydgaranti. Om du ikke er fornøyd med appen eller ikke føler du får noe ut av øvingen, så kan du benytte deg av denne garantien. Da får du mulighet til å få igjen pengene for abonnementet.

Oppsummering

Om du trenger en øvingsplattform som du kan øve på å bestå teoritentamen, så er Testen.no riktig for deg. Hos oss kan du øve på spørsmål og teori til moped, motorsykkel og bil. I tillegg til dette kan du også øve på trafikkskilt. Du har også en rekke egenskaper i appen som gjør øvingen mer effektiv. Dette er blant annet kunstig intelligens, minispill, rådgivere og et enkelt språk. Her er alt du trenger for å bestå teoriprøven.

Føler du at du tar en risiko? Husk at du har våre garantier. Med fornøyd- og beståttgaranti har du muligheten til å få pengene refundert. Alt du må gjøre er å se til at du kan checke av punktene for å få bruke garantien, dokumenter og få pengene dine tilbake. På denne måten er du trygg med et abonnement hos oss.

Vi ønsker deg masse lykke til med øving til teoriprøven!