Veien til førerkortet med Testen.no

Nå kan du gå hele veien til førerkortet ved hjelp av teoriappen utviklet av Testen.no. Med over 3000 spørsmål og enkle forklaringer kan du øve til teoriprøven. Vi brukt kunstig intelligens for å gjøre brukeropplevelsen best mulig. Du får spørsmål og teori tilrettelagt for deg og ditt kunnskapsnivå. I tillegg kan du finne minispill som vil gjøre øvingen bedre og morsom.

4.9/5

30,380 reviews

4.9/5

30,380 reviews

  1. Fornøydgaranti

  2. Beståttgaranti

  3. 3000+ spørsmål

  4. Minispill

  5. Enkle forklaringer

  6. AI-anbefalinger

Tilgang til alle kurs - 7 dager

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, avslutt når du vil!

39 kr 🔥 Tilbud - nedsatt fra 199 kr

Ved å gå videre godtar du våre app- og kjøpsvilkår.

Veien til førerkortet med Testen.no

Veien til førerkortetAlt du trenger for å bestå på 1-2-3

Kom i gang!
ikon: Øv med over 3000 spørsmål

Øv med over 3000+ spørsmål

Ikon Kunstig intelligens gjør læringen effektiv for øving på teoritentamen

Kunstig intelligens gjør læring effektiv

ikon: Gratis kursveileder som hjelper deg

Gratis kursveileder som hjelper deg

Ikon Fornøyd- og beståttgaranti teoritentamen app testen.no

Du får både fornøyd- og beståttgaranti

bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Start i dagVeien til førerkortet med AI

Vi gjør veien til førerkortet mer effektiv og bedre enn noensinne. Etter å ha tatt gjentatte tester vil appen tilrettelegge spørsmål etter ditt kunnskapsnivå. På denne måten legger appen vekt på spørsmål du kan mindre om. Slik kan du øve mer riktig og du vil sannsynligvis bli klar for teoriprøven raskere.

Vi vet at teori til bil, moped og motorsykkel kan være utfordrende. Det kan også være spørsmål eller teori du har vanskelig for å forstå. Dermed har vi personlige kursveildere som er klare til å bistå hvis du har noen spørsmål. Dette er en tjeneste som er helt gratis å benytte seg av.

Beståttgaranti
Fornøydgaranti

Vårt fremste mål er å hjelpe deg med å bestå teoritentamen, og derfor gir vi deg også beståttgaranti. Hvis du ikke består teoriprøven, refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

Vi har mener at Testen.no er den beste appen for å øve til teoritentamen, og derfor gir vi deg fornøydgaranti. Hjelper ikke appen deg med øvingen? Si ifra så refunderer vi hele abonnementet ditt. Se vilkårene for mer informasjon.

bilde av app for teoritentamen laget med moderne læringsteknologi

Ny i markedetVi har enkle spørsmål og forklaringer

Vi har laget en helt ny og unik øvingsplattform for veien til førerkortet. Vi tilbyr en app der du kan øve på teori for bil, moped og motorsykkel. Spørsmålene og forklaringene er formulert på en enkel og forståelig måte, som skal sørge for at appen passer for flest mulig.

Vi er unike fordi vi er en av de første i Norge som benytter oss av kunstig intelligens for å gjøre brukeropplevelsen best mulig. Start veien til førerkortet her!

bilde av Teoritentamen for bil, moped og motorsykkel

Vi gjør det morsomt å øveBruk minispill for å øve

Vi mener at veien til førerkortet skal være morsom og lærerik på samme tid. Derfor har vi utviklet minispill som skal gjøre øvingen mer variert, slik at det skal være enklere å motivere seg.

Vi har sett på forsking som vi ser at flere mennesker lærer bedre gjennom spill og ulike aktiviteter. Vi ønsker at produkter og tjenester fra Testen.no skal være for alle, og derfor har vi også lagt til rette for spill og moro.

Alt du trenger for veien til førerkortet

Vi har alt du trenger for å bestå og det gjør veien til førerkortet mye enklere. Ved hjelp av moderne teknologi, minispill, enkle spørsmål med gode forklaringer gjør at du kan øve til teoriprøven på en god og effektiv måte. Vi håper at dette vil resultere i at du kan bestå teoriprøven raskere, slik at veien til førerkortet vil være innen god rekkevidde. I appen vil du også få tilrettelagte spørsmål som sørger for at du kan legge vekt på teori som du trenger å øve mer på. Dette vil sørge for at du blir en mester innen teori for bil, moped og motorsykkel.

En telefon som viser teoritentamen appen testen.no
ikon Kunstig intelligens for teori spørsmål

Kunstig intelligens

ikon statistikk for teoritentamen appen testen.no

Statistikk

ikon  3000+ spørsmål teoritentamen

3000+ spørsmål

ikon Enkle forklaringer til tentamen spørsmål

Enkle forklaringer

ikon Quiz og oppgaver på teoritentamen spørsmål i appen

Minispill

ikon Personlige anbefalinger til teoritentamen

Personlige anbefalinger

Alt du trenger for å bestå på 1-2-3Våre kurs

Teoriprøven for bil

Teoriprøven for bil

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for moped

Teoriprøven for moped

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

Teoriprøven for motorsykkel

Teoriprøven for motorsykkel

✔ Gratis skiltprøve
✔ Beståttgaranti
✔ Fullt pensum
✔ Minispill

FAQOfte stilte spørsmål

Hvor mye teori er det i veien til førerkortet?

Uansett om du skal førerkort til bil, moped eller motorsykkel så er det mye teori å sette seg inn i. Det er snakk om temaer innenfor trafikken som lover, ansvar som fører, andre trafikanter til bilskilt. I tillegg skal du også han en viss kompetanse på transportmidlet du skal bruke. Dermed vil du måtte forvente å bruke en god del tid på å øve til teoriprøven, slik at du stiller best mulig til å bestå. Hvis du bruker appen fra Testen.no er vi sikre på at du kan øve på en effektiv og god måte, slik at du vil bli fort klar for å ta teoriprøven.

Hvor mange spørsmål har dere i appen?

Vi har samlet over 3000 spørsmål som du kan øve på i veien til førerkort. Disse spørsmålene er nøye utvalgt med tanke på spørsmålene du kan forvente fra den offentlige teoriprøven. På denne måten kan du forberede deg godt og effektivt. Spørsmålene er delt inn i ulike kategorier som trafikkskilt, fart og plassering, førers ansvar og mye mer.

Er veien til førerkortet vanskelig?

Det kan variere fra person til person. Noen tar det praktiske og teoretiske til førerkort veldig lett, andre er bedre på det praktiske, mens andre synes begge deler er vanskelig. Det er flere steg når man skal ta førerkort og det kan være en utfordrende prosess. Allikevel klarer de aller fleste å komme seg igjennom på en god måte. Så lenge du legger ned en god innsats og gjør forberedelser, så vil alt bli mye enklere.

Vi har gjort jobben med å lage en teoriapp som skal gjøre øvingen til teoriprøven mye enklere. Benytt deg av appen vår og bli klar for teoriprøven fortere enn du aner.


Hvilke språk er tilgjengelig i appen?

Nå har vi teoriappen kun tilgjengelig på norsk. Vi ser på mulighetene og behovet for å oversette plattformen til flere språk.

Hvordan betaler jeg for abonnementet?

Vi har lagt til rette for at alle kan betale gjennom vipps. Det er fordi vi har gjort registrering og innlogging sentralt rundt vipps. Vi mener det er det enkleste for dere som kunder. Hvis det skal være noe problemer med vipps eller hvis det er noe du ikke har, så kan du ta kontakt. Vi vil alltid finne en løsning.

Kan bare jeg bruke min egen profil?

Ja, det er bare du skal kan benytte deg av din egen profil. Det er for at du skal sikre deg selv mot at andre misbruker profilen din. Du vil også merke at det bare er mulig å være innlogget med en person av gangen. Økten vil bli brutt hvis flere logger seg inn samtidig.

Husk også at appen bruker kunstig intelligens for å gjøre hele brukeropplevelsen bedre. Du vil få tilrettelagte spørsmål basert på kunnskapsnivå. Hvis noen andre som har et annet nivå bruker din profil, så vil det ødelegge for tilretteleggingen av spørsmål.

Hvor er appen tilgjengelig?

Appen fra Testen.no er tilgjengelig på Apple Store eller Google Play. Hvis du bruker nettbrett, så kan det også være en enhet du kan bruke for å laste ned appen.

Mer om veien til førerkortet på Testen.no

Vi gjør veien til førerkortet lettere

Vi har gjort gode undersøkelser på andre som tilbyr lik tjeneste som oss. Vi mener at teori og spørsmål kan være utfordrende, og brukeren sitt perspektiv blir ikke lagt til rette for. Det ønsker vi å gjøre noe med. Derfor har vi gjort spørsmålene veldig forståelig, og vi har enkle forklaringer. På denne måten mener vi at alle får muligheten til å forberede seg til teoriprøven på en god måte.

Du får tilpassede spørsmål

I teoriappen vår kan du forvente over 3000 spørsmål som skal forberede deg på beste måte. Spørsmålene er nøye utvalgt ettersom de er relevante til teoriprøven du tar hos Statens Vegvesen. Når du har tatt prøven gjentatte ganger, så vil AI´en vi bruker tilpasse spørsmål etter ditt kunnskapsnivå. Slik får du muligheten til å øve mer på spørsmål du trenger er kunnskap om. Dette ser vi på som en effektiv og god måte å øve på teori.

Veien til førerkortet med minispill

Vi mener at øving til teori for bil, moped og motorsykkel vil være mye bedre hvis man kan ha det gøy samtidig. Derfor har vi utviklet egne minispill som du kan benytte deg av. Slik får du en variert øvingsplattform som kan være gøy, effektiv og god. Vi tror det blir lettere for brukere å motivere seg for å øve hvis du får slike muligheter.

Du får bestått-og fornøydgaranti

Vi har lagt til rette for bestått-og fornøydgaranti. Hvis du har lastet ned appen og kjøpt abonnement, men ikke er fornøyd. Da skal du få muligheten til å få igjen pengene. I tillegg til det, så har vi også en beståttgaranti. Hvis du har tatt prøven minst 50 ganger og har bestått de 10 siste, så vil du også få igjen pengene hvis du stryker på teoriprøven.

Vi har personlige veiledere

Vi har også personlige veiledere tilgjengelig for deg når det er behov for det. Hvis du står fast med teori eller spørsmål du ikke forstår, så har du mulighet til å sende inn spørsmål til en veileder. Veilederen vil svare så fort som mulig og etter beste evne for å hjelpe deg. Vi ser på dette som en nødvendighet for at du skal få det meste ut av øvingen din.

Les og lærVåre tips til å ta lappen